Helol
wczoraj juz nie zajrzalam, jakos nie mialam natchniena, a potem myslalam, ze mi glowa eksploduje, bylam do niczego, dopiero wieczorem mi przeszlo.
U nas pogoda sie popsula, jest pochmurno, wczoraj caly dzien padal deszcz z przerwami.
W sobote grillowalismy, byla taka piekna pogoda, 23 stopnie, bylo fajnie, dopoki chlopy sie nie ponapijali, a w szczegolnosci moj, tak mmnie wkurzyl , ze szok, az mi sie slabo zrobilo,rece mi sie trzesly jak galarety, jakos tak ciemno przed oczami to pewnie ze zdenerwowania, jeszcze mojej kolezanki maz podszedl do mnie pijany i zlapal mnie za piersi

normalnie w szoku bylam, nie chce miec z nimi juz nic wspolnego. Erik tak strasznie plakal wiecziorem, ze nie mozna bylo go w zaden sposob uspokoic, poszlam go usypiac a oni tak darli mordy, ze synek nie chcial spac i ciagle chcial isc do pokoju i jeszcze gorzej plakal, jak wylecialam z pokoju, wlecial jak burza do salonu i sie wydarlam na nich tak, ze az wszyscy ucichli, mialam to w d.... co o mnie pomysla, szkoda, ze nie wyprosilam ich z domu, chamy nie umieja sie zachowac, bylam taka zla.
Pol nocy maly tak plakal, spal ze mna, ja nie wyspana. Powiedzialam, ze to ostatni grill ze znajomymi, wole sama grillowac i nie miec takich scen wiecej, a Przemkowi zapowiedzialam, ze ma zakaz picia wodki za swoje cyrki.
No sie rozpisalam.....
Kurcze tyle naskrobalyscie, ze nie wiem co komu odpisac
Eilbel to chyba TY pytalas sie gdzie miszkam, tak???
Mieszkam od 6 lat w Niemczech
Kinga_Lodz pytalas sie mnie jak tam moje prasowanie, a to znow kurcze mi sie nazbieralo, bo wtedy mialam prasowac i widzisz znow mi sie nie chcialo

, ja nie lubie prasowac, a juz na pewno nie koszul,oj nie nie
izus i jak sie udal wypad do ZOO????
izabella a Tobie, jak udal sie wyjazd na paintball???
My wczoraj caly dzien w domu, bo lalo od rana, dzis tez jak na razie pochmurno, ale moze sie przejasni.
Musze podskoczyc do gina, bo nie mam juz witamin a w piatek wizyta juz nie moge sie diczekac, bedzie robil przeziernosc karkowa i badania prenetalne, mialam tez z Erysien robione wiec i teraz tez chce byc pewna
Kocura Bura, fajnie, ze udany mielismy weekend i tak fajnie spedzilac z mezulkiem czas, od czasu do czasu trzeba sie rozerwac bez dzieci, dobrze, ze masz z kim zostawic, bo ja niestety moge liczyc tylko na siebie
No to chyba tyle, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam