Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 15:09

shoo, fotki rewelacja,
Jasper jaki elegancik na chrzcie :ico_brawa_01:
a ogród, torcik cudo
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Jaspi z kolega Ryanem wyglądają jak bliźniaki
juz gdzies to slyszalam ;-)

duzo osob tak mowilo na chrzcinach :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 16:08

Witam

ja juz w domku, bylam w aptece po witaminki dla Erika i na herbatce u kolezanki, teraz siedzimy z malym w domku.

shoo, fotki super, Jasperek slicznie wygladal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

yoanna, dzieki za mile slowa dla Erika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wklejam Wam filmiki

http://www.bobasy.pl/pati24/film/19254/
http://www.bobasy.pl/pati24/film/19255/

NA tym pierwszym uderzyl glowka w te pudlo

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 maja 2009, 17:11

Pati Juz wiem czemu nie widzialam tych filmikow :) Bo ich nie dalas wczesniej :ico_wstydzioch: myslalam, ze byly gdzies pod zdjeciami i nie zauwazylam :)

Shoo ja tez sie przylacze - sliczne zdjecia, no a tort masakra!!! W ogole gdzies na wczesniejszych zdjeciach ktore wstawialas zauwazylam, ze jakosciowo sa dobre :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: w sensie chyba lustrzanka robione, nie? Uwielbiam zdjecia :))) ale niestety o lustrzance cyfrowej moge narazie pomarzyc :[ dobrze, ze chociaz rodzinka ma to czasem uda sie pstryknac jakies ladniejsze zdjecie :)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 17:12

Pati Juz wiem czemu nie widzialam tych filmikow :) Bo ich nie dalas wczesniej :ico_wstydzioch: myslalam, ze byly gdzies pod zdjeciami i nie zauwazylam :)
dokladnie, wczesniej tylko pisalam, ze wkleje, ale sie ladowaly, a ja musialam isc z malym do apteki

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 17:16

Pati, filmiki super, widać,że Erikowi podobała się zabawa.

[ Dodano: 2009-05-14, 17:18 ]
yoanno, extra fotka w podpisie, śliczna córeczka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 17:21

yoanna, super fotka w podpisie, jaka Nina juz duza :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-05-14, 17:25 ]
Iwonka, witaj :-)

Moj Bak juz wstal, ucial sobie drzemke, ale dobre i to

A to zabki Erisia
Obrazek[img]http://[/img]

[ Dodano: 2009-05-14, 17:26 ]
Pati, filmiki super, widać,że Erikowi podobała się zabawa.
dziekuje, no podobala sie, az z tej radosci uderzyl buzka w te pudlo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 maja 2009, 17:32

Ojaaaaaaaaaaa widac Ericowi zeby! Jakie wyrazne i bielutkie :) no i jaki posluszny chlopczyk :)))

Nina ma juz od 7 miesiaca i jednego dnia zeba a drugi przyszedl dzien pozniej, probuje sfotografowac, nagrac filmik ale ona nie pokaze :( dzis sasiad chcial zobaczyc to ladnie otworzyla buzie jakby go rozumiala - moze go poprosze zeby poprosil drugi raz i sprobuje szybko zrobic zdjecie :)

Dziekuje Wam bardzo - Nina jest juz duza dziewczynka (chociaz moja sasiadka ktora ma 5 miesiecznego synka - jest 2kg wiekszy od Niny i 6cm wyzszy) twierdzi ze Nina jest jak malutka calineczka, bo ona jest taka kruszynka - ma 66 cm i wazy zaledwie 7400 gr :(

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 17:40

Ojaaaaaaaaaaa widac Ericowi zeby! Jakie wyrazne i bielutkie :) no i jaki posluszny chlopczyk :)))
widac widac, ale jeszcze male sa, cos wolno rosna
A taki grzeczny to on nie jest, jakie ja podchody musialam robic, zeby moc je sfotografowac :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 17:53

Pati85, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zebole, juz wyraznie je widac.. no i zabawy w pudelku boskie.. szkoda tylko, ze rabnal glowka w kant :ico_noniewiem: niestety to jest nieuknione.. u nas dzisiaj Jasper chyba z 5 razy przez to plakal..

yoanna, dzieki :-D
tak, to byla lustrzanka.. czesc zdjec byla zrobiona aparatem taty (Sony costam), a czesc naszym Nikonem D90 - drogi sprzet, ale warto bylo.. wczesniej mielismy jakis szajski maly aparat i przez to zdjecia pierwszych 5-ciu miesiecy Jasperka sa do nonono :/

a co do Niny, to nic dziwnego, ze ona tak malo wazy, skoro ciagle jest w ruchu (pamietam filmiki, ktore wstawialas jakis czas temu, gdzie raczkowala, wstawala itp.)

hehe, aa przypomnialo mi sie cos smiesznego... w trakcie chrztu, jak ksiadz wzial na rece Jaspera, zeby mu pokropic glowe (polac w sensie), to wzial go ode mnie i powiedzial po cichu "Goddamn, you feed him well" :-D (czyli mniej wiecej: Jezu Chryste, dobrze go karmicie :-D)
dla przypomnienia, Jasper wazy juz pewnie 9,5 kg :ico_olaboga:
chociaz nie widac tego po nim :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 17:53

Moj Bak juz wstal, ucial sobie drzemke, ale dobre i to
moja już od kilku dni przestawiła się ze spaniem w dzień (na dobre), po rannej pobudce między 6.00 a 6.30 zasypia ok. 10 i potrafi spać do 2 godzin :ico_brawa_01: a później zasypia drugi raz ok. 15 (na spacerku jeśli akurat jesteśmy lub w domku). Ten drugi sen nie jest już taki długi jak pierwszy, do godziny. A wieczorem ok. 20 już śpi na noc, czasami jest jedna pobudka w nocy a czasami nie.
Nina jest jak malutka calineczka, bo ona jest taka kruszynka - ma 66 cm i wazy zaledwie 7400 gr :(
bardzo drobniutka jest
widac widac, ale jeszcze male sa, cos wolno rosna
urosną :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-14, 17:55 ]
Jasper wazy juz pewnie 9,5 kg
jeśli chodzi o sierpniaczki to góruję :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”