ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 16:04

ja juz po obiadku..zaraz robie kawe i kroje ciacho domowej roboty..chetnie bym was poczestowala..

wiecie co szukałam takiego tematu gdzie dziewczyny dzieliły sie pomysłami co kupic dzieciakom na prezenty, nie wiecie gdzie go znajde??bo na "pierwszym roczku.."nie ma :ico_noniewiem: a potrzebuje go bo chce cos wybrac dla Milci na prezent od dziadka na gwiazdke..on chciał kupic taka fontanne playskool z piłeczkami, ale sama nie wiem czy Mila sie tym zabawi czy po prostu wywali kase..moze macie jakies pomysły fajne co kupic??Arek juz po mnie brzeczy ze nie umie nic wybrac.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 17:28

ja teraz popisac nie moge ale Lady napisze Ci tylko ze ten temat zabawek jest na Noworodkach i niemowletach

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 18:35

ladybird23, ja kupilam małej mikrofon bo uwielbia spiewac ale oprócz tego to chcialam jej wziąść tohttp://www.allegro.pl/item495546277_domek_vill ... price.html

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 18:58

dobra mam chwilke,
Jagodka,to mamy podobne mysli bo my Mayci tez domek z postaciami na swieta kupimy :-D ale tylko ten domek bo nie chce zeby dostala za duzo,szkoda mi miejsca...wiecie ze znow pelno nam sie wala zabawek a my nawet nie dokupujemy..poprostu nie moge ich ogarnac..ja wynosze do gory a Maya znosi i tak w kolko!!!
choc np. ta Arka Noego super sprawa u nas..Maya codzinnie sie na bawi wiec wiem ze z domku tez sie ucieszy..najpierw sie zyrafy i inne caluja a potem kolejno ida po schodkach do Arki,tak mniej wiecej bawi sie Maya,zamyka je i wypuszcza na zmiane... :ico_haha_01:

ciekawe jak tam Kamila sie miala dzis w pracy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 19:04

GLIZDUNIA, no to super my chyba jej to kupimy

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 19:06

witam!

tylko trochę poczytałam

nie mam za bardzo czasu.

wczoraj szkoła cały dzień. potem nocka w pracy. w domu byłam przed 7, pospałam do 13 i co?? telefon mnie obudził. dzwonił mój instruktor od prawka, że ktoś mu odwołał jazdę i czy dam radę przyjechać na 14 do Gdańska, więc ja szybko wstałam, ubrałam się, make-up i pojechałam. dzisiaj był plac - ponoć rękaw szedł mi dobrze, ale ja zadowolona nie byłam - tyłem ciężko mi szło. Ale kiedyś dojdę do perfekcji, nie??? :ico_oczko:

no i od dzisiaj mam mniej pracy :ico_brawa_01: więc będę tu częsciej

a no i A. jutro podpisuje umowę o wynajem mieszkania :ico_brawa_01: to co Wam foty pokazywałam :-D możliwe że już po świętach się tam przeprowadzimy. więc końcówka roku zapowiada mi się na wariackich papierach :) ale się cieszę :-D bo pół roku życia na odległość i tak dało nam w kość.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 19:34

Doris,a moglabys jeszcze raz pokazac to mieszkanko bo ja chyba sie pogubilam i juz nie wiem ktore dokladnie to bylo :ico_noniewiem: bardzo sie ciesze ze w koncu sie udalo,do 3 razy sztuka tak?? :-D aha i rekaw to na luk mowicie tam u Was?

wlasnie dopilam cappucino....bylam dzis z Maya u sasiadki na kawce...i wiecie co,licze na to z Maya sie zreformuje troche przy NIcolasku bo jak narazie to nie mam pojecia jak mam jej wybic z glowy wyrywanie mu zabawek z rak...ona nawet jest wsciekla jak on trzyma precik z barierki na schody bo ona akurat tren sam musi miec w danej chwili...i bardzo krzyczy jak cos chce...jak nie udaje jej sie wyrwac mu to piszczy bardzo glosno co mnie bardzo denerwuje..wiem ze mala jest ale kurka wyglada to jakbym dzikuske wychowala :ico_olaboga: ...licze na to ze zakuma ze z dziecmi sie bawi a nie robi nazlosc :ico_noniewiem: choc czasem sie ladnie bawia,gonia albo kryja sie za kojcem i smieja w glos :-D

moj A. biduje auto na ebayu,ja bardzo lajtowo do tego podchodze bo nie wierze ze cos moze wygrac w koncu... :ico_noniewiem: a jak wygra to obiecalam mu polowe kasy na to auto wiec hmmm :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 19:38

doris, ja nie wiem jak ty funkcjonujesz kochana
normalnei kobieta cyborg

a daria ty sie nie dziw bo maya sie bardzo szybko rozwija i juz wie ze rzeczy należa do kogos a w domu no to cóz wszystko jest jej

bardzo dobrze ze tam chodzicie bo mala nauczy sie ze nie wszystko jest jej

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 19:44

Jagodka,tak wlasnie licze na to ze Maya sie nauczy pokory w koncu :ico_noniewiem: bo w takim stanie jak teraz to w przedszkolu by chyba nerwicy dostala albo by ja wyrzucili za robienie krzywdy dzieciom :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 19:54

Mi wysiadł net dzisiaj. Usiadlam z kawa,odpalilam forum i klops. Jak juz poskroilam Robala,posprzatalm mieszkanie, wyszorowalam wszystko.. Tonet misiadł. Bylam wsciekla, wyzalilam sie tacie przez tel, zadzwonilam do UPC, opier.. ichstrasznie i wezwalam technika.
Ze rodzice mieszkaja niedaleko, to przyjechali po16.. I tata odkrył,ze wylaczylam zasilacz z kontaktu przy odkurzaniu :/ Jestem dałnem.. Błyszcze intelektem.. No cóż..
Facet przyjechal ok 18 i stwierdzil ze wszystko jest cudnie, działa jak trzeba i pojechał.
Najwazniejsze ze mam spowrotem okno na swiat.

Mis ogląda Niedzwiedzia w niebieskim domku a ja mam chwilke dla siebie :-) Spal w dzien 3 godziny!!!Wiec pewnie posiedzimy razem do 22 :/Duzy by sie wsciekł.Lubi porzadek w rytmie dnia Misia.. No ale on jest w stanie zniesc godzinna histerie Misia - a mi serducho peka i szybko go biore.

Szukam w okolicy jakiejs swietlicy dla dzieciaczkow- zeby Mis bawil sie z dziecmi choc raz na kilka dni - w wakacje bylo super- plac zabaw pelen bąblii cale towarzystwo z osiedla razem.. A teraz smutno :( Macie takie cos obok? Korzystacie?

Daria- Maycia sie napewno nauczy dzielenia sie,ale dopiero kolo 3 rż.. Jak pojdzie do przedszkola i zobaczy, ze nie jest sama. A przyTobie,ze swoimizabawkami.. Kazdy Maluszek pilnuje swego. Napewno nie wychowalas dzikuski!!!

Lady - ja tez nie mam koncepcji na prezent dla Miska. Od moich rodzicow dostał krzesełko - czeka ukryte.. ja myslalam o jakims radyjku z melodiami i wlasnie mikrofonem.. Ogladalam filmik Jagódki i strasznie mnie rozczulił. Slicznie sie tym bawila! Mamyzestawy z little people ale Mis niestetytym sie nie interesuje...

[ Dodano: 2008-12-08, 18:55 ]
Doris!? To jak z naszym spotkaniem!?!?! Ja pracuje w srode, piatek i sobote. Ale Ty taka zalatana.. Naprawde jestes niesamowita! Tyle na raz! No i masz chyba cudna mame, ze tak pilnuje Malutkiej, co?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”