malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 gru 2008, 11:09

doberek :ico_brawa_01:

Nasza nocka też nieciekawa - Tosia marudziła i postękiwała. Oj niech już coś się w tej paszczy wykluje, bo zwariować można.

Lalunia biedna Tosia :ico_pocieszyciel: Niech szybciutko wraca do zdrówka :ico_sorki:

Zirafka Kubuś rośnie na przystojnego kucharza :-D :ico_brawa_01: Po mojemu to bardziej do Ciebie podobny.

Asiu daj Frankiemu pól kiwi (u nas wchodzi całe bo jest mniamuśne :-D ) i dużo pić...

A co do @ to nam to nie przeszkadza - są pewne ograniczenia, ale bez przesady. Mój stary ginek kazał nam się seksić przez pierwsze dwa dni, żeby mnie tak nie bolało. I muszę przyznać, że pomagało. Teraz dostaję tabletki, ale nie bardzo pomagają. Jeszcze przed ciążą miałam tak, że mdlałam na środku ulicy, albo w pracy, co było ciężkie kiedy samodzielnie prowadziło się nie swój biznes. Na szczęście prawie zawsze trafiam na wyrozumiałe szefostwo i papierek od lekarza robi swoje. Teraz też boli jak jasna ciasna, ale na szczęście nie mdleję już.

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

29 gru 2008, 11:17

o matulu :ico_olaboga: tak boli że aż mdlałaś? niesamowite :ico_szoking: dobrze że już minęło, ja sie w końcu dodzwoniłam do lekarza i ide na 15:15, trzymajcie kciuki żeby to nie były oskrzela ani nic takiego tylko zwykłe przeziębienie :ico_chory: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 11:18

trzymajcie kciuki żeby to nie były oskrzela ani nic takiego tylko zwykłe przeziębienie :ico_chory: :ico_sorki:
tzrymam kciuki, a Ty Małgosia, wyny do lekarza. Coś musi byc otwarte w kazdym miescie.

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:22

lalunia, biedna Tosia duzo zdrowka dla niej.

Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 gru 2008, 11:24

cześć dziewczyny.
chciałam wam zyczyć wesołych poświąt :-D
wasze świateczne dzieciaczki przecudne!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
przez swieta nie mialam czasu usiasc i popisac bo albo u rodzicow albo tesciow albo siostra przyjechala a wieczorkiem to jakis filmik z moim panem dzis wracam do normalnosci- wreszcie
czytalam was za to na bierzaco po 3-4 posty zeby do tylu nie byc :-)
niewiem co mam pisac tyle tego :ico_olaboga:
w wigilie ze szpitala wyszedl moj tata, jak juz kiedys pisalam jest chory- ma raka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wiec dziwnie jakos bylo sie akurat w swieta z tym oswajac :ico_placzek: naszczescie dobrze sie czuje leczenie rusza za ponad tydzien ale teraz szukamy lekarzy zeby z innym sie skonsultowac wiec na razie mysle tylko o tym

swieta jak to swieta- obrzarstwo :ico_wstydzioch: Rys byl grzeczny pozniej chodzil tez spac chyba wiedzial ze sa swieta :ico_haha_01: prezenty mial gdzies wolal wstazki :ico_brawa_01: po otwarciu dwoch prezentow przy trzecim podszedl do mnie zlapal za kolano- chyba sie bal co z tego wyskoczy :ico_haha_01: oczywiscie tesciowa go wymeczyla :ico_zly: a moj mamisynek ciagle sie od niej wyrywal i chcial do mamusi :-D - kochany :ico_brawa_01:
co do @ to mi sie spoznia 5 dni :ico_noniewiem: wczoraj test robilam... i nic niby ze nie jestem :ico_ciezarowka: ale tak na 100% to nie wiem bo jak bylam z rysiem w ciazy to jak zrobilam test 2 dni po spodz@ to tez nie wyszedl a ze @ sie spozniala to zrobilam znow za tydzien i wtedy wyszly 2 kreski... wiec juz sama nie wiem a na mnie 5 dni to spore spoznienie :ico_noniewiem:
od pół godz dzwonię do przychodni a tam ciągle zajęte, myślę że nie pracują dziś i ktoś kto ma dyżur odłożył słuchawke grrrrrrrrrr :ico_zly:
no bo przeciez jak ktoś smie zachorowac w przerwie swiatecznej????!!!! :ico_zly:
asiab ja bym na zaparcia podala malemu probiotyk to nie zadziala od razu ale pomoze uniknac w przyszlosci i uregulowac- moj maly jak mial takie problemy to wlasnie zaczelam mu dawac i dawalam przez 2 miechy i naprawde wiecej zaparc nie mial! oczywiscie konsultowalam to z lekarka i powiedziala ze probiotyki mozna dawac nawet bez przerwy nie zaszkosdza napewno. ja dawalam lacidobabay w saszetkach wygodne bardzo bo do mleczka sie wsypuje np i mleko wtedy smakuje jak budyn waniliowy.
a wtedy kiedy wolno bo nie płodne i wogóle to mi sie nie chce :ico_zly: :ico_wstydzioch:
bo tak ma wlasnie byc :ico_haha_01: bo sex ktos wymyslil wlasnie zeby sie rozmnazac i ma sie chciec kiedy sa plodne dni i zajsc mozna :ico_haha_01: ja tez tak mam...

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:26

Obrazek
tak zuzia spi na balkonie.
Obrazek
a tak zuzia pisze cos z tata

Awatar użytkownika
mika85

29 gru 2008, 11:28

A co do @ to nam to nie przeszkadza
a my jakos tak nie lubimy... malo estetycznie. ale jak juz naprawde koncowka to jechana jak sie chce :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-12-29, 10:31 ]
i kilka fotek :-D

Obrazek
a tak rys je z ciocia :ico_brawa_01:
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-29, 10:33 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 11:38

sliczne fotki :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

nie podoba mi sie ta nowa szata graficzna... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 12:11

Po mojemu to bardziej do Ciebie podobny
no więcej takich opinii słyszę :ico_brawa_01: a tatus się denerwuje hihihihi
zirafka, ale ten twoj synek ładny i duzy taki mi sie wydaje

:ico_brawa_01: :ico_sorki: no spory jest jak na swój wiek tzn on jest długi.
nie podoba mi sie ta nowa szata graficzna...

mi tez sie nie podoba i nie moge sie do niej jeszcze przezwyczaić.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

29 gru 2008, 12:13

Wiam
U nas nocka do kitu. Nie dość, że o 1 już małą wzielam do siebie to i tak się budziła a pobudkę zrobila o 6:40 :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ale bylam zła. nie moglam sobie poradzić bo mi się same oczy zamykały :ico_olaboga: Zaraz sobie kawkę wypiję i może będzie lepiej.

Zdrówka dla chorowitków :-D Ja też jeszcze kaszlę :ico_olaboga: na szczęście dzieciaki juz zdrowe

Śliczne zdjęcia i Zuzi i Rysia i Kubusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a my jakos tak nie lubimy... malo estetycznie. ale jak juz naprawde koncowka to jechana jak sie chce
ja tez nie lubię w @ ale jak końcówka to już można.

Mika a może Ty :ico_ciezarowka: a chciała byś????

Mi też się nie podoba nowa szata graficzna a najbardziej ta babka na samej górze :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-29, 11:15 ]
Moja Julcia poszła spać i mam nadzieję ze pośpi ze 2 godz :ico_sorki: :ico_sorki: a Kuba dziś znowu u babci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”