Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

28 kwie 2008, 09:57

Cześć Kochaniutkie
Basiu, super, że Asia już dochodzi do zdrówka
Iwonuś, widzisz Kobietko, dałaś sobie radę. Chłopcy pewnie też...

Dziewczyny, to jest Mateuszek- synek mego szwagra. Urodził się we wtorek.
Obrazek

My też wczoraj byliśmy na długaśnym spacerze. W lesie. Pogoda- cudowna, słonecznie i cieplutko. Kinga wyszalała się jak nigdy.
Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek
W sobotę byliśmy na grillu.

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 kwie 2008, 10:19

Dzien dobry dziewczynki, Asia juz tej nocy nie wymiotowala, ani ja nie czyscilo, spala co prawda bardzo niespokojnie, ale dzieki Bogu bez "atrakcji" :ico_sorki:
Basiu, ja się zgłoszę bo zagladałam czasem na Wasz blog.
Basiu ja też się zgłoszę na bloka....szkoda że musiałaś zamknąć.
Dziewczynki wyslalam Wam wiadomosc na PW

Aniu, jaki boski ten syneczek szwagra!! CUDO !!
A zdjecia Kini relelacja :ico_brawa_01: . Nie ma to jak spacerek po lesie i piekna pogoda :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2008, 13:38

Witajcie Baboski
U nas ok chociaz pamietam jak przez mgle ze Nicole przyszla do nas w nocy i ja ja do naszego lozka polozylam i spalam dalej i nie mialam sily z nia isc do jej pokoju i tam ja usypiac.. No ja spie w nocy jak zabita .. :-D I tak Nicolinka spala z nami do rana pozniej mezu poszedl do pracki a ja juz sie nie kladlam bo i tak sie mi nie oplacalo..
Moja Alergia mnie dobija.. tak strasznie mnie oczy swedza i pieka i ja glupia tre drapie te oczy i juz sa czerwone i mi spuchnely a oprocz tego to leci mi z nosa jak z kranu. i jak bym chciala zjesc jablko to tez niemoge bo zaraz mi cos na ustach wyskakuje.. straszne?? :ico_zly: chocby jakas alergiia.. A Alergie mam na pylki... musialam niestety bukiet kwiatow wyrzucic bo nie umialam wytrzymac.. a w domu tez musze czesto sprzatac zeby sie kurz nie wytworzyl.. no i bylam u lekarza dzisiaj po recepte.. i jak sie moje dzieci obudza bo wlasnie spi z tym ze Marcus juz sie moglby obudzic bo czas jedzonka jest wlasnie ale maly spi jak susel.. pewnie przez ten nasz spacerek po recepte.. i jak sie obudza moje maluchy to idziemy do Apteki kupic tabletki na moja alergiie i mysle ze mi lepiej bedzie bo narazie to jestem serioo biedna :ico_chory: :ico_olaboga:
Musze sie wam pochwalic ze lubie chodzic na spacery z moimi dziecmi bo teraz Nicole ma taka deske co sie doczepia do wozka (kiddyboard) i staje sobie na nia i trzyma sie poreczy wozka a ja pcham wozek i mala sobie jedzie praktyczne to bardzo a i malej Nicolci sie podoba :ico_brawa_01: Takze ciesze sie i chetnie chodze na spacerki a dzisiaj piekna pogoda jest.. Taka wiosenna swieci sloneczko i cieplo jest.. w samej koszulce szlam po ta recepte :-D
A dzisiaj tesciowa z moim mezem jada do sklepu po Zjedzalnie i po Piaskownice dla Nicolinki bo to juz by miala prezent na urodzinki (2 latka w lipcu :ico_oczko: ) i ciesze sie bo juz bedzie miala Nicole gdzie zjezdzac i sie bawic w piasku pozniej wam wkleje zdjecia a ta zjezdzalnia i piaskownica beda staly w naszym ogrodku.. :ico_brawa_01: Ok a ja musze isc teraz troche do obiadku przygotowac i ugotuje Nicolince Grysik bo go lubi.. a i moze sprubuje Marcusowi pomoc sie obudzic :ico_haha_02:

Mama_Kingi slodki ten Maluszek twojego szwagra :ico_brawa_01: Taki blondynek jak moj Marcus :ico_haha_02: A i Kingusia miala super zabawe w lesie :ico_brawa_01: Super foteczki

Maggie to fakt niedzielka sie nam udala,a i widzisz my tez mamy cos wspolnego :ico_haha_02: Ta alergiee mam takie same objawy jak ty.. i dokladnie niewiem na co mam ta alergie na jakie rodzaje drzew ale wszystkie pylki i takie zolte co z kwiatkow leci :ico_olaboga:

Basia to fajnie ze z Asiunia juz dobrze i ze nie wymiotuje.. a ja tak mam na pylki alergie.. i juz chce zeby mi cos te tabletki pomogly chociaz w polowie..

Boje sie zeby Nicole nie miala alergii zaraz bede dzwonic do jej lekarza i mi powie jak wyszly wyniki krwi.. bo wam cos wspominalam ze jej lekarz pobral krew i zobaczymy czy mala ma alergie.. no nic pozniej wam powiem a teraz zmykam papa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 14:35

My własnie wrócilismy ze spacerku i zajęć, Antek się wyszalał jak zawsze i nie chciał wracać, Kupiłam mu już kapciochy do przedszkola, bardzo mu się podobają.

Ania , jak zobaczyłam fotkę, to już myslałam że to Patryczek...ale chwilę potem, sobie myslę że nie możliwe, bo byłabyś jeszcze w szpitalu...ale masz jeszcze kilka dni :-D
Fajowy maluch.
Kristi no to bierz te leki, to Ci pomoże na tę alergie...ja pamiętam jak po porodzie dopadło mnie to cholerstwo...ale nie mogłam nic brać bo karmiłam piersią.
Więc "leczyłam " się mlekiem z piersi...byłam w szoku że tak mi pomogło gdyby nie to to bym chyba nie dała rady. Mi to wręcz oczy puchną. :ico_olaboga:
Basieńko kochany dzięki za pw, trzymaj się słonko...brak mi słów :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 kwie 2008, 20:56

Asiula mi zasnala :ico_sorki:

Maggie , dzieki...., wyslalam Ci cos na PW :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 21:08

ale długo na tt nie mogłam wejść... :ico_olaboga:
Basieńko już Ci odpisałam.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2008, 22:19

A co to za tajemnice :-D
Ok u nas dzionek tez minal ok,mam juz te moje tabletki na alergiee ale czy jest lepiej to niemoge powiedziec.. trzeba troche czasu..
I dzisiaj caly dzien byla ladna pogoda a teraz na noc pada deszcz.. niezle.. ciekawe jak bedzie jutro??
Moje dzieciaczki juz sobie spia i mnie tez spanie lamie :ico_oczko:
Wiec zmykam do spanka :ico_spanko:

Maggie najciekawsze jest to ze ja nigdy w zyciu nie mialam alergii :ico_szoking: Moja babcia sie ze mnie smieje ze jaki mieszkalam w Pl na zapylonym slasku to nie mialam alerggi ale jak teraz mieszkam na czystej Bawarii to mam alergie :-D niewiem czemu tak :ico_haha_02: Ja dostalam alergiie jak bylam w ciazy z Nicole i pozniej z Marcuskiem niemialam bo byla zima ale teraz znowu mi zostala i mam niestety.. :ico_placzek:
A tego nie wiedzialam ze mleko z piersi tak pomaga na wszystko :ico_brawa_01:

Ok wybaczcie ze nie napisze wiecej ale padam jakos i ide spac dobrej nocki papa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 23:41

A ja po gonitwach z Antolkiem, wreszcie wreszcie zasnął, jakieś 20 minut temu :-D

Dobranoc dziewczynki :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 kwie 2008, 09:38

i ja witam z rana :-)
Asia juz ma sie duzo lepiej, juz coraz mniej ja czysci :ico_sorki: . Dzisiaj w nocy tez wszystko bylo ok, tylko okolo 23:00 zaczela biedna bardzo purczac i plakala, a jak ja posadzilam na nocnik to zrobila kupke, ale juz nie taka bardzo zadka i wysiusiala sie prawia caly nocni, wiec mysle, ze to jest dobry znak.
Zaczela mi wiecej jesc :ico_sorki: , wczoraj zjadla dwie zupy, bo tak chciala :-) , a dzisiaj rano tez chciala zupke, ale zjadla tak 1/3 sloika garberka ale potem za jakas chwilke zjadla mi danonka :ico_sorki: . Wiec mysle, ze juz jestesmy na finiszu choroby :-) :ico_brawa_01:
A co to za tajemnice :-D
Kristi nie tajemnice, tylko dawalam dziewczynka, ktore chcialy "haslo" do bloga Asi na PW :-)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2008, 12:45

Hej Mamusie..
U nas nocka ok jak zawsze Nicole przychodzi do naszego lozka w nocy i tak sobie u nas spi do rana :ico_oczko:
Teraz moje dzieci spia a ja mam chwilke na kompa a pozniej do pracki w domu bo musze posciel zmienic a pozniej ja wyprac.. ale to moze jutro wypiore.. zobacze :ico_oczko:
Pogoda u nas straszna... pada deszcz i jakos tak mi sie nic niechce..
Milego dnia wam zycze papa

Mama_Emilki to ja zazdroszcze ci tej pieknej pogody.. bo u nas leje jak niewiem i zimnoo jest :ico_noniewiem: A ja tak lubie spacerowac :ico_haha_02:

Basia zartowalam z tymi tajemnicami.. I ciesze sie ze z Asia juz lepiej i ze ci tak ladnie je no musi nadrobic to co schudla i dobrze :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”