Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 sty 2012, 21:51

Mad to szybciutko dzis dorwij meza i jutro marsz na porodowke :ico_sorki:
musisz niuni pomoc bo cos sie zasiedziala :-)
ja mam zamiar jutro dorwac meza bo we wtorek rano juz mama moja bedzie :ico_brawa_01:

Borysek sliczniutki i chyba do taty podobny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 22:58

Beatka78, to trzymam kciuki co by szybko nam Haniutka się pokazała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 23:04

Mam podły nastrój...
Uciekam na kąpiel i zobaczymy jak ta noc przebiegnie :ico_noniewiem:

eSKa
4000 - letni staruszek

15 sty 2012, 23:36

Melduje się :ico_oczko:
Boziu ale wy gnacie z tym pisaniem :-D
Aga gratulacje !! Borysek cudny :ico_brawa_01:
Ja to ciągle nie umie się zorganizować :ico_olaboga:
Może gdyby maly bardziej sie z cycorów najadał i dłużej spał to byloby inaczej a tak co chwile ciamka i ciamka i ciężko nawet w domu coś zrobić bo Kubuś co chwile wisi przy piersi :ico_noniewiem: Nie chce rezygnować z karmienia,
w ciągu dnia i tak raz albo dwa pije modyfikowane ale więcej już nie chce dawać :ico_nienie: ,
ja kupiłam herbatki na laktacje i popijam kilka razy dziennie mam nadzieje ze to pomoze :ico_sorki:

Dziewczynki trzymam kciuki za wasze szybkie porody i żeby wszystkie się rozpakowały - bez wyjątku :-D tak więc proszę mi tu nie planować "wiecznych ciąż" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 23:49

Dziewczyny ale mnie skurcze wzięły ,najpierw mnie brały tylko jak chodziłam ,przez co chodzić nie mogłam ,brzuch mi ciągnęło do dołu ,nie mogłam się wyprostować i jak chciałam zrobić krok to tak bolało że szok :ico_olaboga: wzięłam nospe i się położyłam na troszkę przeszło teraz mimo że nie ruszam się z kanapy ,brzuch mam bardzo twardy i boli :ico_placzek: mam nadzieję że do rana przejdzie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

16 sty 2012, 00:35

Ika weź nie szalej, Ty tu jesteś ostatnia na naszej liście :ico_nienie: nie bądź taka do przodu :-D bo tu się inne niecierpliwią :-)

ja muszę przyznać, że od dziś rana też inaczej jakoś jest - obudziło mnie coś dziwnego, nie wiem czy to skurcz był :ico_wstydzioch: w każdym razie nigdy wcześniej mnie w ten sposób tam nie bolało. leżałam parę minut tak w bezruchu, aż przeszło i zasnęłam z powrotem. cały dzień był spokój, a teraz wieczorem poczułam to znowu. ciekawe co się z tego wykluje... :ico_noniewiem:

PS: Borysek od Agi jest przesłitaśny :-D że się tak wyrażę....

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 09:26

Melduję się z rana już jako przeterminowana :-D Fajny rym nie ?

U mnie dalej nic. Przed chwilą jak szłam do kuchni tak zakuło mocno, że kroku nie umiałam zrobić. A jak spróbowałam to wbijał się ten ból jakby głębiej.

Kąpiele, szczypanie, masowanie, przysiady, schody, sprzątanie i seksik chyba musi się stać moją codziennością co najmniej do czwartku :ico_haha_01:

A jeszcze ten sen mój z dzisiaj...
Pojechałam z koleżanką do Częstochowy :-D nie wiem po co. Tam jakoś znalazłam się u lekarza ona mi powiedziała, że mam się nie martwć bo najpóźniej do 4 urodzę...
Dzisiaj mamy 16. Czyli za 3 tygodnie ? :ico_haha_01: Wtedy to już z pewnością urodzę :ico_haha_01:

A jak u Was ciężaróweczki i mamuśki ?

Ika weź Ty nawet nie strasz tymi skurczami ! Odpoczywaj ! Macie z Izunią jeszcze czas ! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2012, 09:44

Mad., nie no do 4 to ty już mała będziesz miec przy sobie :ico_sorki: :ico_oczko:

u mnie bez zmian tylko nogi ciągle napuchnięte jak u słonia :ico_zly: dzis mam KTG , jak czekajac na to badanie nie urodzę :ico_oczko: (w szpitalu sa teraz mega kolejki bo wszystkie kobitki z okolic tu ktg robią) to zamierzam odwiedzic fryzjera :ico_oczko:

Ika202, i jak nocka minęła :ico_sorki: odpoczywaj kobieto i nie szalej na zakupach tyle :ico_nienie:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 09:48

u mnie bez zmian tylko nogi ciągle napuchnięte jak u słonia
Wczoraj się z tym borykałam ale masażer w zimnej wodzie pomógł i dał ukojenie. Zobaczymy czy dzisiaj też spuchną. :ico_noniewiem:
dzis mam KTG , jak czekajac na to badanie nie urodzę
Ja nie mam gdzie zrobić KTG. Nie chcą robić tak po prostu. To mnie też stresuje dodatkowo ...
zamierzam odwiedzic fryzjera
Co chcesz zrobić z fryzurką ? :-) Ja się zastanawiam nad rzuceniem jednolitego koloru na włosy. Ale wszyscy mi mówią co jak mi wody odejdą, a ja z farbą na głowie będę. Więc przyjdzie mi chyba paradować z mega odrostem, a porządek zrobić po porodzie.

[ Dodano: 16-01-2012, 08:48 ]
Tak myślę, że może mała czeka do 21 :-D na dzień Babci :-)

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2012, 10:19

Mad., zachwile w dd tvn bedą chińskie metody przyśpieszania porodu może coś sie dowiesz nowego i zadziała :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”