Frydza - GRATULACJE dla Wiki, no faktycznie nasze dzieci zaczynają maszerowac, jak Indigo napisała...
a u nas dzis...hm..przestraszyłam dzis Alka..
i zasnął w bardzo złym nastroju i wogóle cały wieczór był taki smutny....a jak go przestraszyłam?? usypialismy Aleczka w wózku i prawe juz usypiał a ja - rozsmieszona przez Rafała - ryknełam takim śmiechem, nie wyytrzymałam i jeszcze będąc przy wózku tak sie zasmiałam głupia
a on jak sie przeraził....jak on zapłakał..i ta jego mina...matko, nie mogłam go uspokoić..a potem jeszcze przyszła ciotka i kuzyn Rafała i tez mu w sosie nie było...w koncu sie uspokoił jak dorwał pieska, którego zazwyczaj mu nie dajemy, bo ma siersc która wychodzi bardzo, ale piesekgo rozbawił - ten piesek chodzi i szczeka a Alek za nim maszerował
no ale teraz przy zasypianiu, jak nigdy tak był marudny i niespokojny....Alek tak w ogóle bardzo nie lubi pewnego rodzaju mojego śmiechu - jak rafał mnie gilgocze, a ja nie znosze gilgotek toAlek tak sie przeraża, jak to widzi i słyszy...ale z nas głupki - starzy a głupi - sobie tak mysle o mnie i rafale...
[ Dodano: 2008-05-24, 21:31 ]
no własnie Madziorka - jak Lelek ma biegunke - daj mu jakis prebiotyk, my dajemy od czasu do czasu - dicoflor /trzeba zaznaczyc w aptece dla niemowlat/
[ Dodano: 2008-05-24, 21:33 ]
lacidu - nie lubiłam mu dawac bo w ampułkach, a dicolor nie ma białka mleka krowiego - u Was to nie ma znaczenia - a duzy plus, ze w saszetkach i szybko można zrobić, dodajesz do mleka np i gotowe