Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

24 kwie 2008, 19:28

Basiu całuski dla Asi....oby jej szybko przeszło, bidulka.
Przede wszystkim wielkie :ico_brawa_01: dla Antosia. Zuch chłopak :-) Teraz z kazdym dniem bedzie lepiej
dzięki Gabrysiu

[ Dodano: 2008-04-24, 20:00 ]
Maggie ... bardzo sie ciesze, ze zostalas zatrudniona i ze pracodawca juz na samym poczatku poszedl Tobie na reke; mam nadzieje, ze uwierzysz w siebie i zrealizujesz swoj maly-wielki cel ... Antos jak zwykle przystojniak :ico_oczko: na pewno da sobie rade w przedszkolu, a moze nawet tak sie jemu tam spodoba, ze nie bedzie chial wracac do domu :ico_haha_01: nawet jesli poczatki beda trudne i placzliwe ( co nikogo nie zdziwi, w koncu to pierwsza rozlaka) to to minie ...zobaczysz :ico_haha_02: slicznie wygladasz ... a i Ty na buzi wydajesz sie szczuplejsza :-) czyzby dietka?
Dzięki diem, wiesz teraz mam dietkę ze względu na problemy z tym moim woreczkiem zółciowym ;/
Ale miło mi dzięki.
Diem, kochana, mój antos też ostatnio miał taka trzydniówkę al;e do tego doszło jeszcze wysypka, na szczeście jest juz oK, teraz tylko boję się że bedzie czesto łapał od dzieci z przedszkola...no nic zobaczymy.

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

24 kwie 2008, 20:53

Aniu to już tylko dwa tygodnie!!!! niesamwie ze juz zaraz bedziesz tulic syneczka
Kingunia bez ciebie znakomicie sobie poradzi..zobaczysz..nawet nie zauwazy ze ciebie nie ma......ty z pewnoscią bedziesz bardziej to przezywac i tesknic

Maggie, :ico_brawa_01: brawa ogromniaste dla Antosia!!! jaki on dzielny i ty dzielna tez!!!!! zobaczysz, bedzie dobrze!!!!!

Barbara, oby jej przeszło!!! oby to bylo tylo zwykle zatrucie a nie ta okropna grypa zołądkowa!!!! trzymajcie sie i zdrówka zyczę!!!!

justyna25, i u nas pięknie..my dzis 6 godzina na spacerach bylismy.....i na placach zabaw..nóg nie czuję!!!

Aniu powiedz mi cięzko ci chyba z takim wielkim brzucholkiem, co?? ja dzis spotkalam sie z kolezanka która jest w 36 tc..tak sobie na nią patrzyalam i nie moglam sobie wyobrazic ze i ja tak bede wygladac...i ze bede musiala jeszcze latac za mateuszkiem i wszystko w domu zrobic jak zawsze :ico_olaboga:

diem, hej hej!!! kochana..dasz rade!!!!! jest to nauka w domu i z pewnoscią znajdziesz chwilke wieczorem by troszke postudiowac...choc z pewnoscią bedzie ciężko
ja teraz w czwcu kończe te studia..musze jeszcze napisac prace podyplomową..a od października zaczynam kolejne studia..tym razem pedagogika przedszkolna..i nie mam pojęcia jak sobie poradze..przeciez ja w październiku rodze..a pozniej jak zostawie malucha na te kilka godzin/?? no nie wiem jak to bedzie..przeraza mnie to

ale dam rade.....i ty Diem takze!!!!
wszystkie jestesmy przeciez dzielne babki, nie??

i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kourosha za nowe słowka..ach jak on pięknie mówi..Matuś jeszcze nic..tylko po swojemu..a buzia mu sie nie zamyka

[ Dodano: 2008-04-24, 20:55 ]
Kristi, sliczne fotki Nicolki i Marcuska w podpisie!!!! cudnie ci te dzieciaczki spią!!! pozazdrościć
mati jeszcze nigdy nie przespał calej nocki bez pobudki :ico_olaboga:
i jak on ma spac w swoim pokoju
my mamy zamiar sie przeprowadzic do konca czerwca..juz sie nie moge doczekac

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

24 kwie 2008, 22:08

Wielkie brawa dla Antolka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Maggie, na pewno jesteś z niego bardzo dumna :ico_brawa_01: :-D :ico_haha_01:

Ojej biedna Asiunia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: życze jej szybkiego powrotu do zdrówka i żeby już te okropne wymioty jej nie męczyły :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: .Buziaki dla niej :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

iza, to wy tak jak my caly dzień poza domem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale trzeba przecież kozystć z ładnej pogody no nie :-D

[ Dodano: 2008-04-24, 22:09 ]
Ja dziś kupiłam Adusi do picia wode mineralną niegazowana z sokiem owocowym i powiem wam że bardzo jej smakuje ,prędzej mi nie chciała pić wody.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

25 kwie 2008, 00:15

iza, TY też dzielna kobitka jesteś...fajnie żebedziesz studiowała ped przedszkolna, ja też to studiowałam..niestety nie skończyłam :/
ale mam nadzieje e tu pójdę na studia, tylko musimy troszkę pieniążków odłozyć...narazie to niemożliwe.
mati jeszcze nigdy nie przespał calej nocki bez pobudki :ico_olaboga:
i jak on ma spac w swoim pokoju
ja tez się o to martwiłam, ale spójrz na to z tej strony że może to własnie jest sposób....mysle że ten wiek jest najlepszy na "przeprowadzki" do własneo pokoju :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-25, 00:23 ]
Acha...dzięki dziewczynki za brawa i gratulacje...oj mam oromna nadzieje, że teraz bedzie już lepiej, a powiem WAMjeszcze, że pod wieczó r Antoś się znowu "wybierał" do przedszkola...tak mu się spodobało :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 07:32

Dzien dobry Kochane
U nas ok,nocka nawet ok,ale Nicolinka przyszla do mnie w nocy a ja niemialam sily jej zaniesc do lozka do jej pokoiku i spala ze mna a maz poszedl do pokoju Nicole.. ja to mam tak ze jak spie to spie gleboko i tak juz mam..
Ale moje dzieci jeszcze sobie spia,Marcusek zaraz powinien sie obudzic na mleczko.. juz czekam na niego z flaszeczka :ico_haha_02:
U nas pogoda dzisiaj do pupy.. Caly czas pada... wczoraj udalo sie nam wyjsc na spacerek na 30 minutek bo akurat w przerwie deszczu wyszlo sloneczko i fajnie bylo :ico_oczko:
A dzisiaj watpie ze gdzies pojdziemy jak tak pada caly czas..

Diem na poczatek chcialam ci pogratulowac synusia w Brzuszku,to juz drugi bedzie syneczek pieknie :ico_brawa_01: A masz racje tez mi sie wydaje ze schudlam na buzi.. i czuje ze dalej chudne ale to dobrze bo mam z czego schudnac :ico_oczko: ale nie mam zadnej dietki tylko mam wiecej teraz ruchu i o to chodzi :ico_oczko: Brawa dla Kourosha ze tak ladnie mowi.. moja Nicole to tez tylko pare wyrazow powie a tak topo swojemu gada i wszystko juz rozumie co jej powie i mi pokazuje to co chce i jest wygodna jesli chodzi o mowienie.. niechce sie jej ale to minie :ico_oczko: Dziekuje za komplemenciki mile to ze zauwazylas ze schudlam troszke :ico_haha_02: :ico_oczko:

Maggie ciesze sie ze Antos sie ladnie bawil i sie podobalo mu w przeedszkolu.. To wazne ze mu sie podoba a ty mozesz na spokojnie popracowac :ico_oczko: Pieknie ze Antosiowi sie tak podoba przedszkole.. :ico_brawa_01:

Iza poradzisz sobie z duzym brzucholkiem i malym Matim nie bedzie tak zle.. to tylko tak wyglada ale my kobietki damy rade zawsze trzeba sie tylko dobrze zoorganizowac :ico_oczko: A jak chodzi o spanko moich maluszkow to tez ciesze sie ze tak pieknie mi spia.. a ja sie wysypiam :ico_oczko:

Ok Baboski zycze wam milego dnia i do pozniej papa

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 kwie 2008, 13:30

dziewczynki,ja tylko na chwilke, bo nie chce zostawiac Asi samej, wczoraj o 22 zwymiotowala po raz ostatni, a dzisiaj przez caly dzien jest marudna, placzliwa i strasznie oslabiona, prawie caly dzien spi, budzi sie trocjhe pomarudzi i idzie znowu spac...
ale rano zjadla mi danonka i troche chrupek, wiec juz jest lepiej :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 18:13

dzień dobry

ja śpiesze powiedzieć ze powiększyła nam sie firmowa rodzina - wczoraj o 15 odwiozłam z pracy koleżankę do domu bo miała skurcze JUZ CO 10 MINUT .... i dziś o 0:30 urodziła córę .... nieststy miała poród pośladkowy więc pewnie było nieciekawie .... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zuch dziewczynki ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

25 kwie 2008, 18:34

Aginka, no to ratulacjony dla koleżanki :ico_oczko:
My dzisiaj spacerowo-spiochowi, znaczy się najpierw był spacerek , potem obiadek i zasłużona drzemka :ico_oczko: która nam się nieco wydłużyłs :-D
Basiu całuski dla chorowitki Asi

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2008, 18:49

A i u nas dzionek jakis leniwy ..
Pogoda jest meczaca bardzoo,najpierw padal deszcz pozniej lecial grad a teraz sobie jest tak po deszczu i swieci slonce.. no i Nicolinka jakas marudna jest musza ja dzisiaj wykapac i uspac i bedzie lepiej spala :ico_oczko:
Pozatym Marcusek jakos mniej spi.. ale jest bardzo grzeczny i kochany i tak sie pieknie roozglada dookola :ico_haha_02:
Ide na moj serial zaraz i niewiem czy wejde dzisiaj.. bo mam dzisiaj romantyczny wieczorek z mezem przy winku :ico_oczko: :ico_wstydzioch: To do jutra
Buziaczki dla was papa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

25 kwie 2008, 19:50

Kristi, to miłego romantycznego wieczorku życzę :-)
Gabi to dłui spacerek dzisiaj zaliczyliście :-D

[ Dodano: 2008-04-25, 19:52 ]
Gabrysiu, śliczna z Emilki dziewczynka !

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”