Witajcie
Frydza - filmik dopiero obejrzałam..Wiki uroczxa
i jaka mądruchna
jeśli chodzi o moją opinie nt sukienek...ładnie wyglądają, najbardziej podoba mi sie ta pierwsza z prawej,
Edycine też fajne sukienki - ale te Edytko wydają się bardziej "uroczyste", "balowe"....czy takiim mauszkom wygodnie w takich????no i ja zawsze jak kupuje ciuszki...no fakt nie kupuje jak na razie sukienek
zwracam uwagę na to jaki materiał.....bo chyba najwygodniejsze z bawełny, prawda??? ale mówię, ja mam chłopca i nt sukienek nie wariuję
Frydza - ja juz sie pogubiłam..w końcu wyrwałaś zeba????
Indigo - zdjęcia z plażowania fajniutkie
Tomeczek może się mamusia pochwalić na plaży!!!no i jak zawsze rozbrajają mnie te jego wielkie oczęta
a buty kupiśmy za 129 zł, czy cos takiego..
Ania - dobrze, że juz zdrowiejecie!!!!oby Helenka już nie chorowała!!!!mój Alek też miał stwierdzona skaze białkową, bardzo uważnie i powoli rozszerzałam diete, noi na szczęście chyba z alergia juz sobie poradził...mam nadzieję, ale cały czas daje mu zyrtec.a Wy jakie kropelki bierzecie???i tez Alek ma czasami na spacerku zaczerwienione oczka....oby Nasze dzieci wyrosły na dobre z alergii
Magda - to Marcinek prawdziwy męzczyzna że sie samochodami tak interesuje
Alek też lubi, aczkoliwek inne zabawki bardziej go bawią...za to jak widzi na ulicy albo za oknem auto to od razu woła brruumm brum:-)
Madziorka - no nie marnujesz czasu
co do butów - hm ja sie kierowałam wygodą dziecka, pierwsze buciki powinny spełniac pewne warunki a buty bartka mają dobrze usztywnioną kostkę i podeszwę przystosowana do stawiania pierwzsych kroków, zreszta te mamy które maja juz dobrze chodzące dzieci polecały mi bartka
ale większość firm majacych obuwie dla dzieci robi dobre buciki więc mozna wybierać.....
a u nas - wysypka prawie znikneła, dzis ,mieliśmy dzien wyjściowy - mimo złej pogody, na szczescie spacerowalismy dzis wczesniej, bardziej z rana, wiec zdążylismy przed deszczem..a później zakupy, mam na jutro wszystko wiec będzie spokojny dzień,,,szkoda tylko ze pogoda sie popsuła..
dziękuje za kompelmenty
mi sie tez wydaje że Aleksander do mnie teraz podobny choć wszyscy wokół- oprócz Waszych opinii i pani na dole w sklepie - twierdza że wykapany tata i mój teść...ale Alek jest bardziej mieszany, choc przez pierwsze miesiace był fakyucznie do Rafał bardzo podobny - mam R zdjęcia z tego okresu i bardzo podobny, no ale dzieci sie zmieniają....mnie sie wydaje ze Alus ma moje oczy
[ Dodano: 2008-05-21, 23:28 ]
życzę wszystkim dobrej nocy!!!! :ico_buziaczki_big: