Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 20:11

Jagodka,i pomyslalam ze czas jakis domek wybrac jak ten Wasz pokzalas bo ja coagle inny wybieram..i zglupialam...tyle tych seri ze szok,musze jeszcze z Fisher Prica zobaczyc bo moze do tej arki sie postacie dopasuje i bedzie caly duzy komplet :ico_noniewiem:

Juli,Krzys napewno jeszcze kuknie kiedys do tej seriiz little people ...Maya bardzo lubi te zabawki a one sa czesto az do 4,5 roku zycia wiec spoko..jeszcze przyjdzie czas :-) no i z kompem to poszalalas... :ico_haha_01: ja bym na mojego A. czekala a on juz by mnie pewnie uswiadomil ze sama sobie odlaczylam :ico_oczko:

najadlam sie lidlowskich piernikow znow i pekam w szwach :ico_wstydzioch: czekam ciagle na wiadomosc od Kamili :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 20:26

normalnie nam dziewczyna zagineła
moze juz nie wróci z tej roboty???? :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 20:31

Kamila chyba pracownikiem dnia zostala :-D oby jej sie az tak nie spodobalo zeby chciala tam calutkie dni spedzac :ico_oczko: ...pewnie cieszy sie Wiktorem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-08, 19:33 ]
a ja robie w balona mojego A. :ico_haha_01: ciagle kontroluje mu te aukcje tego auta hihi i mowie mu zgadnij za ile stoi a ten zgaduje a ja powazna i wymienia coraz wyzsze sumy-a cena stoi w miejscu i narazie prowadzi :ico_oczko: no ale dreszczyk emocji wskazany bo do konca 3 h wiec jeszcze sie aukcja rozkreci bo narazie to jak za darmo stoi :ico_noniewiem: i moj A. prowadzi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 20:34

no ciekawe jak on zareagował?
wiecie ze moja ostatnio coraz gorzej znosi rozstania

jak wychodze (oczywiscie cichaczem) to ona chodzi po pokojach i mnie szuka
mama mówi ze ukrywa twarz w rączkach i sie obraża
a ciagle chodzi i mowi "nie ma"

a jak wracam to rzuca mi sie na szyje mocno przytula i całuje

[ Dodano: 2008-12-08, 19:35 ]
ale ty swinia jestes :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 20:39

Jagodka,ale wiesz ze tak Cie mocno kocha i potrzebuje ze teskni za Toba...a Maya ladnie mi papa zrobi i tyle :ico_noniewiem: nawet buziaczka da i zadowolona broi z Arkiem do woli :ico_noniewiem:

ej wiecie co Maya przed chwilka zrobila :ico_szoking: az sie z A. zaskoczylismy...juz nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale ostatnio jej sie tak zdarza...w TV konczyli na cbeebies bajke i mowia "see You tommorow"a Maya "baj"i machnela reka :ico_szoking: czy ona rozumie te bajki?? :ico_szoking: ale ma wyczucie czasu ze jej sie to baj tak wymsknelo :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-08, 19:41 ]
Jagodka,z kim on by mial tyle emocji jak nie ze mna :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 20:45

Jagódka- moj Mis placze jak widzi,ze ja albo Duzy wychodzimy. Najpierw robi papa, daje buziaka, zamyka drzwi.. A potem leci do nich iplacze..Serducho mnie boli jak wychodze do pracy. Ale jak wracam - to bez euforii..

Daria- A jakie autko obserwujecie? Mmmm.. jak ja bym chciala wieksze autko! I tak nie mam prawka.. Ale mamymale polo.. Ijest ciasno i na dluzsze dystanse niewygodne.. Marzy mi sie combi - duuuzy :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 20:49

glizdunia Mila tez jak sie koncza bajki to mowi "aa.aa"(czyt. pa)i macha raczka..wiec chyba wiedza o co kaman.. :ico_noniewiem:
a teraz jak mowisz o robieniu w balona A mi sie przypomniała sytuacja z wczoraj, jak przysżłam do babci A, ktory juz wczesniej pojechal tam z Mila i zaparkował akurat tuz za zakazem zatrzymywania sie i postoju i wchodze do gory i mu mowie z cała powaga: " A ty madry jestes, zostawiłes auto zas na zakazie i załozyli nam blokade na koła, teraz dzwon po straz miejska zeby przyjechali odblokowac, a mandta nie wiem z czego zapłacisz!" i on normalnie w szoku został, szybko sie ubrał i polecial na dwor to zobaczyc :ico_haha_01: ale miałam polewe :ico_haha_01:

jagodka fajny ten domek, ale chyba jeszcze nie dla Milki, ja zas myslałam o farmie z fisher price'a i nawet licytuje jedna, bo w cholere drogie sa nowki, ale ja nie mam szczescia i nie wiem jak to sie robi dobrze, zeby wygrac aukcje :ico_noniewiem: wiec nie wiem czy mi cos z tego prezentu wyjdzie..

Milka raczej tez nie teskni specjalnie za mna, ale jak wracam to od razu mi sie na szyje rzuca i przytula :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 21:05

Juli,powiem i pokarze jak juz bedzie po licytacji zeby mu nie zapeszac :ico_haha_01: w sumie nie w moim stylu ale ja tak przystalam na te licytacje bo nie wierzylam ze moze sie udac :ico_haha_01: :ico_chory:

Lady,mnie w tym wszystkim zdziwilo to ze ona im odpowiedziala baj a nie papa...ona w sklepie zawsze robi ludziom bye bye i mowi baj baj wiec dzis im odpowiedziala po angielsku :ico_szoking: a tak w domu dla znajomych to papa jej mowimy tylko do anglikow bye bye ...niezlego stresa mial Twoj A. :ico_haha_01: no ale maly dreszczyk nie zaszkodzi nie :ico_oczko: moj A. to juz zawalu dostaje bo sie niezle napalil :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-08, 20:07 ]
wogole to Maya juz poszla spac a ja aukcji pilnuje....mamy dosc maly budzet wiec latwo bedzie nas przelicytowac :-)

[ Dodano: 2008-12-08, 20:15 ]
chyba jednak nie zrobie kompletu z fishera bo cos mi sie wydaje ze drogo wyjdzie :ico_noniewiem: szukam innych i za duzy wybor,chyba pojade do sklepu i wezme co bedzie bo inaczej do swat sie nie zdecyduje :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 21:15

A Mis dalej buszuje. Dostal czopek viburcol w tylek, troche nurofenu, flache wypil.. i co? Dalej buszuje. Golymi stopkami zapyla po poldodze i cieszy sie jak gwizdek :): Tylko mi jakos niewesoło.. :/ wolałabym dzis zrobic sobie maseczke, wymoczyc stópki i poogladac cos.

Co do little people- wylicytowałam Malemu ostatnio zestawik : http://allegro.pl/item486353231_fisher_ ... osaur.html Czekam jeszcze na przesyłke.. I zobaczymy.
Nie moge sie doczekac naszego mieszkanka- Napewno kupimy wanne i wtedy Mis bedzie sie dluuugo pluskał i szalał. Juz nawet mam upatrzona zabaweczke do wanny.
Ach te zabawki.. Jak bylysmy małe to nie bylo nic.. a teraz!? Szalenstwo. Ityle to wszystko kosztuje!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 21:23

oj Juli zebys wiedziala ze tyle kosztuje ze szok,na dobra sprawe to ja powinnam pojechac na Car boot i kupic za grosze uzywana zabawke wymys i ok ale moj A sie nigdy nie zgodzi wiec nie kupujemy duzo....na okazje a bez okazji to np. ostatnia ta arka noego byla ale to juz dawno nie? :ico_noniewiem: na roczek troche kupilismy bo malo takich rozwijajacych miala :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-08, 20:27 ]
halo halo,czy dzis samotny wieczor mnie tu czeka??
Kamila gdzie jestes!!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”