niktusia, oj to biedactwo

[ Dodano: 2009-06-16, 19:56 ]
ide malego kapac karmic i polozyc spac

ojejniktusia, oj to biedactwojak ludzi emoga tak psy katowac, mamy boksera z fundacji dla bokserow i nas mial polamane zebra przetracone lopatki ma wyrwany miesien i tylniej lapie i nie moze tylnich zginac, polamana czaszke mial nie chce myslec co jeszcze mu zrobili poprzedni wlasciciele i w schronisku zanim go fundacja zabrala z tamtad
![]()
a tak myślałam, ze to będzie AZS, ja myślę, ze tez powinnaś podawać wszystko , ale w mniejszych ilościach, moja ciotka wnukowi robiła tak, że jak miał na coś uczulenie to odstawiała to na 3dni potem wracała i uczulenia ie było, no ale każde dziecko jest innebyłysmy u dermatologa i mała ma poporstu atopowe zapalenie skóry..lekarka kazął jednak nie rezygnowac z produkótw kt ja uczulaja tylko podawac w mniejszych ilosciach- co wy o tym myslicie??dostałysmy tez jakas masc ale mamy juz ja uzywac w ostateczności i zmieniac płyny do kapieli a po kąpieli smarowac olejem silikonowym
ja też nie, biedne pieskiojejniktusia, oj to biedactwojak ludzi emoga tak psy katowac, mamy boksera z fundacji dla bokserow i nas mial polamane zebra przetracone lopatki ma wyrwany miesien i tylniej lapie i nie moze tylnich zginac, polamana czaszke mial nie chce myslec co jeszcze mu zrobili poprzedni wlasciciele i w schronisku zanim go fundacja zabrala z tamtad
![]()
nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy tak męczą zwierzęta
dla dziewczynki fajny kolor, krzesełko podobne do tego co kupiłamhttp://www.allegro.pl/item658897473_krz ... mocja.html chyba je kupie tylko czgeo tylkojest pomarancz;(
/
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość