Moja też, ale to z czego on pisze to dla mnie czarna magia no może nie czarna a szara.O jak fajnie! Moja dziedzina
Tak, o tym wiem ale czytałam z miesiąc temu w lokalnej gazecie, że mini-safari jest w Łasku tylko nie podali adresu.ZOO Safari jest w Borysewie, koło Poddębic to bodajże jest
W PAN w Łodzi ale od kilku lat tam nie pracuje, na szczęście. My oboje jesteśmy po chemii ale na UŁ, ona po organicznej (mgr tez robił już w PAN-ie), ja po technologii chemicznej (a praca z syntezy nanorurek krzemowych) i po podyplomowych z farmacji medycznej na UM.A gdzie Mąż robi doktorat?
W Pabianicach.Murchinson, a Wy nadal z Pabianic, czy już w Łodzi jesteście??
Tak, ale to co nam zaproponowano w jednej z firm nam nie dopowiadało. Będę pamiętać na przyszłość do kogo się zgłosić jakby co.A właśnie, Dziewczynki, myślałyście może z Mężusiami o zabezpieczeniu dzieciaczków na przyszłość??
A ile ma wzrostu przy tej wadze? Ogólnie to on chyba taki piszczelek z tą wagą jak to określiła kiedyś moja koleżanka swoją córkę.Murchinson, mówisz że Matuś waży 10kg To wyobraź sobie, że mój Nikoś 10,5kg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość