cześć dziewczyny.
chciałam wam zyczyć wesołych poświąt
wasze świateczne dzieciaczki przecudne!!!!
przez swieta nie mialam czasu usiasc i popisac bo albo u rodzicow albo tesciow albo siostra przyjechala a wieczorkiem to jakis filmik z moim panem dzis wracam do normalnosci- wreszcie
czytalam was za to na bierzaco po 3-4 posty zeby do tylu nie byc
niewiem co mam pisac tyle tego
w wigilie ze szpitala wyszedl moj tata, jak juz kiedys pisalam jest chory- ma raka

wiec dziwnie jakos bylo sie akurat w swieta z tym oswajac

naszczescie dobrze sie czuje leczenie rusza za ponad tydzien ale teraz szukamy lekarzy zeby z innym sie skonsultowac wiec na razie mysle tylko o tym
swieta jak to swieta- obrzarstwo

Rys byl grzeczny pozniej chodzil tez spac chyba wiedzial ze sa swieta

prezenty mial gdzies wolal wstazki

po otwarciu dwoch prezentow przy trzecim podszedl do mnie zlapal za kolano- chyba sie bal co z tego wyskoczy

oczywiscie tesciowa go wymeczyla

a moj mamisynek ciagle sie od niej wyrywal i chcial do mamusi

- kochany
co do @ to mi sie spoznia 5 dni

wczoraj test robilam... i nic niby ze nie jestem

ale tak na 100% to nie wiem bo jak bylam z rysiem w ciazy to jak zrobilam test 2 dni po spodz@ to tez nie wyszedl a ze @ sie spozniala to zrobilam znow za tydzien i wtedy wyszly 2 kreski... wiec juz sama nie wiem a na mnie 5 dni to spore spoznienie
od pół godz dzwonię do przychodni a tam ciągle zajęte, myślę że nie pracują dziś i ktoś kto ma dyżur odłożył słuchawke grrrrrrrrrr

no bo przeciez jak ktoś smie zachorowac w przerwie swiatecznej????!!!!
asiab ja bym na zaparcia podala malemu probiotyk to nie zadziala od razu ale pomoze uniknac w przyszlosci i uregulowac- moj maly jak mial takie problemy to wlasnie zaczelam mu dawac i dawalam przez 2 miechy i naprawde wiecej zaparc nie mial! oczywiscie konsultowalam to z lekarka i powiedziala ze probiotyki mozna dawac nawet bez przerwy nie zaszkosdza napewno. ja dawalam lacidobabay w saszetkach wygodne bardzo bo do mleczka sie wsypuje np i mleko wtedy smakuje jak budyn waniliowy.
a wtedy kiedy wolno bo nie płodne i wogóle to mi sie nie chce

bo tak ma wlasnie byc

bo sex ktos wymyslil wlasnie zeby sie rozmnazac i ma sie chciec kiedy sa plodne dni i zajsc mozna

ja tez tak mam...