Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 12:02

GLIZDUNIA, ta sukienka byla na 12-18 z tesco wiec teraz jest akurat
a wtedy byla troszke za duza

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 gru 2008, 13:49

Dziś też tu pustki jakieś.

Ja wpadłam odpocząć z Wami. Dziś spacerku nie było, bo u nas cały czas pada i siąpi i tak szaro, że normalnie światło w domu palę, bo mi ciemno. Czas więc wykorzystałam na zabawę z Karolem i porządki w szafkach i w łazience, muszę w łazience zlikwidować jedną szafkę, bo ta druga pralka musi stanąć :-D , no i jak się posprzątało, to szafka gotowa do wyniesienia :-D

Teraz obiadek gotuję i odpoczywam, bo karol śpi :-D

No to chodźcie do mnie na :ico_kawa:

[ Dodano: 2008-12-03, 13:26 ]
No widzę, że nikt nie ma ochoty na :ico_kawa: to lecę kończyć obiadek.

[ Dodano: 2008-12-03, 14:13 ]
No nie mogę.... co tu się dzieje.... Leczycie się z komputerowego nałogu, czy co??? I to akurat dziś kiedy u mnie pada i mam trochę czasu, bo Karol smacznie śpi i ubiad już dochodzi :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 16:27

Sikorko,ja lecze sie z nalogu z pomoca sasiadki :-D bylysmy na spacerku na uzywanych sklepikach bo u nas piekna pogoda a teraz kawkowalysmy i tak przedpoludnie zlecialo :ico_brawa_01: ale mi fajnie :-) wyslalam znow kilka paczek do PL z prezentami ale dzis juz kolejek na poczcie nie bylo :ico_sorki:
chyba obudze mojego A. zeby skoczyc na sklepy dokupic reszte i miec z glowy :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-03, 16:56 ]
halo,zaraz sie zbieramy na sklepy,pozno juz troce ale mam nadzieje ze cos upoluje dla rodzenstwa...mam kupic rekawiczki dla siostry,pizame dla brata i tacie koszulke jakas
a jutro w planach kawka u sasiadki bo musze gdzies pranie zrobic,bielizna sie skonczyla i moj A. juz marudzi...

dobra,ciesze sie ze Was mam....zawsze moge zajrzec i nawet jak nikogo nie ma to i tak wiem ze jestescie myslami...no i tak mysle sobie ze bym Was na nic nie zamienila, :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-03, 18:20 ]
jestem juz po zakupach,Maya usnela w auciewiec szybko wyskoczylam,kupilam co trzeba i co nie trzeba :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

udalo mi sie kupic duzo rzeczy promocyjnie wiec starczylo w budzecie jeszcze na bluzeczke na swiata dla mnie :-D :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 20:02

Hej!

ale super, że tu tak cicho dziś...bynajmniej nie mam żalu,że nie zaglądałam...
Jagódka no piękna modelka Ci rośnie! hehehe, sukienkowa...
Sikorka to odstąp mnie tę szafkę!!! mi by się przydała do łazienki, taka wąska, wysoka...ale kasy nie ma...no trudno, da się bez niej żyć.
Glizdunia widzisz!!! super, nawet się coś Tobie udało, bardzo się cieszę, bo też Ci się coś należy prawda??? super!
ja też bym Was na nic nie zamieniła!!!

dziś w pracy znów pustki...przeczytałam kolejną książkę...a w domu...mama mnie zmobilizowała do pracy, bo umyła mi 2duże okna na korytarzu!!! :ico_wstydzioch: wkurzyła mnie, bo cholera jakby miała mało roboty, to się miesza do nas...przecież zdążę...no i nie było wyjścia, J siedzi z Hanią a ja latałam po oknach i mam wszystkie umyte i firanki schną...ufff...zostało mi sięc wyczyścić łazienkę, kuchnię i balustrady przy schodach, umyć drzwi i potem już zwykłe sprzątanie...więc nie jest źle, najgorsze za mną...w sobotę się wezmę za kolejną grubszą robotę, jutro lepimy pierogi wreszcie więc zbliżamy się do świąt wielkimi krokami!
za to ja mam zmartwienie...i na prawdę już teraz rozumiem Darię i wiem, dlaczego jej nasze dobre słowa nie wystarczają...boli mnie pierś...czasem jakby mnie w niej paliło...nie wiem, czy w niej coś jest czy nie, niby nie czuję, ale jak dotykam to boli bardziej...rozpacz! dziś miałąm same czarne myśli..i już się zastanawiam, jakbym była chora to się na pewno załamię i rozkleję...i co z Hanią? co z moim domem? zaraz żałuję każdego swetgo złego słowa itp...ze strachu umówiłam się na usg we wtorek, mam też gina, więc się dowiem. Ale szczerze mówiąc od wczoraj boli mnie ciągle i coraz mocniej i ja ciągle o tym myślę... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-12-03, 19:05 ]
zmykam, i nie wiem kiedy zajrzę...dziś mam na wieczór stos prasowania, muszę się wyrobić zanim Hania nam zrobi histerię...pa!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 gru 2008, 20:18

hej na chwilke..kiepski dzień..facet wjechal mi w tył ..znowu!!!! kotka ma ruje!!! roboty w pyt - nie wyrabiam !!! ..i najgorsze ...Hubi do niani mówi mama ........... :ico_placzek: płakałam cały wieczór ... do mnie tez..ale....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 20:36

No hejka, witam się i ja :ico_haha_01: Podobnie jak nasza Daria byłam dziś u koleżanki , która też ma córcię z maja więc pogadałyśmy troszkę, zjadłamkawałek pysznego sernika :ico_haha_02: Na wieść o tym, że zamierzamy emigrować posmutniała :ico_olaboga: Ale cóż ... ona ma mieszkanie trzypokojowe, oboje z mężem mają bardzo dobre posady ... Fajnie było :ico_haha_01:

wiecie co, napiszę wam co jadł dziś mój Wiktor, jestem w szoku :ico_szoking:

śniadanie - kaszka na gęsto ( ilość robię intuicyjnie - zjadł 32 łyżeczki :ico_haha_01: )
pół banana
1/2 kromki chleba maczanego w jajku i smażonego na maśle
lizaczek :ico_oczko:
4 ziemniaczki z sosem i troszkę mięska plus surówka
5-6 garstek płatków z miodem
i uwaga - około 20 :ico_olaboga: kopytek !
1,5 bidonu picia - jakieś 500-600 ml
uwagaa - z 12 biszkoptów :ico_olaboga:
na kolację porcja kaszki ...

Nie poznaję go ... :ico_oczko:

I tak, Karola z tą piersią oczywiście wizyta u lekarza jak najbardziej wskazana ale proszę cię, nie martw się na zapas :ico_sorki: A tak a propo - mojej siostrze zniknął ten guzek w piersi :ico_sorki: Czyli powstał na skutek przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych :ico_noniewiem: Za to moja bardzo dobra koleżanka wyczuła guzek pod pachą :ico_placzek: i wyganiam ją do lekarza a ona odwleka to w nieskończoność :ico_nienie: Może w końcu pójdzie we wtorek :ico_sorki:

Gośka ... wyobrażam sobie, że musi być ci przykro :ico_placzek: Ale on przecież wie, że to ty jesteś jego mamusią i to ciebie kocha nad życie !!!!!!!!!!!!!!! A ty pracujesz po to, by niczego mu nie zabrakło :ico_sorki:

Ok zrobię sobie coś do jedzonka i wracam :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-03, 19:37 ]
Aha, usunęłam konto na nk, dość mam tych afer, teraz jest ta z fotkami :ico_olaboga:

No i Wiktor znowu ma jakąś drobną wysypkę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 20:58

Karolina,wspolczuje naprawde takiego zmartwienia,ale idziesz do lekarza we wtorek wiec juz niedlugo sie dowiesz.....nie naciagnelas sobie miesnia przypadkiem?bedzie dobrze....do wtorku niedaleko a to moze rozwiac wszystkie watpliwosci :ico_sorki:

Kamila,Twoj Wiktor...nie ja a pochlania jedzenie...w szoku jestem ile zjadl :ico_szoking: :-D ale to znacy ze mu smakuje co mu dajesz nie? :ico_haha_01: :ico_oczko:

a kolezanka moze miec powiekszony wezel chlonny,moja kumpela miala powiekszone 2 i bolaly i nic,zanikly te buly po jakims czasie :ico_noniewiem:

Gosia,przykro matce slyszec takie cos ale pomysle o tym tak ze opiekunka mu krzywdy nie robi,ze Hubi ja lubi a Ty przeciez chcesz z nim spedzac cale dnie tylko jeszcze teraz nie mozesz nie?

wywalilam wszystkie ciuszki Mayci,od jutra zaczynay wystawiac na ebayu

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 21:06

Daria to bierz się do roboty bo pewnie masz tych ciuchów mnóstwo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 21:19

Kamila,mnostwo to malopowiedziane...A. stal przerazony jak to zobaczyl i zapytal tylko czy jest jakis limit na ebayu :ico_noniewiem: mam kazda nawet najmniejsza rzecz jaka Maya miala od urodzenia....zgroza.....nie wiem czy cos z tego sie sprzeda...ale mi serce krwawilo jak wyciagalam :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 21:21

Ja nie podchodzę tak emocjonalnie do ubrań po wiktorze :ico_noniewiem: Jedną sprzedaję, a kupuję kolejne :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”