ja tez mam usg na kazdej wizycie..

dobra ide chłopa gonic do jakies roboty

na Bema?Moja kuzynka tak rodziła w Lubinie i była bardzo zadowolona.
nie wiem, a w Lubinie jest więcej szpitali ?na Bema?
dokładnie, co racja to racja, mówią, że żona to nie rodzina...milutka204, noo, dziwne masz podejście do tego tematu teściowej... ja bym nie igrała, bo jakkolwiek żonę może chłop zmienic i tysiąc razy, tak matkę zawsze będzie miał jedną - pamiętaj o tym...
w tym Lubinie, między tą Legnicą a tymi Polkowicami (gdzie mieszkałam) to nie, tylko ten jeden państwowy szpital na Bema i prywatna klinika położnicza "Femina"nie wiem, a w Lubinie jest więcej szpitali ?
własnie w tym i ona rodziła w państwowym szpitalu.w tym Lubinie, między tą Legnicą a tymi Polkowicami (gdzie mieszkałam) to nie, tylko ten jeden państwowy szpital na Bema i prywatna klinika położnicza "Femina"![]()
a ja właśnie takich szukam, nie lubię jaskrawych, dokładnie każdy lubi coś innegoaga22, nooo, te zwierzątka w ogóle fajne.. tylko jak dla mnie to za mało "wyraźne" kolory, już te autka były wyraźniejszeale to moje zdanie :-d
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość