[ Dodano: 2007-04-22, 18:22 ]
moj suwczek wskazuje 4 ale chyba bedzie to dopiero 4 maj jak mnie przyjma do szpitala na wywolanie , bez sera bo porod wywolywany ponoc bardziej boli....
Jogobela nie martw sie to jeszcze jak by nie bylo 4 dni. Jeszcze moze sie duzo zdazyc i dzidzia sie zdecyduje Trzymam kciuki
Barbapuppa gratulacje
A moze ktos wie co sie dzieje u iw_rybki? Czy juz wrocila do domu?
barbapuppa, 4 maja dopiero zaczna jak sie nic wczesniej nie zacznie ale mam nadzieje jak pisze joanna1111, ze to wszystko z dnia na dzien moze sie zdazyc , tylko ze ja dziewczyny nie mam zadnych objawow , zadnych skurczow NIC i wiem ze wiele doswiadczonych mam juz pisalo ze to nie ma znaczenia bo kazda kobieta to przechodzi inaczej ale juz bym chciala cos poczuc:) taka napalona jestem , a pewnie te skurcze potem mi sie jeszcze dadza w kosc..
jogo kochana, głowa do góry... brak skurczy naprawdę o niczym nie świadczy a nawet powinnaś się cieszyć, że się nie męczysz lub niepotrzebnie łudzisz że to już za każdym razem gdy fałszywe skurcze cię dopadną...
i naprawdę popatrz na moją sytuację... mam skurcze, mam rozwarcie, dziecko w kanale rodnym usadowione a ja juz dzisiaj 5 dzien po terminie a ciebie może złapie znienacka w nocy i siup od razu urodzisz w koncu jeszcze 4 dni przed tobą
U mnie dzisiaj juz 6 dzień po terminie, a moje małe nadal bryka sobie radośnie w brzuszku i chyba ani myśli wychodzić Ale juz mu niewiele czasu zostało, bo jak samo nie wyjdzie z brzuszka to w piątek kładą mnie do szpitala na wywołanie, brrrr...
[ Dodano: 2007-04-23, 09:38 ]
i kochaniutkie, informuje, ze nasza Iw_rybka wraca dzisiaj z Andrzejkiem do domciu
Czesc mamusia witam Was w kolejnym wspolnym dniu Jogobela glowa do gory Kasia ma racje wroc sie do poprzednich postow z kasia i zobaczysz ona tez miala depreche ale w koncu zaczela wszystko zlewac i dobrze nie ma co martwic sie na zapas.Bedzie dobrze
[ Dodano: 2007-04-23, 10:01 ]
Miejmy nadzieje ze rybcia bedzie miala czas nas odwiedzic