Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 lis 2008, 09:54

Hej:)Witam z rana.
Witam z rana ja dziś pospałam do do 7.30 - jak nigdy mały pokręcił się 0 6.00 jak zwykle, ale delikatnie i zasnęłam jeszcze.
A ja sie nie wyspałam :ico_placzek: ,nie mogłam spać,a jak usnęłam to mnie synek obudził.Muszę sobie kawkę zrobić,bo niezbyt przytomna jestem.
Jakie plany na dziś ?
Ja nie mam żadnych,posprzątałam wczoraj i dziś nie mam nic do roboty,nawet obiad mam z wczoraj.Poprasuję trochę chyba,jak mi się nie odwidzi :ico_oczko:
Miłego dnia!

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2008, 09:58

hej
mnie zalatany dzionek czeka, mame na ursynów obiecałam zawieźć bo nową firmę ma jakąś i pierwszy raz nie wie jak dojechać, a popołudniu z małą na basen. mam nadzieje że jak nie mam gorączki to moge normalnie funkcjonować i wychodzić biorąc ten antybiotyk? nie znam sie wcale...zawsze jak brałam antybiotyk to miałam gorączkę i leżałam...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2008, 09:59

mam nadzieje że jak nie mam gorączki to moge normalnie funkcjonować i wychodzić biorąc ten antybiotyk? nie znam sie wcale...zawsze jak brałam antybiotyk to miałam gorączkę i leżałam...
możesz wychodzić, tylko uważaj żebyś nie przemarzła

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 10:13

dzień dobry Paniom :-)

ja dziś wstałam z powodu szaleństw mojego Pchlątka, także wszystko wróciło do normy :-D :ico_brawa_01: a jak tak człek okopany od bladego świtu to od razu lepiej :-D

plany, plany.. heh.. ja dziś zaczynam sprzątać :-) znaczy ogarnąć chatkę muszę, normalnie przed ciążą zajmowało mi to max 5 godzin, teraz muszę rozkładać wysiłek na 3 dni :-)

Beatris60, gaga ma rację - jak nie masz gorączki to uważaj na siebie mocniej i nie przegrzej się :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 10:24

witajcie :-) , ja wczoraj wieczorem nie mogłam coś wejść na tt i dziś rano też, a wstałam juz porzed 8, byłam zwolnienie zawieźć w pracy.
synek zdrowy rośnie :-) , waży 1650g :-D , wszystko jest ok, ktg wyszło prawidłowe, macica trochę twardsza i pobudliwa, ale szyjka się nie skaraca i nie ma zagrożenia, mam dalej brac magnez i się oszczędzać.
Teraz zjem śniadanko i będę czekać, bo dzis mają nam garaz przywieź i montować.
Miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2008, 10:26

znaczy ogarnąć chatkę muszę, normalnie przed ciążą zajmowało mi to max 5 godzin, teraz muszę rozkładać wysiłek na 3 dni :-)
ja na razie sprzątam jednorazowo, ale potem mam dość

[ Dodano: 2008-11-07, 09:27 ]
synek zdrowy rośnie :-) , waży 1650g :-D , wszystko jest ok, ktg wyszło prawidłowe, macica trochę twardsza i pobudliwa, ale szyjka się nie skaraca i nie ma zagrożenia, mam dalej brac magnez i się oszczędzać.
no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 10:34

donatka26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to suprr dobre wieści

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2008, 10:39

dzięki dziewczynki - tylko do samochodu i na przejścia do sklepu czy gdzieś...

z tym sprzątaniem to prawda - teraz człowiek sie męczy momentalnie i sapie po najprostszych czynnościach :ico_haha_01: śmieje sie że niedługo to po przejściu z pokoju do pokoju odpocząć będzie trzeba :ico_oczko:

lece z mamą na ten ursynów.

Awatar użytkownika
katia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lis 2008, 11:02

czesć wszystkim :-)

Przyniosłam wam po kawałku :ico_tort: ;-)

gaga firaneczki super :ico_brawa_01:

Beatris60, życzę miłego dzionka jak ma być zalatany, to niech bedzie miły :-D

secret25, ja tez się nie wyspałam za bardzo

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 11:07

hej :)

ja juz dawno nie spie ale maz ze mną polezal az do tej pory o dziwo :ico_szoking: :ico_szoking: to az z lozka nam sie nie chcialo wychodzic:D ale juz umylam główke:) a potem na zakupki no i mam ochote na moje dukaty mniam czekoladowe...ale nima i lipa...

snilo mi sie ze mala walila mnie pod zebro i bardzo to czulam ja nie wiem czy to wogole byl sen to chyba sen na jawie bo spac nie moglam wiec pewnie walila nozkami... bo od 4 tez dawala swoj leciutki pokaz i spac juz nie moglam... wkoncu sie uaktywnia a w dzien cisza ...ach to mala cwaniara:)

ja dzis nic nie robie nawet nie sprzatam totalna rozpusta jutro sie za to wezme...mialam robic roladki schabowe w sosie serowym :) ale mąz powiedzial ze doje pomidorowke i dopiero jutro sie to zrobi:D a dzis i tak ppewnie gdzies pojezdzimy.... musze wkoncu buuty kupic...i mamy tapetowac pokoj,.... i mialam do wyboru wyjezdzamy gdzies na weekend czy pokoj...wybralam pokoj... bo wkoncu on tego nie zrobbi...a jak gdzies pojedziem zwiedzac to ja i tak nie moge sie przemeczac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”