Hej!!!
to ja dołączam do nerwówki, mnie trzyma od wczoraj,m bo wczoraj mi padł net a chciałam kartkę na święta obrobić...i nonono!!! a dziś jak net działa to padł mi komp...pisać mogę na laptp[pie J ale zdjęcie mam na naszym...i znów porażka...wrrrrrrrrrrr........
Glizdunia no śliczna bluzka!!! i nie gadaj głupot o swoim tyłeczku!!! przymierz ją i zobacz...
a co do ubrań,....to ja też sentymentalna jestem...wystarczy wspomnieć chociaż ten kombinezon Hanki, nak którym niemal płakałam...chociaż chyba i tak mi lżej już to przychodzi...
Gosia no cóż...może trzeba zwolnić tempo? no wierzę, że boli to słowo...ale faktycznie on może daje znąć, że mu z nią dobrze.
Jagódka trzymaj się kochana!!! a ja trzyma kciuki za M i pracę!!!
Lady to u Was dziś święto, miło!!! obyś tylko się wieczorem nie złościła,że A gdzieś wędruje po świecie...
Kamizela co?

tyle zjadł!!!! ja nie mogę...super!
sorki, ale więcej nie pamiętam...
u nas noc spokojna, Hania po viburcolu spała słodko u siebie w pokoju do samego rana!!!! ale mam radochę...
J dziś ma urlop, bo ma robić porządki w garażu i piwnicy, jutro też...a ja zaraz się pokręcę, upnę firanki, a potem do pracy..jeszcze muszę jechać zapłacić za prąd, a dobrze nie wiem gdzie bo zawsze J to załatwia...nie lubię!!!! a w pracy mam mieć dziś 2klientki!!!!
zmykam moje panie, miłego dnia...