o rany ale naklikałyście
Marta zdjęcia fantastyczne, tort cudniasty a Jasper faktycznie ma brata bliźniaka ( na zdjęciu oczywiście)

Co do brania przedmiotów do buzi - Maja bierze dosłownie wszystko, ostatnio nawet mojego dużego palca u nogi

jest lepsza niż odkurzacz. Butelki czy to z piciem czy z jedzeniem to dawno trzyma sama. Zapomniałam co to jest karmienie dziecka

Ona juz nawet nie chce żeby ja karmić, zaraz zabiera butlę i sie pręży
A dziś ugryzła mnie w nos

od tak sobie nawet nie wiedziałam kiedy - to gnojeczek mały
Gie twoje foty również fajne, naprawdę twarzowo ci w tej kiecce, podoba mi się
Iwonka Paula dogoniła Majkę

a stanie na paluszkach mnie rozbroiło a ta chwiejąca się nonono - sama słodycz
yoanna twoja Ninka faktycznie drobniutka Calineczka, a w ogóle to odnoszę wrażenie że jest bardzo podobna do Majki.
Co do mówienia to Maja wydobywa z siebie dźwięki mniej więcej takie jak Su czyli tata, mama, baba itp., ostatnio gęgę. Gada sporo ale to nie jest tak że jej się buzia nie zamyka, mamy chwile milczenia

A w ogóle to na jakim etapie jest Ninka. Chyba że już raczkuje, bo na przecudnej urody zdjęciu w podpisie klęczy, a wstaje przy meblach???
Pati najbardziej mi sie podobało jak chywa Twój mąż przykrył Erika tym koszem - boskie
[ Dodano: 2009-05-14, 21:56 ]
wiec zdarza mi sie wstac w srodku nocy zeby pojsc do niej do pokoju i sprawdzic czy wszystko ok
to Ninka nie śpi z Tobą w pokoju
[ Dodano: 2009-05-14, 21:57 ]
a co do nocek to Maja rzadko sie budzi a jak juz to dostanie herbatkę i spi dalej, średnio do 6-7

Po kapieli zasypia sama z reguły, niestety żeby zasnęła w dzień muszę ja ululać