kolka-twoja roczniaczka rozkoszniutka i jak umie dobierac kapelusze kolorystycznie do strojuju,rosnie Ci mala modnisia.A to zdjecie jak sie wspina jest przelobuzerskie.fajniutkie wszystkie.
Agi-brawa dla Majutka,moj Antos jakos nie zabiera sie do chodzenia,pewnie bedzie ostatni ale jak ja to mowie,dosc sie jeszcze nachodzi i inne mamy przestrzegaja,ze wtedy dopiero zacznie sie sajgon.Mnie tez doskwiera brak czasu i dlatego rozumiem Cie doskonale.Nasze pociechy nas eksploatuja do granic wytrzymalosc materialu

Moj na nie wolno reaguje jak Twoja krolewna.Na zeby spokojnie czekaj,tutaj uslyszalam w programie,ze nawet u roczniaka obecnosc zabkow w buzi nie jest obowiazkowa.
kari-pamietaj,ze oni sa z Marsa i sie nie denerwuj
Hektorka-jak ja bym chciala,zeby on spal 2 godziny,ale niestety jak dociaga godziny to musze sie cieszyc,bo czasami budzi sie juz po 30 minutach.
[ Dodano: 2008-04-10, 01:09 ]Mroweczko i Kasik-co to za potajemne schadzki narzeczonej mojego Antosia z narzeczonym Martynki?zeby mi to bylo przedostatni raz!!!Jak sie wychodzi na dzampreze bez narzeczonego to po pierwsze albo sie go pyta o zgode albo nie zamieszcza sie zdjec z innym przystojnym facetem na powszechnie dostepnych stronach internetu.
A na serio to wspaniale,ze dwa kwietniaki tiktakowe mogly sie spotkac na pierwszych urodzinach.Wygladali uroczo,zarowno solenizant jak i moja piekna synowa.