Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 12:26

Co tam u was ciekawego co porabiacie?
ja bardo ciekawie mecze sie z tesciowa :ico_zly:
Reszte prosze sobie dodoc samemu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lip 2008, 17:32

bylam dzisiaj na zakupach mialm w planie kupic jakies ciuszki dal malego , chodzilam szukalam az dostalam oczoplansu :ico_noniewiem: i wyszlam z niczym :ico_zly: , Piotr zaczol stekac ze jestem niezdecydowana czym bardiej mnie wkurzyl :ico_zly: wiec z zkupow nici :ico_placzek: no nic moze jutro przed praca uda mi sie jeszcze raz pojsc i wkoncu cos wybiore :ico_puknij:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 23:14

no nic moze jutro przed praca uda mi sie jeszcze raz pojsc i wkoncu cos wybiore
oooo nic sie nie maartw ja tez tak niekiedy mam jutro pojdzie Ci lepiej :ico_sorki:
Tyle jest wyboru ze trudno sie zdecydowac no a ceny tez nie male :ico_nienie: nioe ma co pochopnie kupowac :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2008, 13:30

czesc dziewczyny jak samopoczucie? ja obudzilam sie dzis jakas taka spuchnieta, i tak codzien juz od kilku dni, macie tak ? czy moze mam sie martwic :ico_noniewiem: po jakiejs godzinie mi to schodzi.
ide dzis do pracy i tak mi sie nie chce, mialam jechac na poszukiwania wozka czy moze lozeczka,ale odpuszcze sobie na tydzien bo meczy mnie to ciagle podoba mi sie cos innego i sama nie wiem co mam wybrac. Buziaki

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

03 lip 2008, 14:05

marta, termin mam na 18 października, wczesniej był na 7 października.
Wózek przepiekny!!! :ico_brawa_01: ale po co te przesądy, Kochana??? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2008, 14:05

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala, jutro mam test na glukoze, blee :ico_szoking: , rozmawialam z babka po angielsku i z nerwow zrozumialam ja trzy po trzy :ico_puknij: zawsze tak mam jak rozmawiam z kims nieznajoym :ico_noniewiem: droge do szpitala znam ale tam jest tyle wejsc,ze koniec no nic jakos dam rade,
mam termin do szpitala na przyszly wtorek wiec myslalam,ze zrobia mi to badanie a ona mi mowi, ze nikogo nie bedzie kto sie tym zajmuje i musze jechac jutro i wtorek tez :ico_szoking: , ale lepiej sprawdzic wszystko, a myslalam ze mnie to badanie ominie...

Awatar użytkownika
zirca

03 lip 2008, 14:09

adia26, no to w szoku jestem, bo mi nawet nikt nie wspominał o tym badaniu...ale mimo wszystko nie przejmuj się, bo u nas w dublinie robia to badanie przez picie Lucozady, wiec u Ciebie też bedzie pewnie lajtowo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2008, 16:40

marta, termin mam na 18 października, wczesniej był na 7 października.
Wózek przepiekny!!! ale po co te przesądy, Kochana???
no to prawie miesiac po mnie-jak mi sie termin sprawdzi :ico_oczko: a jeszcze na wrzesniu tego nie pisalam ale snilo mi sie ze Pati pierwsza urodzila za nia Miszka a ja jako 3 :-D
Ciekawe jak to bedzie......

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2008, 17:01

zirca, no ja też :ico_szoking: myslalam ze o mnie zapomnieli :-D , moze do ciebie tez zadzwonia jak bedziesz w tym tygodniu co ja. Do znajomej tez dzwonili jakos kolo tego tygodnia, wiec kto wie ,babka mowila mi przez tel. ze w europie robi sie teraz wszedzie takie badania wiec i oni tez tak robia.
A i w koncu udalo mi sie kupic łóżeczko :ico_brawa_01: turystyczne Graco
http://www.toys.ie/Shop_View_Large.aspx ... 8525&pfix= tylko ja mam je w jasnym kolorze takim szarym ma wibracje melodyjki, lampke. No mysle ze spodoba sie przyszlemu wlascicielowi :-D

Awatar użytkownika
mikkado1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

03 lip 2008, 17:19

witam was po przerwie,na kilka dni wybraliśmy się do rodziny na Śląsku, było fajnie ale podróż to koszmar,miałam wrażenie że kość ogonowa wbije mi się w gardło, na dodatek te upały są wykańczające,
ja też od kilku dni mam wrażenie że wstaje opuchnięta, szczególnie oczy i dlonie, palce mam jak serdelki,ale być może to wina temperatury, ciągle jest ok 30 stopni,przez to mało co wychodzę z domu, tylko szybkie zakupy i z powrotem. szkoda mi tylko tych długich spacerów Julką

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”