Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 maja 2009, 21:09

Margarita masz zdecydowanie racje :) ja nie chce jej dawac zbyt duzo cukru, bo boje sie ze sie uzalezni tak jak ja :( ja niestety jak nie zjem czegos czekoladowego przynajmniej raz dziennie w dosyc duzych ilosciach to rece mi sie trzesa, a jak moj M mi nie kupi w sklepie batona to ma awanture :((

Poza tym to troche na zlosc tesciowej :P ona by Ninie wszystko chciala wcisnac do buzi - jak przyjezdza druga wnuczka to jedza lody z bita smietana, galaretka, owocami, polewa w wafelku i z posypka :O no niedobrze na sama mysl, wczesniej przegryza pizze oczywiscie - dla tesciowej niestety najwazniejsze jest jedzenie :) dlatego wiem, ze Nina regularnie tam bywajac pewnie bedzie karmiona takimi rzeczami, wiec z gory chce miec o co sie przyczepic :P

Nie wiem skad ta wrogosc, ale ostatnio powiedzialam, ze nie powinna jesc chleba bo jest z glutenem, bo oczywiscie wymyslala co by jej tu dac i ze w jej wieku powinna juz jesc wszystko i ze ona kotletem by ja nakarmila (mniemam ze to byla malutka ironia) no wiec ja skrytykowalam a sama jej daje chleb, biszkopty wszystko, lekka hipokryzja :(((

A co do czestszego odzywania sie, to lepiej nie :) bo ja z natury duzo pisze

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 maja 2009, 21:20

właśnie dostałam sms-a od shoo
cyt."my własnie przed chwilą wróciliśmy do domu, jestem skonana zamelduje się jutro na forum, dzięki za pamięć" - uff ulzyło mi, dzięki kochana za wiadomość :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

yoanna, ja szczerze powiem nie pamiętam zbytnio co Maja jadła 2 miesiące temu, ale chleba jeszcze nie jadła, ale spróbowała placka drożdżowego, tylko raz ;-)
kotletów też nie jada jeszcze ;-)
Dzisiaj kupiłam jej takie ciasteczka biszkoptowe podłużne, opędzlowała 2 szt w momencie ;-)

Spadam wymodelować kłaki i lulki
dobranoc babiszonki ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2009, 21:22

A co do czestszego odzywania sie, to lepiej nie :) bo ja z natury duzo pisze
a więc powtarzam raz jeszcze - odzywaj się częściej :-D
Poza tym to troche na zlosc tesciowej
też mam czasem takie zagrania... wkurza mnie, że teściowa mimo moich zakazów - daje Zuzi rozne rzeczy... i jeszcze się obraża jak jej zwrócę uwagę... :ico_olaboga: :ico_puknij:
bo boje sie ze sie uzalezni tak jak ja ja niestety jak nie zjem czegos czekoladowego przynajmniej raz dziennie w dosyc duzych ilosciach to rece mi sie trzesa, a jak moj M mi nie kupi w sklepie batona to ma awanture (
ja dochodzę do wniosku, że też jestem uzależniona... chociaż ręce mi się nie trzęsą, ale codziennie muszę wciągnać coś czekoladowego...

a Ty wyglądasz, jakbyś jadła słodycze raz na rok... dobrze Ci... :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-13, 21:24 ]
właśnie dostałam sms-a od shoo
cyt."my własnie przed chwilą wróciliśmy do domu, jestem skonana zamelduje się jutro na forum, dzięki za pamięć"
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

czekamy...
Dzisiaj kupiłam jej takie ciasteczka biszkoptowe podłużne, opędzlowała 2 szt w momencie
my też mamy kupione ciasteczka, ale są po 10 m-cu, więc jeszcze pocezkamy...

Moja Su gryzła już jakiś czas temu skórkę od chleba od czasu do czasu... a dzisiaj w cukierni kupiłam Jej pierwszy raz wafelka od loda - zjadła prawie całego...

[ Dodano: 2009-05-13, 21:25 ]
dobranoc MARGARITA, do jutra...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 maja 2009, 21:26

a Ty wyglądasz, jakbyś jadła słodycze raz na rok... dobrze Ci... :ico_oczko:
Gie, Ciebie też się to tyczy :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-13, 21:30 ]
Moja Su gryzła już jakiś czas temu skórkę od chleba od czasu do czasu... a dzisiaj w cukierni kupiłam Jej pierwszy raz wafelka od loda - zjadła prawie całego...
jak jesteśmy na spacerze a zahaczymy o budki z lodami to Pauli też się skapnie wafelek i wciąga całego

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2009, 21:31

Gie, Ciebie też się to tyczy
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

nooo, nie mogę z Tobą...

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 maja 2009, 21:31

Gie dziekuje, fakt jem i nigdzie nie idzie, ale taki wyglad ma okropne minusy - maly cycki :-D :-D teraz jak przestalam karmic to zapomnialam jak byly male :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: dobrze ze sa pushupy i ze nie obwisly jak uszy jamnika :)

A co do jedzenia do ja tez ostatnio kupilam wafelke i wcinala, bo bylysmy na zakupach i troche sie przeciagnely a nie przewidzialam tego i myslalam ze wrocimy godzinke wczesniej na karmienie - i bardzo jej smakowal :D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2009, 21:33

jak jesteśmy na spacerze a zahaczymy o budki z lodami to Pauli też się skapnie wafelek i wciąga całego
ja kupilam pierwszy raz, bo widzialam ostatnio na fotkach, ze chyba Twoja Paula jadła... :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 maja 2009, 21:34

śmiejesz się ale to prawda

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2009, 21:35

Gie dziekuje, fakt jem i nigdzie nie idzie, ale taki wyglad ma okropne minusy - maly cycki teraz jak przestalam karmic to zapomnialam jak byly male dobrze ze sa pushupy i ze nie obwisly jak uszy jamnika :)
a mi zmalały po karmieniu i niestety stracily na jedrnosci... :ico_placzek: jak w ciazy musialam powyjmowac wszelkie poduchy ze stanikow - tak teraz - znowu poszly w ruch :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-05-13, 21:37 ]
śmiejesz się ale to prawda
no chyba oszalas... piszesz tak, bo nie widzialas mojego brzuszyska i bokow... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 maja 2009, 21:37

chyba Twoja Paula jadła... :-D
tak, to ona
ale przynajmniej nie ma płaczu jak później buźkę i rączki wycieram w przeciwieństwie do chrupek - strasznie tego nie lubi bo już zaschnięte i zawsze się wykręca

[ Dodano: 2009-05-13, 21:39 ]
piszesz tak, bo nie widzialas mojego brzuszyska i bokow... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
przesadzasz :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”