Nie pamiętam kolejności to i opisów fotek nie będzie
 Tę miskę to ona sama sobie na głowę zakłada- ot, taka nowa zabawa
 Tę miskę to ona sama sobie na głowę zakłada- ot, taka nowa zabawa 
 Moj na nie wolno reaguje jak Twoja krolewna.Na zeby spokojnie czekaj,tutaj uslyszalam w programie,ze nawet u roczniaka obecnosc zabkow w buzi nie jest obowiazkowa.
 Moj na nie wolno reaguje jak Twoja krolewna.Na zeby spokojnie czekaj,tutaj uslyszalam w programie,ze nawet u roczniaka obecnosc zabkow w buzi nie jest obowiazkowa.   

To wspinanie się na szafkę to pikuś w porównaniu z innymi pomysłami Julci, ale byłabym idiotką gdybym zamiast zabezpieczać ją robiła fotki. Ta to tez był przypadek, jak wzięłam aparat do ręki to stała grzecznie i robiła fajne minki
 To wspinanie się na szafkę to pikuś w porównaniu z innymi pomysłami Julci, ale byłabym idiotką gdybym zamiast zabezpieczać ją robiła fotki. Ta to tez był przypadek, jak wzięłam aparat do ręki to stała grzecznie i robiła fajne minki  
  Lakcid, smecta i marchwianka nie zdają egzaminu i czas chyba na wizytę u pani doktor
 Lakcid, smecta i marchwianka nie zdają egzaminu i czas chyba na wizytę u pani doktor  Tak czytałam na ten temat i chyba wkręciłam sobie...
 Tak czytałam na ten temat i chyba wkręciłam sobie... 
 celiaklia????raz dwa trzy wybij to sobie z głowy
 celiaklia????raz dwa trzy wybij to sobie z głowy  dziecko biegunki mieć nie może bo od razu celiaklia????
  dziecko biegunki mieć nie może bo od razu celiaklia???? 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość