Witajcie Baboski
U nas ok chociaz pamietam jak przez mgle ze Nicole przyszla do nas w nocy i ja ja do naszego lozka polozylam i spalam dalej i nie mialam sily z nia isc do jej pokoju i tam ja usypiac.. No ja spie w nocy jak zabita ..

I tak Nicolinka spala z nami do rana pozniej mezu poszedl do pracki a ja juz sie nie kladlam bo i tak sie mi nie oplacalo..
Moja Alergia mnie dobija.. tak strasznie mnie oczy swedza i pieka i ja glupia tre drapie te oczy i juz sa czerwone i mi spuchnely a oprocz tego to leci mi z nosa jak z kranu. i jak bym chciala zjesc jablko to tez niemoge bo zaraz mi cos na ustach wyskakuje.. straszne??

chocby jakas alergiia.. A Alergie mam na pylki... musialam niestety bukiet kwiatow wyrzucic bo nie umialam wytrzymac.. a w domu tez musze czesto sprzatac zeby sie kurz nie wytworzyl.. no i bylam u lekarza dzisiaj po recepte.. i jak sie moje dzieci obudza bo wlasnie spi z tym ze Marcus juz sie moglby obudzic bo czas jedzonka jest wlasnie ale maly spi jak susel.. pewnie przez ten nasz spacerek po recepte.. i jak sie obudza moje maluchy to idziemy do Apteki kupic tabletki na moja alergiie i mysle ze mi lepiej bedzie bo narazie to jestem serioo biedna
Musze sie wam pochwalic ze lubie chodzic na spacery z moimi dziecmi bo teraz Nicole ma taka deske co sie doczepia do wozka (kiddyboard) i staje sobie na nia i trzyma sie poreczy wozka a ja pcham wozek i mala sobie jedzie praktyczne to bardzo a i malej Nicolci sie podoba

Takze ciesze sie i chetnie chodze na spacerki a dzisiaj piekna pogoda jest.. Taka wiosenna swieci sloneczko i cieplo jest.. w samej koszulce szlam po ta recepte
A dzisiaj tesciowa z moim mezem jada do sklepu po Zjedzalnie i po Piaskownice dla Nicolinki bo to juz by miala prezent na urodzinki (2 latka w lipcu

) i ciesze sie bo juz bedzie miala Nicole gdzie zjezdzac i sie bawic w piasku pozniej wam wkleje zdjecia a ta zjezdzalnia i piaskownica beda staly w naszym ogrodku..

Ok a ja musze isc teraz troche do obiadku przygotowac i ugotuje Nicolince Grysik bo go lubi.. a i moze sprubuje Marcusowi pomoc sie obudzic
Mama_Kingi slodki ten Maluszek twojego szwagra

Taki blondynek jak moj Marcus

A i Kingusia miala super zabawe w lesie

Super foteczki
Maggie to fakt niedzielka sie nam udala,a i widzisz my tez mamy cos wspolnego

Ta alergiee mam takie same objawy jak ty.. i dokladnie niewiem na co mam ta alergie na jakie rodzaje drzew ale wszystkie pylki i takie zolte co z kwiatkow leci
Basia to fajnie ze z Asiunia juz dobrze i ze nie wymiotuje.. a ja tak mam na pylki alergie.. i juz chce zeby mi cos te tabletki pomogly chociaz w polowie..
Boje sie zeby Nicole nie miala alergii zaraz bede dzwonic do jej lekarza i mi powie jak wyszly wyniki krwi.. bo wam cos wspominalam ze jej lekarz pobral krew i zobaczymy czy mala ma alergie.. no nic pozniej wam powiem a teraz zmykam papa