mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 20:48

Justyna_Bochnia, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: juz ogladam ich czapeczki na Allegro i pewnie cos Nelci kupie. Dzieki raz jeszcze! Czapeczki sa super :-)

Ale dzisiaj pusto :-(

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lis 2007, 21:28

Puściusieńko!! Nie łądnie dziewczynki nie ładnie :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 lis 2007, 21:28

ja dzis jestem zmeczona nicnierobieniem. Mialam zamiar zabrac sie za porzadki, takie tam przegladanie rzeczy przed przeprowadzka, ale stwierdzilam ze nie ma to sensu jak sie na to nie ma ochoty, bo wysprzatalam jedna szafke w salonie, zajelo mi to kupe czasu a jakiegos konkretnego rezultatu nie widac... Pewno bede przegladac wszystko jeszcze raz...

Korzystam z tego ze mezus jestw domku wiec znikam pod prysznic, no i do lozeczka, ciekawe jaa dzis bedzie noc skoro Jasiu przespal prawie caly dzien...

Spijcie slodziutko!!!

[ Dodano: 2007-11-15, 20:30 ]
Zapomnialam napisac ze mam taka straszna ochote... na zakupy, na polazenie po sklepach, nawet nie musialabym nic kupowac, po prostu chcialabym poogladac i stracic kupe czasu...

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

15 lis 2007, 21:35

no ja jestem
wcześniej nie zaglądałam bo o 13.00 pojechałam do koleżanki na ploty a później jak wróciłam do domu to sie wkurzyłam bo wszystkie mieszkania były zadymione od centralnego :ico_szoking: normalnie tak śmierdziało czadem że szybko spowrotem ubrałam Szymcia i pojechałam do moich rodziców a M miał wywietrzyć pokoje :ico_olaboga:
na szczęście już jest ok :ico_sorki:
Szymcio okąpany, najedzony (2 cyce i 50ml butli) :ico_oczko:
nie wiem czy dobrze robie że daje mu jeszcze tą butle, no ale jak on wypija wiec chyba ok??
a ja oczywiście już myśle że może niepotrzebnie mu ten mały żołądeczek rozpycham :ico_puknij:
M nosi go na rękach, ciekawe kiedy pójdzie spać, bo jak on zaśnie to ja też od razu sie kłade
nie wiem po czym ale jestem jakoś dziwnie zmęczona
jutro M idzie do pracy na dniówke po 3 tyg. przerwie bo najpierw był na L-4, później opieka nad Szymonkiem no i tak zleciało mu to byczenie sie w domu :ico_oczko:

a jeśli chodzi o pampersy to ja też bym już zakładała rozm. 3 ale kilka dni temu kupiłam jeszcze całą paczkę 98szt. nr 2 wiec chyba musze je zużyć bo co z nimi zrobie???
a mogłam od razu kupić nr 3 bo Szymon waży 5125g.

[ Dodano: 2007-11-15, 20:37 ]
zobaczcie jak szymon szaleje z karuzelą

http://video.google.pl/videoplay?docid=1380631427231894433

[ Dodano: 2007-11-15, 20:39 ]
Dominisia pisze:Zapomnialam napisac ze mam taka straszna ochote... na zakupy, na polazenie po sklepach, nawet nie musialabym nic kupowac, po prostu chcialabym poogladac i stracic kupe czasu...

ja też mam ochotke na takie zakupki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to kiedy idziemy??? :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lis 2007, 21:50

eve81, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super filmik :)

Kurcze nic mi sie nie chce, miałam ochote na dużą kapiel z bąbelkami ale wezme tylko szybki prysznic i idę lulać ...

DOBRANOC!!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 22:13

eve81 pisze:Zapomnialam napisac ze mam taka straszna ochote... na zakupy, na polazenie po sklepach, nawet nie musialabym nic kupowac, po prostu chcialabym poogladac i stracic kupe czasu...

No to napisze tylko ze wiem jak spedzimy przynajmniej kilka godzinek w przyszly weekend :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve81

15 lis 2007, 22:36

ja już uciekam
Szymuś jeszcze nie śpi :ico_szoking: ide coś z tym zrobić :ico_oczko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2007, 22:46

Nie przejmuj sie Eve, Nell tez nie spi :-)

[ Dodano: 2007-11-15, 21:56 ]
Acha, i cos jeszcze chcialam dodac odnosnie dylematow Dominiki w sprawie zakupow wozka. Agnieszka dzis miala Boldera i naprawde wyglada swietnie. Na pierwszy rzut oka zalowalam ze go sobie nie kupilam bo tk na poczatku planowalam.... Ale Aga szybko mi zimny prysznic na glowe spuscila. Wedlug niej jest zdecydowanie za ciezki i malo zwrotny w porownaniu np z Graco ktorego ja mam. poza tym nazeka na to ze dziecko w gondolce jest bardzo odkryte, klapa na wozek nie jest wysoka i chocby maly wiatr daje dziecku po twarzy... No nieciekawie jesli ma sie chodzic na spacerki w zimnej Skandynawii :-( No i mowila ze torba do wozka do niczego (ale jej nie widzialam). Mi sie spodobal: kolor czerwony i to ze byl mieciutki, tzn. bujal sie :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

16 lis 2007, 09:25

Pierwsza !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-16, 08:26 ]
Teraz poczytam co tam wczoraj u was sie działo a potem napisze co umnie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-16, 08:47 ]
Kocura jesli chodzi o to pisemko to nie jest złe ale Mamo to ja dla mnie ciekawsze, ale przejrzyj sobie Maluszka w Empiku i sama oceń.

Dominisia pisze:Mialam zamiar zabrac sie za porzadki,

Ja mam taki zamiar dzisiaj, chce zrobic porządek w pokoju gdzie komputer bo jak widze te wszystkie kable które plączą sie pod nogami to :ico_zly: :ico_zly: No i pokój zagracony jakims starym sprzętem który dawno nie działa i nic tylko miejsce zajmuje, pierwsza wyleci stąd drukarka która drukowała ostatnio chyba z 4 lata temu i drukować juz nie chce. Mam nadzieje ze ta chęc sprzątania mi nie przejdzie, a to sie mężuś zdziwi :-D

Eve filmik super, szymus jaki ruchliwy jakby mógł to by pewnie juz gdzieś poleciał :-D

Na razie tyle bo Olek woła c.d.n :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81

16 lis 2007, 10:19

to ja dziś druga :-D

byłam tu już o 5.30 ale tylko was przeczytałam i poszłam dalej spać :ico_oczko:
Szymuś leży w leżaczku a mamusia klika i zaraz na śniadanko zmyka..hihi :ico_oczko:

czy u was też tyle sniegu napadało :ico_szoking:
a mój M to super szczęśliwy że tyle śniegu :ico_puknij:
no i zimno u nas -1st.
chyba dzisiaj nigdzie nie pojedziemy, a chciałam Szymciowi czapke zimową kupić

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”