rybcia82, ja wystrartowalam z waga 74 kg i mam wzrostu 172 cm,wiec Ty jestes szczuplaczek
[ Dodano: 2009-07-22, 15:07 ]
z Andrzejkiem przytylam rowno 20 kg ale po 6 dniach,jak wychodzilam ze szpitala,to juz mialam - 12 kg W 3 miesiace wrocilam do wagi sprzed porodu,ale pozniej jakos przytylam znowu i juz nie moglam zgubic,dlatego teraz taki paczek ze mnie
Ja w sobote ide po reszte rzeczy. Juz robie liste i co rusz cos dopisuje
Posegregowalam tez ciuszki i wypralam druga partie. Nawret nie wiedzialam, ze tak ich duzo
[ Dodano: 2009-07-22, 15:12 ]
A co do wagi, to od kwietnia do ostatniej wizyty nic nie przybralam na wadze. Zobaczymy we wtorek, na razie mam +6kg
rybcia82, spakuje sie tylko musze torbe skołować... narazie pokazałam Przemkowi co gdzie jest, w razie czego to on mnie spakuje niedawno mi przynosił rzeczy do szpitala wiec wie co gdzie mam schowane
rzeczy od Amelci też już wszystkie są w jednym miejscu, wiec wszystko sie znajdzie jakby co
ps.dziewczyny niesamowicie bola mnie stopy nigdy wczesniej nie mialam takich ciezkich i obolalych stop do tego te piety okropnosc opuchniete nie sa wcale ale brzydko wygladaja zrobilam sobie kapiel w soli pumeksem potraktowalam i rewelacji nie ma musze zainwestowac w jakis krem czy cos bo nie umie patrzec na swoje stopy
ech... a my sie umeczylismy z szafa. juz zlozona Tlko teraz nie wiemy jak rozlozyc meble w pokoju i zaraz bedziemy lozeczko skladac Jeszcze mi sliczne spioszki z allegro poprzychodzily i znow sie obslinilam