Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 12:39

hejka i jak wam minela nocka??mi spalo sie super az do 11 lezalam w łozku ,jak to dobrze czasem zrobic sobie taka labe :-D
wiecie co chcialam sie dzis ładnie ubrac jakas spodniczka czy co i normalnie w zadna sie nie dopielam albo ledwo dopielam normalnie przez chwile sie zalamalam bo zadnych ciazowych ciuchow nie kupowalam a tu chyba trzeba juz zakupy zrobic,dobrze ze we wszystkie dzinsy jeszcze wchodze :ico_haha_02: jutro ma przyjsc kumpela do mnie i mi przyniesie jakies ciazowe ciuszki bo ona juz w 9 mc jest ,mam nadzieje tylko ze cos bedzie dobre bo ona teraz jest strasznie chuda tylko brzuszek ma :ico_haha_01:
ciekawe jak tam dzis nasza asia???

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

14 paź 2007, 14:52

Hejka dziewczyny :-D widze ,że niedziela to czas wolny od TT .
edit53, ja niestety nie leniuchowalam od rana bo obiecalam Matiemu ,że pójdziemy do kina i po kurteczkę do centrum.Jestem padnięta dopiero co wrócilismy , troszke odpoczne bo za 1,5 godz. mąż wraca z pracy, a taki bałagan w domku ,że aż :ico_szoking: .

[ Dodano: 2007-10-14, 14:53 ]
Moje kochane jeżeli macie jakieś wiadomości o Asi ,to prosze napiszcie .

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 paź 2007, 17:33

...
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, 19:28 przez malgoska, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 paź 2007, 18:16

Uuuuu ale się podziało, Asika82 trzymaj się kochana, kuruj się i szybko wracaj do nas :ico_haha_01: .
edit53 widze, że mamy podobny gust jeżeli chodzi o wózki. Mnie też podobają się na dużych pompowanych kołach. Niestety takie wózki bywają ciężkie i dlatego siedze i czytam na stronce www.bobowozki.pl. Porównuje ceny i wagę. Podobają mi się na razie cztery: Roan - Marita 2007, Jedo - Bartatino+grillo, Peg Perego - Young Classico oraz Emmaljunga - smart duo. No i na razie nie mogę się zdecydować, chciałbym na żywo zobaczyć te wózki. :-D .

Myszka_ wyczytałam kiedyś, żeby w okresie jesienno - zimowym nie jeść za dużo owoców południowych bo ponoć one wychładzają organizm i łatwo wtedy o jakieś przeziębienie. Na południu to jest ich głównym zadaniem a my powinniśmy jeść dużo zup, bo one nas rozgrzewają. Tak więc nie jedz pomarańczy jak będziesz miała gdzieś wyjść, najlepiej jedź je w domku. Podobnie jest z jogurtami. Ale na szczęście ja jogurtów nie lubię. A co do owoców to ja wcinam jabłka, no ale pomarancze też :ico_wstydzioch: Najważniejsze żeby jeść zdrowo no i to na co ma się ochotę. A co do zdrowych potaw to ja niestety mam coraz częściej ochote na te mniej zdrowe :ico_wstydzioch: . Frytki oblane ketchupem, pieczone ziemniaki i duuuużo boczku, hamburgery itp. No ale co zrobić jak zachcianka to nic innego nie smakuje jak akurat to na co ma się w danej chwili ochotę. hehe :-D

Uff od dwóch dni nawet udało mi się uniknąc porannego :587: i już odkryłam przyczynę, mianowicie herbata, chociaż uwielbiam pod każdą postacią nawet bardziej od kawy :ico_placzek: . Nie mogę pić ani z cytryną ani z sokiem ani samej, koszmar. A co do wieczornych :587: to już zauważyłam, że po prostu mogę jeść poza domem np. u mamy, w knajpce. Ostatnio jak byłam na imprezce w piątek to zrobiłam taki mix że szok i NIC MI NIE BYŁO :-D . Ewentualnie mogę jeść w nocy, też mi nic nie jest.

Hehehehe mąż się śmieje ze mnie, że wypracowanie napisałm :ico_haha_01: :ico_wstydzioch: :ico_haha_01: . Tak więc kończę, odezwę się po tańcach z gwiazdmi jak jeszcze będziecie.

MagdaSz. Pytałaś o imiona, no więc jak będzie córeczka to będzie Hania, a jak synek to chyba Wiktor.
A inne imiona co mi się podobają to: Tosia, Oliwia, Aleksandra, Filip, Aleksadner, Marcin. Ale nie we wszystkich zgadzamy się z mężulkiem. Na razie te dwa wchodzą w grę, a córka to już na 100% jak się urodzi to będzie Hanna.

Miłego wieczoru życzę. :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 20:23

hej dziewczyny
Asika82miala badanie z krwi i wyszly w porządku jutro wyniki z moczu i jak dobrze pojdzie to wypuszczą do domu. Ale sama nie wie kiedy będzie dobrze czy jak coś znajdą czy nie. Nie boli już ją tak. Dostaje nospe i jest duzo lepiej. Podejrzewa falvit (ale by bylo wykrakala by te duzo opakowanie). Jak bedzie wiedziala cos jutro to albo sama wam napisze (mam nadzieje) albo ja wam dam znac.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

14 paź 2007, 20:26

Witajcie Słoneczka,
jak niedziela mija?
Ja wczoraj od fryzjera wróciłam o 22, trzeba było zrobic coś do zjedzenia, bo zgłodniałam od tego fryzurowania :ico_oczko: , narazie się Wam nie pokażę, bo mam na wardze zimę, która wyszła jako odpowiedz czwartkowo-piątkowego łamania w kościach, no ale trudno się mówi, jakoś przetrwam... najważniejsze, że już czuję się ok :ico_oczko:
eVe80, tylko ja mam tylko ochotę na pomarańcze i kiwi, noi jogurty też...
kiełbasa i w ogóle wędliny-mi śmierdzą; więc nie mam za dużego wyboru i jem jogurty z musli na śniadania; jabłka też jak narazie mnie odpychają, to jem to co mi podchodzi - nie mam za bardzo innego wyjścia :ico_oczko:
Kurcze jestem dziś taka niedociumrana, musiałam wstac o 6, bo na 7 do Kościoła na mszę za mojego ojca... ależ mi się nie chciało wstawac :ico_olaboga:
byliśmy dziś u teściów, jeżu jak oni mnie drażnia, a najlepsi byli na koniec, mój teściu twierdził, że muszę więcej jeśc bo marnie wyglądam! a teściowa mi zaczęła do siatki owoce ładowac, ja mówię, że nie trzeba bo mam, ona do mnie " ale na pewno?" :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , no to ja jej na to, że ja jestem w ciąży przemyślanej i dbam o siebie w przeciwieństwie do Edytki (siostry Piotrka... długa historia), a ona mi na to: "no bo ja to bym chciała żebyś ty dbała o siebie", no powiem wam, że ku..., no jednym słowem mówiąc "PI PI PI PI", no bo bez cenzury to się nie da :ico_zly:
sory, że Wam tak się wyżaliłam, ale mam nerwa strasznego...
a co u Was?

[ Dodano: 2007-10-14, 20:28 ]
gosia888, dziękujemy za info. Pozdrów ją od nas i życz dużo zdrówka i niech szybko wraca do nas !

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 21:18

Myszka_ pisze:byliśmy dziś u teściów, jeżu jak oni mnie drażnia,
hehe skad ja to znam :-D mi sie do tej pory kotletem tesciowej odbija bo dzis bylam tam na obiedzie,do tego corka szwagierki ma 4,5 roku tak sie co chwile darla ze az mnie glowa rozbolala :ico_olaboga: rozpieszczona jest strasznie :ico_zly:
gosia888, dzieki za info o asi miejmy nadzieje ,ze jutro bedzie juz z nami :ico_haha_02:
Myszka_ pisze:przeciwieństwie do Edytki (siostry Piotrka... długa historia),
mozesz nam ja opisac ,a ze sie wyzalilas to bardzo dobrze bo po to tu jestesmy i przynajmniej mozemy tu na tesciow i innych ponazekac :-)

Awatar użytkownika
Myszka_

14 paź 2007, 21:51

edit53 pisze:bo po to tu jestesmy i przynajmniej mozemy tu na tesciow i innych ponazekac :-)

i chwała Wam za to :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2007, 21:56

Myszka_ pisze:i chwała Wam za to :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
do usug :-D
moj krzysiek wlasnie siedzi z bratem i horror ogladaja ,dobrze ze siedze tylem do tv i w monitor patrze bo cos nie mam ochoty teraz na horrory a kiedys je bardzo lubialam

Awatar użytkownika
Myszka_

14 paź 2007, 22:04

edit53, ja też ostatnio nie bardzo mam "siłe" na oglądanie takichfilmów, trochu jakby mnie drażnią :-D
ale komedyjki to mogłabym oglądac :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-14, 22:06 ]
edit53, wyśle Ci maila

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”