Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2008, 10:47

Eryczku- wszystkiego najpiękniejszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

caro

02 kwie 2008, 11:30

Dziewczyny ja tylko na chwilkę złożyć życzenia wszystkim solenizantom wczorajszym i z dzisiaj Eryczkowi

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

mam już naprawdę dosyć, jestem tak zła,że trudno to opisać, pogorszyło się i mnie , dostałam antybiotyki, maly dziś już trochę lepiej, choć nie chce zapeszyć, tfu tfu, przez ostatnie 2 dni był taki marudny jak jeszcze nigdy, nie wiem czy to nie przez ucho, bo musieliśmy iść do laryngologa, bo lekarz mówił że ma uszka zaczerwienione, a laryngolog mówi,że w prawym uszku woskowina zalega :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: , tak jakoś głupio mi się zrobiło, bo to niby przeze mnie czy co, mniej więcej co 3 dni mu czyszcze uszka, bo często mu się brudzą, ale to w środku to chyba nie ode mnie zależy :ico_noniewiem: , mamy kropelki do uszów, a jutro znowu do niej i będzie mu czyścić to ucho- tego się najbardziej boję :ico_placzek: :ico_placzek:
Grzesiek ma urlop już zaplanowany od dawna od poniedziałku, ale już siedzi z nami od środy tamtej, bo ja sama nie dałabym rady, mały tak strasznie przechodzi tą chorobę,że jestem w szoku wogóle nie poznaje mojego dziecka, albo tylko płaczę, albo marudzi, ech...żyć sie odechciew, w tej chwili to podziwiam wszystkie samotne mamy które muszą przez takie coś przechodzić same :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i przez te nasze choroby to na razie odechciało mi się drugiego dziedziusia.......
Już drugi tydzień nie wychodzimy na spacer i juz szlag mnie trafia, normalnie przechodzę pierwszy poważny kryzys macieżyński, ja się do tego nie nadaje, denerwuje się na małego, na wszystkich zresztą......ech,żebyśmy już wyzdrowieli
Mój brat też już miął być na roczek, ale najpierw pojechali do rodziny bratowej i troche im sie tam przedłużyło, a teraz też troche zwlekają, bo u nas szpital w domu i nonono....

Dziś znowu moja mama padła jak kawka, ma 39 gorączki, kaszek, katar, ech....normalnie szkoda gadać

nie wiem kiedy znowu wpadnę, mam nadzieję,że juz niedługo

pa pa

Awatar użytkownika
Kolka

02 kwie 2008, 12:17

caro, Obrazek bidulko... trzymam za Was kciuki... normalnie aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam Twojego posta... mam nadzieję, że wkrótce u Was w domciu znów będzie plac zabaw a nie szpital i będziecie wszyscy brykać na całego. Buźki dla Was Obrazek

delicja, wybaczamy :-)
Mordeczka, wielkie brawa dla mojego zięciunia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D farciara ze mnie jednak, że sobie taki towar zawczasu zaklepałam (tzn Julci :ico_oczko: ) :-D :-D :-D :-D
Idę pranie wstawić...

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

02 kwie 2008, 12:39

Caro bidulko trzymajcie sie wszyscy cieplutko , choroba sie u was kołem toczy jedno od drugiego sie zaraża a najbardziej szkoda tego małego budulaska Oskarka , bo stary to jakos sobie poradzi , trzymaj sie dzielnie i bądź cierpliwa to cie wzmocni . Napewno takie chwile odbieraja radośc życia , no ale życie nie z samego szczescia poskładane

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 kwie 2008, 13:27

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ERYCZKA DUZO ZDRÓWKA SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHU NA BUŻCE ŻYCZY MARTYNKA Z MAMĄ TATA I NICOLKĄ

[ Dodano: 2008-04-02, 13:48 ]
FOTKI Z ROCZKU I 8 URODZIN
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-02, 13:53 ]
DWA RAZY MI COS TAM SIE WKLEIŁO

Awatar użytkownika
Kolka

02 kwie 2008, 15:50

Syla piękne fotki :ico_brawa_01: fajnie teraz jest u Was: dwa torty :-) I ładnie wyglądacie.

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

02 kwie 2008, 18:23

Cześć :-D
Napisałam rano posta i go nie ma :ico_zly: coś go wcięło :ico_placzek: więc jeszcze raz.
Najlepsze życzenia dla wszystkich naszych małych solenizantów, dużo zdrówka, suchej pupy i fajoskich prezentów :ico_buziaczki_big:
My dziękujemy wszystkim za pamięć i życzenia :ico_sorki:
CARO - smutno mi się zrobiło jak przeczytałam Twojego posta, przesyłam wam kabelkiem fluidki zdrowia fiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuulllll, zdrowiejcie szybciutko.
SYLA - piękne masz córeczki, zdjęcia z urodzin super, wogóle fajna z was rodzinka :ico_brawa_01:
KOLKA - Krystian też uwielbia auta, najchętniej to by stał przy samochodzie dotykał kół, klamek, lamp, ale on to ma po tacie - blacharzu samochodowym :ico_noniewiem:
MORDKA - super, że Kacperek taki grzeczny, a skrabki jak zawsze świetne :ico_brawa_01:
HEKTORKA - ja mam w domku też małego rozrabiaka. Niestety mój syno nie umie posiedzieć na miejscu 10 minut, od zabawek woli piloty, kwiatki, laptop, fieranki, garnki i tym podobne rzeczy. Uwielbia bawić się odkurzaczem, mopem i miotłą :ico_noniewiem: Samodzielne chodzenie z dnia na dzień wychodzi mu coraz lepiej, czasem tylko traci równowagę, ale w tedy najczęściej ląduje na pupie :-D
Mówi tata, mama, baba, daj, i cześć (w jego wykonaniu to "cze") Ogólnie wszędzie go pełno i po całym dniu łażenia za nim krok w krok matka ma dość :ico_wstydzioch: .
Nocy niestety całej na przesypia, budzi się na jedzenie i za nic w świecie nie daje się oszukać herbatką :ico_placzek: Właśnie teraz już marudzi i woła mama więc idę go kąpać, będę później... pa

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 kwie 2008, 20:03

Cześć
Dlal ERYSKA z okazji roczku
po pierwsze: zdrowia dobrego
po drugie: życia pięknego
po trzecie: smutków niewielu
po czwarte: dojścia do celu
po piąte: przyjaciół licznych
po szóste: samych dni ślicznych
po siódme: uśmiechu na twarzy
po ósme: dalekich wojaży
po dziewiąte: błogiego snu
po dziesiąte: Lat życia STU

Caruniu trzymaj się kochana i nie załamuj, bo nam odrazu jest smutno, prosze weś sie wgarśc, nniedługo wszyscy bedziecie zdrowi, choć ja również wiem co to ten kryzys znaczy, przechodziłam to jak Kamil był w szpitalu, więc Karolciu dużo zdrówka wam życze. Ja również jeszcze chora.

syla zdjęcia superowa, dziewczynki piekne a torciki bardzo apetyczne, ale bym zjadła kawałeczek.

kari24, no to mamy małych rozbójników. Kamil dzisiaj był boski, moje skarpetki załozył sobie na głowe, i tak raczkował po domku. Chyba poodkrecam z szuflad rączki aby ich nie otwierał, bo w skarpetkach juz mi takie porzadki robi że codziennie musze je z 10 razy układac..

Awatar użytkownika
Blanka26

02 kwie 2008, 20:03

a ja zaraz wkleję parę fot jeśli bąk mi pozwoli i fotosik się nie zjeb..... :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 kwie 2008, 20:04

Dzięki dziewczyny
martynka tez mówi mama tata baba daj jej trzy cztery kaka mówi na nicole naśladuje krówke pieska i robi dziekuje za kazdym razem jak dostanie kawałek czekoladki i tak mocno główka robi dziekuje ze czasem straci równowage hahaha daje buzi ukocha raczkamii wszędzie sie wspina na wszystko wchodzi byle jak najwyżej
ŻYCZE ZDRÓWKA CHORÓBKOM
ciesze sie bo nicolka coraz wiecej jest za martynką
teraz mój czas będzie leciał byle do wakacji bo wtedy przyjedzie mężuś a w sobote już wyjeżdża :ico_placzek:
dziewczynki zebrały wsumie kase a teraz zakupie martynce rowerek a nicolka tam sama sobie coś wybierze
jutro jeszcze mamy urodziny nicolki w takim centrum zabaw aktiv sie nazywa i tam pozapraszała kolezanki i bedą sie bawić potem wkleje zdjecia z następnej imprezki papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”