Perełka nic się nie martw.... skoro dostałaś leki to będziesz zdrowa lada chwila a jak mi lekarka dawała antybiotyk to powiedziała, że lepiej dla dziecka i bezpieczniej jest, gdy matka przyjmuje konieczne leki niż ma nieleczoną chorobę, która może nieśc powikłania....
ja juz pyrki ugotowałam, wyspacerowałam się z dziećmi i psem... bo od kilku dni córka mojej jednej z dwóch koleżanek tutaj przyjeżdża do nas na kilka godz dziennie
a ja siedzę i gram w grę, którą mój luby ściągnął specjalnie dla mnie co bym się nie nudziła w domku. no i gram i co jakiś czas zaglądam na tt by coś skrobnąć niedługo i ja pójdę z psem na spacer i pooddycham leśnym powietrzem. u mnie ogorkowa już gotowa Ananke, nakręciłaś mnie na ruskie i jutro ja będę robić
Art of murder-sztuka zbrodni. Jako że ja lubię takie klimaty tzn. sensacje, kryminały i czytam takie książki, gra mnie wciągnęła. Normalnie jakbym książkę czytała do ściągnięcia przez torrenta. Jeszcze gram w 7 Sins, smieszna gra, coś jak Simsy dla dorosłych
aniabella, heh z tymi pierogami Kochana u mnie to cała historia, począwszy od tego, że w weekend obie noce kleiłam we śnie, a potem Chłop się nakręcił w temat i zaczął załatwiać twaróg z polskiego sklepu, którego u siebie w mieście nie mamy no i przyniósł wczoraj trzy kostki półtłustego to kleję dziś on oczywiście twierdzi, że jakiekolwiek wyjdą to on zje mam nadzieję, bo robię pierogi sama drugi raz w życiu