wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2010, 13:11

my juz po 2 rehabilitacji mala troszke lepiej tzn miej plakala. rehabilitanka wziela 35 zl za godzine to chyba jeszcze w miare teraz ma pryjsc we wtorek o 10.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

06 sie 2010, 14:24

wisnia3006, wiem, że łatwo powiedziec momentami, ale kasa się nie liczy jesli chodzi o zdrowie dziecka. wg mnie te 35zł to dośc przyzwoita cena. a jesli ma pomoc małej Zuzce, to już w ogóle :)

kaczorek, wysłałam ci wczoraj te tabletki. tak jak kazałaś, zwykłym listem więc powinien wylądowac w skrzynce już w następnym tygodniu, a może i w poniedziałek już :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2010, 18:31

wisnia3006, no ręce opadają :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
a 35 zł to moim zdaniem niewiele
kurde ale jestem w szoku ze napięcie mięśniowe może być od żółtaczki Bartoszek miał spory ten wskaźnik bilirubiny mam nadzieje że z nim jest wszystko oki bo moja lekarka w sumie go nawet za bardzo nie oglądała ech..............
kaczorek
fajny pomysł na wypoczynek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gdyby nie wyjazd nasz na Węgry to bym naciągała mężusia :-D :-D :-D

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2010, 20:53

tibby, zdjęcia super :) jaki fajny mały mężczyzna w tym garniturku :)
wisnia3006, 35 zł to nie jest dużo.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2010, 13:48

normalnie nie wierze mala po 2 wizytach rehabilitatki podnosi glowe jak sie ja pociagnie lekko za raczki a wczesniej glowa jej leciala na dol.

M 2 raz w tym tyhg wyjechal za granice dobrze ze w nocy wroci. u nas od rana deszcz ale teraz wyszlo slonko wiec popoludniu idziemy na spacerek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2010, 15:36

normalnie nie wierze mala po 2 wizytach rehabilitatki podnosi glowe jak sie ja pociagnie lekko za raczki a wczesniej glowa jej leciala na dol.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super że tak szybko widać postępy teraz będzie tylko lepiej
U nas też deszczowo mam nadzieje ze jutro bedzie ładna pogoda bo mamy zaproszenie na grilla
no nic ja zmykam dzieciaczki spia to lecę robić warstwowa sałatkę z kurczaczka bo nam sie zachciało :-D :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sie 2010, 19:09

wisnia3006, bardzo się cieszę, że u Zuzki tak wcześnie widac już efekty.

ja żeby się nie chwalic powiem, że Tobik sam nawet bez trzymania i lekkiego podciągania za rączki próbuje sam siadac :ico_noniewiem:
u nas od rana pochmurnie, lało całe popołudnie, ale na szczęście już się trochę rozpogodziło.

gozdzik, smacznego grilla!! :ico_brawa_01:

my dziś kupiliśmy na allegro winietki na stoły weselne, male prezenciki z migdałami w środku dla kazdego gościa i jako prezent dla rodzicow, statuetki z wierszykiem wygrawerowanym :ico_sorki: . znów ponad 200zł posżło :ico_olaboga: . jakie to wszystko drogie :ico_noniewiem:

NICOLA_1985

07 sie 2010, 22:19

hej
wisnia super że Zuzia juz robi postepy po 2 wizytach rehabilitantki :ico_brawa_01: bedzie dobrze :-D
Tibby moj Krystian jak lezy na moim brzuchu pleckami do mnie to próbuje sie dzwigac.... :ico_noniewiem: tez go nie trzymam za rączki nie pomagam i wogole nie wiem skąd u niego takie pomysły.. ona ma dopiero 2 miesiace a juz mu sie nie podoba leżąca pozycja... albo musze go nosic tak zeby wszystko widział pleckami do mnie w pozycji pionowej albo jak leży to nie może byc na płasko tylko w pozycji półsiedzącej bo inaczej sie zaczyna denerwowac, ewentualnie jeszcze lubi spedzac czas leżac na brzuszku bo wtedy sie oprze na rączkach i tez wszystko widzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2010, 08:57

Tobik sam nawet bez trzymania i lekkiego podciągania za rączki próbuje sam siadac :ico_noniewiem:
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: hym a mojemu jak wezmę go za nadgarstki to nic a nic nie chce głowy dźwigać i leci mu do tyłu :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
nie wiem czy mam sie martwić tym czy jeszcze ma czas jak to jesr z tym kobietki

NICOLA_1985

08 sie 2010, 09:44

hej :-)
gozdzik, po pierwsze nie wolno podciągac w ten sposób dziecka - to jest tylko i wyłacznie badanie ktore moze kontrolnie wykonywac lekarz, mi rehabilitant tak powiedział i juz przy karolinie pilnowałam sie zeby tego nie robic..
moj Krystian tez tak na razie ma ale po stymulacjach ładnie dźwiga główke.
Każde dziecko rozwija się w swoim tempie ale własnie ta opadajaca główka swiadczy o nierówno rozłozonym napieciu czyli w jednym mejscu jest za słabe a w innym za mocne.
takie stymulacje dzieci zupełnie zdrowych nie są niczym złym i ja bym na twoim miejscu poszła kontrolnie do neurologa i poprosiła o zapisanie rehabilitacji, pocwiczycie troche rehabilitant pokaze Bartusiowi prawidłową droge rozwoju i wszystko bedzie ok... ale oczywiscie to ty decydujesz ja wiem ze cwiczenia nie zaszkodza zadnemu dziecku a naprawde coraz wiecej dzieci do takich cwiczen sie kwalifikuje a w zasadzie to kazde dziecko powinno miec taka solidna opieke od poczatku :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”