Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

07 kwie 2008, 12:22

Cześć dziewczęta :-)
Ja tylko na sekundkę, czasu brak. Chciałam tylko bardzo Wam podziękować za życzenia i postawić torcik
Obrazek
Częstujcie się :ico_haha_02:

Kari
, no właśnie- dobrze, że nie jest gorzej :ico_sorki: Trzymam kciuki, żeby było lepiej
Caro za Was też trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 kwie 2008, 13:14

[size=200]Wszystkiego naj naj naj dla WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW!!! Dla Mateuszka i Julci z okazji roczku i dla Antonia z okazji 11 :-D niepominelam nikogo mam nadzieje :-D [/size]

ostatnio mało wpadałam bo zabiegana byłam troszke i tak niezdarzyłam ze wszytskim...u nas imprezka wczoraj sie udała-było superrr :-D :ico_brawa_01:

syla imprezki superowskie-foty super-dzieciaki sobie poszalały...a ja głupia nonono dopiero sie kapnelam ze obydwie Twoje Lalcie z tego samego dnia sa hihi :-D

Mordeczka RACJA-najpiekniejszy dzien w zyciu <wOw> :-)

caro dobrze e u Was juz lepiej-buziaczki!!!

katrin czekamy na te torty:) u nas był niedobry ale ładnie wygladal heh :-D

i wszystkim zasmarkanym zycze zdroweczka młaaaaaaaaaaaaaaaaa

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2008, 13:18

[center]Obrazek

W dniu Twoich pierwszych urodzinek
życzymy Ci Juleczko
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki
i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki!
Mnóstwo wielkich buziaków
przesyła
cioteczka Kasia z Vikulką :ico_buziaczki_big: [/center]

A dla kochanego Antonia spóźnione lecz baaaaardzo szczere wszystkiego Naj z okazji 11 miesiączków :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2008, 13:23 przez kasi.k, łącznie zmieniany 2 razy.

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

07 kwie 2008, 13:19

cześć laseczki
kurde wpadam tu poskładac życzenia Jubilatom 100 lat 100 lat

Kurde dziewczyny nie piszcie takich wspomień bo ja tu płacze prawie przy biurku w pracy i patrza sie na mnie jak na głupka :)

oj dziewczyny to były piekne chwile pomomo 11 godzi meki i bólu i strachu o Lenke , która dostała 6 punktów bo była nie dotleniona i kiedy w nocy mi ja przynieśli i sie przyssała do cyca to poprostu leżałam i gapiłam sie na nia jak zaczarowana i ryczałam i modliłam żeby wszystko było w porzadku
a dzis kiedy patrze jak jej tylko odskakuje głowa na placu zabaw i wszedzie siama i wszytsko siama i sie wyrywa bo ona idzie siama to az mi serce sie raduje , że jest , ze jest taka cudna , cóz te pobudki w nocy
a wiecie , że idzie nam pierwszy ząbek hihi tak się ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

caro

07 kwie 2008, 13:40

kurcze i mnie wzięło na sentymenty, jak sobie przypomnę te emocje te chwile rok temu jak czekałyśmy, jak się wspierałyśmy, a potem jak się cieszyłyśmy jak po kolei się rozdwajałyśmy, to były najpiękniejsze chwile.... a teraz nasze smyki kończą roczki :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-04-07, 13:42 ]
a ja się trochę nudzę, mój dziś pierwszy dzień po urlopie poszedł do pracy, a mama jest u brata, a my się nudzimy, tzn. ja się nudzę bo Oskarek się bawi, tylko kurde czekam aż będziemy mogli wyjść na dwór, bo w tej chałupie to oszaleć idzie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-04-07, 13:48 ]
kurcze dopiero teraz dojrzałam,że Rybcia ma dziś urodziny[/b]

A więc wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka, pociechy z Andrzejka i wogóle wszystkiego naj naj naj

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 kwie 2008, 13:51

JULECZKO Kochana
1 urodziny- dzień radosny,
Zapach kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci,
Niechaj czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości,
A powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone Ciotka AGA i KAMILEK

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 kwie 2008, 17:14

DLA RYBCI STO LAT WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I SŁODYCZY SYLA Z DZIEWCZYNKAMI ŻYCZY

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

07 kwie 2008, 20:48

w koncu moglam wejsc na TT :ico_zly: zwariowac mozna z tym moim netem

Juleńko Kochana wszystkiego najlepszego ,duzo słodyczy,samych pięknych dni , duzo słoneczka i czego sobie zamarzysz zyczy
tesciowa z Kacpim :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Kolka

07 kwie 2008, 23:47

Dzięki dziewczyny, że uważacie, że pięknie to opisałam, ale to w ogóle były piękne czasy. :ico_haha_02: A słowa to tylko słowa.

A my dziś super wymęczone, ale pozytywnie. Jula dostała biegunki i to nieco zmąciło nasz spokój. Ale była radosna jakby nigdy nic :ico_noniewiem:
Ze stoliczka wybrała sobie długopis :ico_noniewiem:

Rybciu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :ico_buziaczki_big:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 kwie 2008, 00:03

Rybciu sto lat i samego szczescia z okazji urodzin!!!!

Kolka-tort pyszniutki,a z tym dlugopisem,no to kto wie,moze jakas dziennikarka nam sie wykluwa.

Caro-supr,ze juz u Was lepiej,zycze,zebys szybciutko mogla isc z malym na dwor.ciekawa jestem jak ci bedzie bez mamy.

kamelek-gratuluje zabka Twojej Zosi Samosi.

[ Dodano: 2008-04-08, 00:07 ]
Kari-u nas pogoda tez do bani,zimno jak przez cala zime nie bylo.Kurujcie sie!!!

Syla-widac fajna imprezke zorganizowalas dla cory,przynajmniej nie mialas w domu calego ambarasu.I zauwazylam,ze dzieciom w wiekszosci asystowali tatusiowie a nie mamusie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”