Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 21:58

Kamila- wiem! Super, ze bedziecie prawie sasiadkami:-) Godzinka drogi to tak naprawde nic.. I cale weekendyrazem.. mmm..

Daria-ja tez chcialam sie juz pytac ota bombke- jest cudowna! Naprawde slicznie wyglada..I jaka pamiatka! To tez moze byc piekna tradycja.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 22:01

Oby ten czas bez D. minął mi w ekspresowym tempie :ico_sorki:

Ok 21 ... może wcześniej się położę żeby coś się wyspać :ico_noniewiem: Choć nie jestem senna :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 22:01

no spadli mi z nieba Ci znajomi,maja malego Nicolaska...dzieci sie fajnie bawia razem :ico_sorki: i my sie lubimy a faceci maja ten sam gust-uwielbiaja Jacka :ico_oczko: :ico_haha_01: i mieszkaja 5 min. spacerkiem od nas :ico_sorki: wiec jutro z rana ide z Maya na kawe :-D
czasem sie nie sklada zeby kogos fajnego poznac,nie mozna powiedziec ze przez 3,5 roku pobytu tutaj nikogo nie poznalam :ico_nienie: ale mam chyba utrudnienie male bo az tylu polakow co w PL tu nie ma :ico_haha_01: a Ci co sa to rozni,bardzo rozni i jak do tej pory to tylko sie zawodzilam... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-07, 21:03 ]
Kamila,musisz sie przestawic na nowy rytm dnia...i chodzic spac z kurami i z nimi wstawac :ico_noniewiem: jak moi dziadkowie :-D :ico_oczko:

Juli,no mysle ze to bedzie jakas tradycja..moze dostanie wiecej takich bombek :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-07, 21:05 ]
no ja mam nadzieje ze Kamila bedzie wyrazala chec odwiedzania nas :-D :ico_oczko: my oczywiescie tez chetnie bysmy sie do nich wybrali...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 22:05

witajcie kochane
juli witaj i pisz z nami jak tylko chcesz
moja jagoda tez czerwcowa z 5 czerwca

a u mnie pracowity weekend bo szkola i szkola
w sobote i niedziele seminarium i mam juz z glowy dostalam 4,5

samopoczucie takie se
poki co nic sie nie wyjasnilo nadal sie kulam

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 22:05

Juli, to fakt, Karol jest bystrzacha, sama byłam w szoku, bo dostał klocki i odrazu zbudował wieżę :-D ale nasza Maya to znaczy Maya GLIZDUNI, też piękne wieże buduje.

kamizela, mogły być i płatki, a mandarynki też mu odstawiłaś? Rany całe szczęście mojemu narazie odpuściło, czasami tylko policzki ma takie czerwone wskazujące na alergię, skórę ma delikatną, ale codziennie kąpiemy się i smarujemy serią kosmetyków atopra.

GLIZDUNIA, no musiałobyć fajnie i mogłobybyć częściej. No i super, że macie fajnie z tymi znajomymi. A poczekaj jeszcze troszkę i Was będzie też stać, tak myślę.

Wiecie wczoraj mój Karol tak mnie rozczulił, że się poryczałam ze wzruszenia. Usypiałam go jak zwykle, leżeliśmy i on cyca ciągnął i się tulił i nagle puścił cyca i powiedział tak ślicznie dwa razy "mamusiu dzięki" odwrócił się i usnął. Pierwszy raz powiedział do mnie mamusiu. Dzięki mówi już od jakiegoś czasu, nauczyłam go jak coś od kogoś dostaje, to teraz zawsze go pytam: "co się mówi", a on odpowiada "dzięki".

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 22:07

Daria no ba, nasze drzwi będą stały dla was otworem :ico_haha_01:

sikorko on w sumie nie je mandarynek :ico_noniewiem: Weźmie do buźki i wypluwa, teraz juz nawet ich nie ssie :ico_noniewiem: Obiera ze skórki skubaniec i daje mi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 22:10

Sikorko,az mi sie cieplutko zrobilo jak to o Karolku napisalas :ico_wstydzioch: pieknie i do pozazdroszczenia :ico_wstydzioch: ja narazie musze sie zadowolic tym Mayci "łał" na widok moich cycusiow :ico_haha_01: :ico_oczko: ale to piekne...!!!warto bylo nie?warto czekac na takie slowa...ja czekam nadal :-)

Jagodka,gratuluje,dalas rade mimo stresow...i nerwowki.... :ico_brawa_01:
jak samopoczucie fizyczne,cos sie zmienia czy raczej jest tak samo?i jak M. poszly rozmowy?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 22:11

sikorko matko też bym się pewnie poryczała na takie piękne wyznanie :ico_placzek: Ech, cudownie jest być mamą :ico_oczko: A ja też kąpię małemu codziennie i smaruję Emolium, jak zaczęłam je stosować to skóra szybko się wygoiła i był spokój aż do tej wysypki :ico_noniewiem:

Agatko miejmy nadzieję, że wkrótce twoja sytuacja rozwiąże się pozytywnie :ico_sorki: A masz termin kolejnej wizyty ?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 22:11

kamizela, a ta wysypka jest na całym ciałku?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 22:15

Sikorko rączki i nóżki ma czyste, wysypka taka chropowata jest na pleckach, na dole i po bokach brzuszka, troszkę na łopatkach i na samym brzuszku obok pępuszka :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”