buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2010, 10:22

Witajcie weekendowo

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 lis 2010, 10:37

buzok14, Hej :-D Kawe wypiłaś?

[ Dodano: 2010-11-06, 09:43 ]
Gabi, Hej jak tam córa zdrowa? :-D

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2010, 12:00

ojoj no to na walizach ciągle w sumie No to to napewno ostatni raz
Oby;-)

Pozytywka, ojej, wieki Cie nie było
Na ogólnych forach faktycznie mnie mało więcej pisze na silnych kobietkach...

W każdym razie mam zamiar częściej się udzielać :ico_haha_01:

Na razie zmykam chatkę ogarnąć , później zajrzę :ico_haha_01:

Udanego dzionka!!;-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2010, 12:13

hejka
dziś mam mieszane uczucia bo mój wczorajszy plan walnął w łeb.
G miał pracować do 24 a o 21 był już w domu :ico_noniewiem: nie zdążyłam zasnąć a nawet rozłożyc łóżka. Nawet dzieci jeszcze nie zasnęły, położyłam ich i poszłam się umyć. Unikałam G jak ognia na kazdym kroku, niestety "służbowych" rozmów nie dało się pominąć. Nie było źle :ico_oczko: Chyba coś mu tam pod kopułką zaczęło się ustawiać i sumienie go może ruszyło, niestety chlapnął sobie parę kieliszków jak byłam w wannie. A jak się położył to objął mnie ręką, miałam wrażenie, że nieświadomie to zrobił bo jak się ocknął to zabrał ją, ale po chwili znowu to zrobił, było miło. Dziś był jakby mniej warczący - będę stosować ta moją taktykę aż do skutku. Dziś rano poleciał przed praca jeszcze do swojego ojca bo mieli samochód do blacharza zaprowadzić, więc zszedł mi z drogi mam ułatwoine zadanie. Trzymajcie kciuki za powodzenie.
Agnieszka26, jesteś silną kobietką a my Cię wspieramy i wspierać bedziemy.
buzok14, najważniejsze, że chorobę da się wyleczyc bo nazwa brzmi jakoś tak nieswojo.
Pozytywka, Ty czorcie spakuj kilka kartonów i wracaj chociaż na chwilkę
Marcia77, a z czego się szkolisz?

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2010, 13:27

buzok14, Hej Kawe wypiłaś?
Przywitałam się i uciekłam na kawę, bo ciśnienie od rana :ico_olaboga: :ico_olaboga: . A jak wypiłam to cały dół podgarnęłam, i ugotowałam rosołek, który zaraz będziemy jeść :-D
W każdym razie mam zamiar częściej się udzielać
No tutaj jak już się zaczyna pisać, to aktywnym być trzeba, bo inaczej to się można pogubić :-D
Trzymajcie kciuki za powodzenie.
@@@@@@ facet nie lubi być ignorowany, i dlatego taka metoda jest najlepsza :-D , bądź wytrwała, a będzie dobrze :ico_sorki: .
buzok14, najważniejsze, że chorobę da się wyleczyc bo nazwa brzmi jakoś tak nieswojo.
Mnie też się ta nazwa bardzo nie podoba :ico_nienie: , no ale cóż właśnie tak ta choroba się nazywa. Oby tylko udało się to wyleczyć bez żadnych powikłań :ico_sorki: . Jak narazie jakiś tak mniej kaszle, ale puścił jej się okropny, taki ropny katar :ico_chory:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2010, 13:39

ugotowałam rosołek, który zaraz będziemy jeść
mniam :ico_haha_01:
No tutaj jak już się zaczyna pisać, to aktywnym być trzeba, bo inaczej to się można pogubić
oj to prawda, az się boję przyszłego tygodnia, wracam do pracy na drugą zmianę :ico_noniewiem:
@@@@@@ facet nie lubi być ignorowany, i dlatego taka metoda jest najlepsza , bądź wytrwała, a będzie dobrze .
Musze wytrwać dla naszego wspólnego dobra :-D
Jak narazie jakiś tak mniej kaszle, ale puścił jej się okropny, taki ropny katar
i nie wiadomo co gorsze :ico_noniewiem: Frankowi tez jakby katar przestał lecieć z noska ale zaczął coraz bardziej kaszleć, pewnie antybiotyk mu zaczął oczyszczać oskrzela. Chciałabym już w pn puścić ich do przedszkola, zobaczymy czy mi się to uda :ico_noniewiem:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2010, 14:07

Chciałabym już w pn puścić ich do przedszkola, zobaczymy czy mi się to uda
a jak nie to z kim bedą jak Ty wracasz już do pracy?

[ Dodano: 2010-11-06, 13:09 ]
mniam
Zapraszam to poczęstuję, bo jest go dużo, mamcia moja od czasu do czasu mi podrzuca swojski drób a teraz jak Oliwka chora to częściej, bo to ukochana wnusia :-D . Dzisiejszy rosołek jest z gąski :-D .

[ Dodano: 2010-11-06, 13:11 ]
Frankowi tez jakby katar przestał lecieć z noska ale zaczął coraz bardziej kaszleć
kaszel może być również od kataru, który mu spływa i dlatego kaszle :ico_noniewiem:

Agnieszka26

06 lis 2010, 15:21

bozena, No trzymam kciuki bardzo mocno aż zbielały mi paluchy tylko jak ja będę jadła na imieninach u tesciowej :ico_noniewiem: A tam Marcin mnie nakarmi :ico_oczko: :-D Jak nie będą mogli isc do pokola to co z nimi zrobisz?
buzok14, Ja chcę rosołu ja :ico_obiadek: Pycha jest mmmmmm....

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2010, 16:06

bozena, No trzymam kciuki bardzo mocno aż zbielały mi paluchy tylko jak ja będę jadła na imieninach u tesciowej A tam Marcin mnie nakarmi
Dziękuję :ico_sorki:
a jak nie to z kim bedą jak Ty wracasz już do pracy?
Jak nie będą mogli isc do pokola to co z nimi zrobisz?
pn G ma wolne więc to nie bedzie problemem, w ostateczności mam blisko tesciową - ona się zajmowała nimi zanim poszli do przedszkola

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

06 lis 2010, 16:51

cześć dziewczynki

Wróć do „Pozostałe”