[ Dodano: 2008-11-06, 16:05 ]
dziewczynki a ciuszki to wystrarczy jak sie raz przepierze??
[ Dodano: 2008-11-06, 16:06 ]
aha i czy przyda mi sie kocyk bawełniany??
kurde, nie wiem nawet jak to wyglądaaha i czy przyda mi sie kocyk bawełniany??
Marcia ja mam jeden akrylowy, a drugi dwustronny: z jednej strony polar, a z drugiej bawełna p jest bardzo milutki. Jeszcze się zastanawiam na welurowym Drewexu, o takimaha i czy przyda mi sie kocyk bawełniany??
jeszcze nie zamówiłam, zastanawiam się czy na pewno taki, ale bardzo kolor mi się podoba - chociaż tani nie jest. Ale z drugiej strony 100x135 to dość duży kocyk jak na dziecinny, więc chyba się skuszę.ja w sumie też 3 będę miała, przydadzą się bankowo
mojego normalna pora to 19-20ja na mojego to do 17.00 muszę czekać
kwiaty mam różne i do tego dużo, podlewam jak mają sucho, czyli co mniej więcej 4 dni, a co dwa trzy tygodnie nawozem. JA zawsze miałam rękę do kwiatów i rosną mi jak głupie.ale jakie kwiaty maszjak często paprotkę podlewasz? mi wszystkie usychają, albo żółkną...
no to już nie żarty od tego niedaleko do zapalenia oskrzeli i płucbyłam u lekarki, mam zmiany w oskrzelach, muszę wziąc duomox, więc wezmę. zapewniła mnie że dzidzi na bank nic od tego nie będzie
no właśnie - ciężkojutro planuję wanienkę na stelażu kupić i może pieluchy flanelowe i tetrowe. zostaną same kosmetyki. no może jeszcze na jakieś ciuszki sie skusze bo wiadomo że temu trudno sie oprzeć
a ja się właśnie obudziłam, spałam prawie dwie godzinyja juz po nalesniczkach i siedze prze tv- ogladam nianie..tez jest w ciązy![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość