Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 20:58

hej hej :-)

my już po szczepieniu psa - :ico_olaboga: pani zanim się rozkręciła to pies juz chciał wychodzić :-D do tego milion pytań, bo to pierwszy pies z Polski w ich przychodni weterynaryjnej i strasznie dużo rzeczy ją interesiło :-D noo, ale jesteśmy i pies taki grzeczny, że mówię do Krzyśka, że mogliby mu tak codziennie dawać, jakby miał być taki spokojny i leżeć na kocyku :-D ;-)

ja cos się nie mogę zabrać za sałatkę :ico_olaboga: i tak od kilku dni już ją robię i nadal jej nie ma :-)

Beatris60, to dobry antybiotyk, więc bierz śmiało - no i zdrowiej nam tu szybciutko :ico_sorki:

gaga22, zazdroszczę Ci ja kwiatków :-D :ico_brawa_01: moje zostały w mieszkaniu i ostatnio jak bratowa była tam na "inspekcji" to mówiła, że mi nie powie prawdy, bo wrócę po nie... więc staram się nie myśleć.... a najbardziej mi szkoda moich dracenek, miałam chyba z 8 odmian i zamioculcasa, który z dwóch gałązek zrobił się krzakiem na 1/3 salonu (pięknie wyglądał, bo salon duży, prawie 30m2 a on taki wielki, zielony) - tutaj mam 3 kwiatki na krzyż, ale to chyba normalne na wynajmie...
no może jeszcze na jakieś ciuszki sie skusze bo wiadomo że temu trudno sie oprzeć :ico_wstydzioch:
Kochana ja już tydzień temu zarzekałam się i biłam w pierś i obiecywałam, że pół ciuszka nie kupię, i niestety nie dałam rady :ico_wstydzioch: :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 21:31

Byłam na poczcie odebrałam ciuszki, bo oczywiście listonosz był jak ja byłam w mieście :ico_zly: Chłop złego słowa nie powiedział, a jedna bluza tak mu się podoba, że Wam kazał wklejać zdjęcie :-D
a najbardziej mi szkoda moich dracenek, miałam chyba z 8 odmian i zamioculcasa, który z dwóch gałązek zrobił się krzakiem na 1/3 salonu (pięknie wyglądał, bo salon duży, prawie 30m2 a on taki wielki, zielony) - tutaj mam 3 kwiatki na krzyż, ale to chyba normalne na wynajmie...
no do Szkocji nie mogłaś zabrać kwiatów. Ja z moimi już dwa razy się przeprowadzałam. Ostatniej przeprowadzki niestety nie przetrzymał storczyk - wrażliwe to draństwo.

pochwalę się częścią mojej kolekcji (też chłop mi kazał :-D , a zawsze jęczy po co mi te kwiatki0

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 22:38

gaga no super kwiatuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja to niesety nie mam reki do kwiatków :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 22:55

gaga22, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: skrzydłokwiat piękny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja niestety za paprotkami nie przepadam, a raczej one za mną, bo każda jedna mi uschła, a reszta rośnie jak krzaki :-)
storczyki niestety bardzo wrażliwe, jeszcze nie próbowałm hodować żadnego...

gaga22, a gdzie to zdjęcie bluzy i resztę tez poprosimy :-) Chłop ma dobre pomysły :-D

ja tak na chwilkę przed drugim serialem.. :-) Moje Małe dziś totalnie leniwe, aż zaczynam siwieć, bo to mało normalne u mojego dziecka... :ico_olaboga: wypina się od czasu do czasu, gdzieś tam leniwie kopnie i dalej cisza...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 22:57

Moje Małe dziś totalnie leniwe, aż zaczynam siwieć, bo to mało normalne u mojego dziecka...
no cos Ty poprostu ma spokojniejszy dzien...bez nerwów prosze :ico_nienie: :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-11-06, 21:58 ]
a ja sie juz pożegnam...cos mnie kregosłu zaczyna bolec..do jutra kochane..słodkich snów

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 22:58

no cos Ty poprostu ma spokojniejszy dzien...bez nerwów prosze :ico_nienie: :ico_nienie:
noo, tak sobie od rana powtarzam, że ma leniwy czwartek :-) tylko wiesz, jak człowiek cały dzień był okopywany to mu w taki leniwy czwartek juz koło 11.00 rano zaczęło kopów brakować :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2008, 23:11

gaga22 masz ręke do kwiatów, masz...ja nie :ico_placzek: a jakim nawozem podlewasz? może tez coś spróbuje?

mąż usypia małą a mi sie coś chce, jeść, pić...sama nie wiem co... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-06, 22:14 ]
ananke ja też niedawno wariowałam bo nie kopało, ale poczekałam, pojadłam, połozyłam sie spokojnie i po pewnym czasie były jakies kopniaczki leniwe...wyczytałam że dzieciaczki moga mieć bardziej leniwe dni, więc głowa do góry, bo wszystko jest dobrze!!!

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 23:48

Nie dziękuję za pochwały moich kwiatów żeby im nie zaszkodziło :-D
:-) Moje Małe dziś totalnie leniwe, aż zaczynam siwieć, bo to mało normalne u mojego dziecka... :ico_olaboga: wypina się od czasu do czasu, gdzieś tam leniwie kopnie i dalej cisza...
mój za to dzisiaj nadrabia, wsadza mi jakąś część ciał pod żebro aż boli i do tego kopie albo boksuje po podbrzuszu - znowu zgłupiałam jak jest ułożony.
a jakim nawozem podlewasz? może tez coś spróbuje?
nazywa się Bioflorin taki uniwersalny do wszystkich kwiatów. Tylko jak miałam storczykaq to podlewałam specjalnym.
gaga22, a gdzie to zdjęcie bluzy i resztę tez poprosimy :-) Chłop ma dobre pomysły :-D
wkleję jutro, ale to te co Wam pokazywałam na Allegro. Na żywo sa jednak ładniejsze, a bluza na plecach ma żyrafę - jest super.
a ja sie juz pożegnam...cos mnie kregosłu zaczyna bolec..do jutra kochane..słodkich snów
a mi po dwóch godzinach spania po południu teraz wcale się nie chce. Pobuszuje jeszcze po Allegro.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 23:54

wkleję jutro, ale to te co Wam pokazywałam na Allegro. Na żywo sa jednak ładniejsze, a bluza na plecach ma żyrafę - jest super.
noo, to tym bardziej czekamy :-)
ananke ja też niedawno wariowałam bo nie kopało, ale poczekałam, pojadłam, połozyłam sie spokojnie i po pewnym czasie były jakies kopniaczki leniwe...wyczytałam że dzieciaczki moga mieć bardziej leniwe dni, więc głowa do góry, bo wszystko jest dobrze!!!
tak, ja wiem :-) teraz podczas filmu też leniwie się poprzeciągało to moje Pchlątko i kopnęło raz łaskawie :-D

ja spadam, bo chcę powyszywać jeszcze no i zajrzę na ebay :-D ale dziś nic nie kupiłam i jestem normalnie dumna z siebie :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki:

do przeczytania jutro :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2008, 00:37

ja spadam, bo chcę powyszywać jeszcze no i zajrzę na ebay :-D ale dziś nic nie kupiłam i jestem normalnie dumna z siebie :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki:
ja też :-D ale to głownie dlatego, że w wytypowanych przeze mnie aukcjach ceny za bardzo poszybowały w górę :ico_wstydzioch:

No to i ja się pożegnam, do jutra.

[ Dodano: 2008-11-07, 08:15 ]
Witam z rana ja dziś pospałam do do 7.30 - jak nigdy :ico_olaboga: mały pokręcił się 0 6.00 jak zwykle, ale delikatnie i zasnęłam jeszcze.

Jakie plany na dziś ? Ja zamierzam zrobić porządki w dwóch dużych szafach i dwóch pawlaczach.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”