Jednak jestem

Odebrałam wyniki moczu i nie wiem ,ale coś chyba nie tak,moze któraś z was dziewczyny sie zna

Wyniki:
Leukocyty6-8 ; min0 max5
nabłonki płaskie pojedyncze
Bakterie liczne
Pasma śluzu liczne w prep.
Co o tym myślicie?

Odebrałam wyniki moczu i nie wiem ,ale coś chyba nie tak,moze któraś z was dziewczyny sie zna
według mnie troche za dużo leukocytów, no i te bakterie!!! ja jestem pielegniarka i do tego sama mam kłopoty z zakazeniamki ukł moczowego. własnie dzis odebrałam wreszcie dobry wynik po kuracji antybiotykiem.Co o tym myślicie?
Dzięki Marciawedług mnie troche za dużo leukocytów, no i te bakterie!!! ja jestem pielegniarka i do tego sama mam kłopoty z zakazeniamki ukł moczowego. własnie dzis odebrałam wreszcie dobry wynik po kuracji antybiotykiem.
na antybiotyk sie jeszcze nie kwalifikujesz ale pij dużo i jedz duzo warzyw z witamina C, np natke pietruszki, kiwi, sok żurawinowy. i naprawde dużo pij. przepłukasz tak nerki i pechęrz i najprawdopodobniej pozbedziesz sie bakterii
Monia, nie masz sie czym martwic, ja mam gorsze wyniki niz TY, ale ja jestem przyzwyczajona, ze wiecznie cos nie tak z moim pecherzem.... i bylam pewna, ze w czasie ciazy mnie to nie ominie, teraz bralam urosept, ale w sumie nie pomogl mi nic, wiec go przestalam brac, ze by nie truc Dzidzi.... lekarka stwierdzila, ze na ta chwile nie ma potrzeby brac silniejszych lekow, wszystko sie okaze na nastepnych badaniach. Ale na szczescie nic mnie nie boli! ..... za to wczoraj wieczorem dostalam pare kopniakow w pecherz i to mnie zabolaloWłasnie lekarz mi zalecił sok z żurawiny i kazał powtórzyc badania w czwartek,nastraszył mnie,ze coś mogę mieć z nerkami![]()
i najadłam sie stracha
Wiecznie cos!!!!!!!
![]()
Madziu soczek jest pyszniutkiA ten sok z żurawiny dobry jest? Można kupić normalnie w sklepie? Może i ja zacznę pić?
No wlasnie.... czysciutko w tych naszych szpitalachJeden wielki brud i syf w tym szpitalu i ja mam tam rodzić![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość