Mi wysiadł net dzisiaj. Usiadlam z kawa,odpalilam forum i klops. Jak juz poskroilam Robala,posprzatalm mieszkanie, wyszorowalam wszystko.. Tonet misiadł. Bylam wsciekla, wyzalilam sie tacie przez tel, zadzwonilam do UPC, opier.. ichstrasznie i wezwalam technika.
Ze rodzice mieszkaja niedaleko, to przyjechali po16.. I tata odkrył,ze wylaczylam zasilacz z kontaktu przy odkurzaniu

Jestem dałnem.. Błyszcze intelektem.. No cóż..
Facet przyjechal ok 18 i stwierdzil ze wszystko jest cudnie, działa jak trzeba i pojechał.
Najwazniejsze ze mam spowrotem okno na swiat.
Mis ogląda Niedzwiedzia w niebieskim domku a ja mam chwilke dla siebie

Spal w dzien 3 godziny!!!Wiec pewnie posiedzimy razem do 22 :/Duzy by sie wsciekł.Lubi porzadek w rytmie dnia Misia.. No ale on jest w stanie zniesc godzinna histerie Misia - a mi serducho peka i szybko go biore.
Szukam w okolicy jakiejs swietlicy dla dzieciaczkow- zeby Mis bawil sie z dziecmi choc raz na kilka dni - w wakacje bylo super- plac zabaw pelen bąblii cale towarzystwo z osiedla razem.. A teraz smutno

Macie takie cos obok? Korzystacie?
Daria- Maycia sie napewno nauczy dzielenia sie,ale dopiero kolo 3 rż.. Jak pojdzie do przedszkola i zobaczy, ze nie jest sama. A przyTobie,ze swoimizabawkami.. Kazdy Maluszek pilnuje swego. Napewno nie wychowalas dzikuski!!!
Lady - ja tez nie mam koncepcji na prezent dla Miska. Od moich rodzicow dostał krzesełko - czeka ukryte.. ja myslalam o jakims radyjku z melodiami i wlasnie mikrofonem.. Ogladalam filmik Jagódki i strasznie mnie rozczulił. Slicznie sie tym bawila! Mamyzestawy z little people ale Mis niestetytym sie nie interesuje...
[ Dodano: 2008-12-08, 18:55 ]
Doris!? To jak z naszym spotkaniem!?!?! Ja pracuje w srode, piatek i sobote. Ale Ty taka zalatana.. Naprawde jestes niesamowita! Tyle na raz! No i masz chyba cudna mame, ze tak pilnuje Malutkiej, co?