Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 10:47

shoo, witaj :-) ciesze sie, ze chrzciny sie udaly, ze Jaspi byl grzeczny w kosciele, no to diabelek juz wgoniony :ico_oczko:
Wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Jasperka za nowe osiagniecia
Pochwals ie fotami z chrzcin :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-05-14, 10:49 ]
PATI - aaahahhhaaaahhhaaaa... no Eris wyglada jak prosto od ekscentrycznego fryzjera.... hahhhahhaaaa, usmialam sie.... teraz tak modnie... z jednej strony krotko, z drugiej dlugo... :-D :-D :-D a jak podcinaliscie te wlosy? Zwiazalas Erikowi w kitke i ciach, czy jak??
hehe, no modnie teraz, ale bylam zla z poczatku, teraz juz sie przyzwyczailam, wiem jedno, ze na fryzjera sie nie nadaje. A jak scielam- zrobilam kitke, ale ciezko bylo, bo maly sie wiercil i za duzo zlapalam i ucielam, a moj P doprawil pozniej :-D ale na razie niech odrosnie, a pozniej sie pojdzie do fryzjera to wyrowna :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-14, 10:50 ]
shoo, dzieki za mile slowa dla Erika :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 10:52

w ogole, jaki przypal...

po przylocie do Anglii do Gatwick, wynajelismy samochod, zeby dojechac do Leicester (ok. 2,5 h) i tym wypozyczonym autem jeszcze troche jezdzilismy na wycieczki, po sklepach.. no tak normalnie, po miescie... nie mielismy zadnej stluczki itp.

i wyobrazcie sobie, ze wczoraj przy oddawaniu auta do wypozyczalni (Avis), facet zauwazyl jakas ryse na bocznych drzwiach, podchodzi do A. i mowi, ze auto jest uszkodzone i ich firma wlasnie sciagnela z konta A. ponad 300 funtow (1,5 tys zl!!!!!)
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
A. sie tak wqrwil, ze myslalam, ze tam eksploduje.. zaczal sie drzec na tego faceta, ze jakim prawem, ze sa oszustami itp.. rzeczywiscie, cos mi to nie gra.. jestem pewna, ze my tego nie zrobilismy, moze bylo wczesniej , a nie zostalo zauwazone (bo wypozyczal nam to auto facet, ktory dopiero byl na szkoleniu)... w kazdym razie zrobilo sie kwasno.. i chyba nie da sie z tym nic wiecej zrobic, bo A. przed wypozyczeniem podpisal papiery, ze w razie uszkodzenia pokrywa koszty naprawy... ale przeciez to nie my zrobilismy te ryse (zreszta malo widoczna... wiec po kiego kija te 300 funtow na naprawe??!?!?!) :ico_zly: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 10:52

pozniej sie pojdzie do fryzjera to wyrowna
szkoda, ze jestem tak daleko - ja bym Mu chetnie wyrownala te wloski :-D :-D :-D :-D

ale ten nowy fryz wcale nie pomniejsza uroku Erika... nadal jest jak laleczka, tyle, ze z "krzywymi wlosami" :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-05-14, 10:56 ]
facet zauwazyl jakas ryse na bocznych drzwiach, podchodzi do A. i mowi, ze auto jest uszkodzone i ich firma wlasnie sciagnela z konta A. ponad 300 funtow (1,5 tys zl!!!!!)

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

ooooo nonono!!!!!! (foof znaczy) niezle... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 10:58

szkoda, ze jestem tak daleko - ja bym Mu chetnie wyrownala te wloski :-D :-D :-D :-D
no szkoda, cicoa na pewno by ladnie mu sciela grzyweczke :-)
ale ten nowy fryz wcale nie pomniejsza uroku Erika... nadal jest jak laleczka, tyle, ze z "krzywymi wlosami" :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzieki :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 11:12

SHOO - wychodzi na to, ze przed wypozyczeniem samochodu i podpisaniem umowy trzeba z pracownikiem wypozyczalni obejrzec dokladnie samochod i spisac wszystkie widoczne rysy i uszkodzenia... jestem pewna, ze te wypozyczalnie tylko kombinuja jakby tu sciagnac kase za rozne szkody, ktore niekoniecznie wyrzadzil wypozyczajacy...
no szkoda, cicoa na pewno by ladnie mu sciela grzyweczke
nooooo :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 maja 2009, 11:28

Pati Eryk wyglada cudnie :D jejku jak ja bym chciala, zeby Nina miala takie dlugie wlosy :((( moglabym jej wiazac dwa kucyki - juz sie nie moge doczekac! :) A co do obciecia to dobrze, ze mu sie kreca troszke, bo ta krzywa grzywka nie razi zupelnie :)
Moja tez ma wloski strasnzie nierowne - loka z przodu (ktorego ostatnio skrocilam o polowe, bo wysmarowala go chrupkami i sie caly posklejal, nie chcialam jej meczyc wiec ciachnelam - czytalam jak kiedys pisalas o 'ciezkiej mowie' mam nadzieje, ze to nie wplynie na moja rozrabiare :) no i z tylu tez ma dluzsze wloski, a na calej glowie meszek, zupelnie niewidoczny bo ma tak jasne blond wlosy :)

Dzien dobry Wszystkim z rana swoja droga i Dzien dobry shoo :) ja jako regularna podczytywaczka Waszego watku witam sie :) i co do auta to ja bym udusila nonono :ico_zly: szkoda ze sciagneli kase z konta, a nie ze chcieli gotowke, bo mozna by bylo negocjowac :(

Milego dnia Wam zyczymy! :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 12:45

Gie, masz racje, trzeba wszystko dokladnie obejrzec... ale po przylocie bylismy zmeczeni, glodni, chcielismy do domu, bylo zimno i w ogole... takze tylko wsiedlismy do tego auta i odjechalismy :/

yoanna, czesc, milo Cie widziec :-)

swoja droga, jak mozna sciagnac komus pieniadze z konta, bez jego wiedzy?!

ech... zaraz pobawie sie we wklejanie zdjec ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 13:23

swoja droga, jak mozna sciagnac komus pieniadze z konta, bez jego wiedzy?!

wlasnie!!! wczesniej sie nad tym nie zastanowilam... jak to mozliwe?? przeciez takie rzeczy moze zrobic tylko bank, ewentualnie komornik... przynajmniej w Polsce... tak mysle...

ale wiecie juz, ze oni zabrali rzeczywiscie te pieniadze??

[ Dodano: 2009-05-14, 13:25 ]
ale po przylocie bylismy zmeczeni, glodni, chcielismy do domu, bylo zimno i w ogole... takze tylko wsiedlismy do tego auta i odjechalismy

nie, no to zrozumiale, ze byliscie zmeczeni... zreszta kto by się spodziewal, ze spotka Was cos takiego... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 13:29

Cześć kobitki

witaj shoo, fajnie,że już jesteś :ico_oczko:
super, że chrzciny się udały i :ico_brawa_01: dla Jasperka za nowe osiągnięcia.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 13:34

wlasnie!!! wczesniej sie nad tym nie zastanowilam... jak to mozliwe?? przeciez takie rzeczy moze zrobic tylko bank, ewentualnie komornik... przynajmniej w Polsce... tak mysle...

ale wiecie juz, ze oni zabrali rzeczywiscie te pieniadze??
A. jeszcze nie sprawdzil konta, bo jest zajety nadrabianiem zaleglosci, ale twierdzi, ze maja umowe, ktora zezwala im na pobranie pieniedzy z konta, w razie wypadku itp...
no nic, zobaczymy jak to sie skonczy... aha i radze unikac wypozyczalni samochodow AVIS ;-) (taka antyreklama) ;-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”