madzia ale boskie fotki..jestem juz tak podjarana tym wyjazdem ze nie doczekam sie.
a twoje opowiesci i te zdjecia poteguja moja niecierpliwosc tak ze nie wyrabiam i juz bym mogla tam pojechac.
jak konrad pojdzie spac to bede robila liste punktow zwiedznia i tego co mamy zabrac (maski,nakrycia glowy itp):ico_oczko: wiem ze jeszcze wczesnie bo nawet nie mamy zbukowanego miejsca ale to juz pewne ze jedziemy,wiec chociaz tyle zrobie ,bo potem zapomne co pisalas.
jasnie paninie boje sie go zostawiac u babci,bo bedzie z rodzinka i w mojej miejscowosci mieszka siostra cioteczna 10 lat mlodsza ode mnie a konrad za nia swiata nie widzi ,mnie moze nie byc jak ona jest ,konrad ma juz tak od urodzenia.jak tylko slyszal jej glos to tak sie smial ze szok.
ja ci nie doradze w sprawie tych bujawek ,bo konrad mial taka co sie na rame od drzwi wiesza,no wiesz taka tradycyjna i mysle ze taka jest najlepsza bo do tej pory w niej sie buja.
[ Dodano: 2007-11-29, 17:25 ]a
madziorka a jakie maja tam gniazdka,no wiesz podtrzebna jkas przejsciowka do ladowania komorki,kamery,aparatu itp