[ Dodano: 2008-04-09, 13:08 ]
a jak się zrobi cieplo to już nikt tu nie zaglądnie

Krzykiem wymusza wszystko.pozdrawiam Was wszystkie
 Krzykiem wymusza wszystko.pozdrawiam Was wszystkie , z tej okazji zyczymy Wam zdrowka, mnostwa radosnych przezyc kazdego dnia i wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 , z tej okazji zyczymy Wam zdrowka, mnostwa radosnych przezyc kazdego dnia i wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
  . Kiedy graja jej ulubione piosenki, to tanczy i spiewa po swojemu. I takie tam rozne rzeczy, ktore Wasze dzieciaki juz dawno z pewnoscia opanowaly. Ogladalam zdjecia i niemoge sie nadziwic jak te nasze malenstwa urosly i jak cudnie wygladaja.
 . Kiedy graja jej ulubione piosenki, to tanczy i spiewa po swojemu. I takie tam rozne rzeczy, ktore Wasze dzieciaki juz dawno z pewnoscia opanowaly. Ogladalam zdjecia i niemoge sie nadziwic jak te nasze malenstwa urosly i jak cudnie wygladaja. a moj Eryk po urodzinkach dostal tez sraczki bo podpatrzylam u kasika ze daje Wikusi winogronka i ja tez dalam ale ze wczesniej mu niedawalam w sumie-oprocz soku to po skorce Go przeczyscilo!!!
 a moj Eryk po urodzinkach dostal tez sraczki bo podpatrzylam u kasika ze daje Wikusi winogronka i ja tez dalam ale ze wczesniej mu niedawalam w sumie-oprocz soku to po skorce Go przeczyscilo!!! 
  dla Majeczki
  dla Majeczki  a ja Cie dokładnie rozumiem-zabiegane teraz jestesmy
  a ja Cie dokładnie rozumiem-zabiegane teraz jestesmy  

no i dla wszystkich solenizantow tez STO LAT STO LAT
  no i dla wszystkich solenizantow tez STO LAT STO LAT 
  i wiesz co ja ciemnota nie wiedziałam, że na urodzinach Eryśka była Viki
 i wiesz co ja ciemnota nie wiedziałam, że na urodzinach Eryśka była Viki   , ja to zawsze gdzieś sto lat za murzynami
 , ja to zawsze gdzieś sto lat za murzynami   
  i bardzo poproszę o jakieś nowe foteczki synowej
 i bardzo poproszę o jakieś nowe foteczki synowej   
  .
 .  .
 .Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość