Dzieki kochane za pamiec :)
 Dzieki kochane za pamiec :)   
 Ja nie obchodzilam urodzin bo sie obrazilam ,ze juz 26 lat ;p Teraz juz pod trzydziestwke a nie po 20-stce;p

dla Mateuszka i Julki.
 dla Mateuszka i Julki.Kurcze-czas tak szybko plynie-Kolka wspomienia sms-kami przywolala.Az sie wierzyc nie chce jakie bylysmy rok temu a jak bardzo ja sie zienilam prze ten rok bycia matka

Ostatnio wciaz intensywnie dzialamy w sprawie przeprowadzki do Koszalina a w przyszlym tygodniu jedziemy i wyprawimy tam roczek :)

,  bidulka jeszcze dostała biegunki w urodziny
 ,  bidulka jeszcze dostała biegunki w urodziny 
 , ale niestety wieje straszny wiatr i cholernie jest zimno
 , ale niestety wieje straszny wiatr i cholernie jest zimno   

No, chyb że potrzeba Wam tez do transportu, to ten Coneco będzie praktyczniejszy. Ogólnie takie kojce to super pomysł
 No, chyb że potrzeba Wam tez do transportu, to ten Coneco będzie praktyczniejszy. Ogólnie takie kojce to super pomysł 

. Ja właśnie potrzebuję taki kojec, żebyśmy mogli go zabrać ze sobą jak gdzieś wyjeżdżamy, wprawdzie mam już jeden kupiłam go jak Karinka była mała, bardzo jest podobny do tego co ma KOLKA, ale zawiozłam go do mamy, bo jestem u rodziców dostyć często, a mój syno preferuje zasypianie samodzielne w łóżeczku
 . Ja właśnie potrzebuję taki kojec, żebyśmy mogli go zabrać ze sobą jak gdzieś wyjeżdżamy, wprawdzie mam już jeden kupiłam go jak Karinka była mała, bardzo jest podobny do tego co ma KOLKA, ale zawiozłam go do mamy, bo jestem u rodziców dostyć często, a mój syno preferuje zasypianie samodzielne w łóżeczku