kasia bez laski w koncu robi to dla siebie ,jesli jeszcze tego nie wie,a wie tylko musi kogos czyli rodzicow podenerwowac
dorek moj Madziucha to lubi rano wyjsc do szkoly ale nie zamknie na klucz drzwi a nie jest juz malym dzieckiem przeciez ze juz nie wspomne ze sie ciagle ich czepiam -jak potrafia powiedziec ze niby wszystko wiedza tylko jakos pojac nie moga
[ Dodano: 2007-06-13, 13:08 ] Moj na razie usiadl na tylku ale za to moj Eryk chory,w niedziele mial taka goraczke ze pogotowie przyjechalo.K_ _ _ _a jak nie urok to s_ _ _ _ _a.Nie wyrabiam.
kasia1974, żeby nie było,że tylko ty masz przechlapane,to moja Alka też ma 38,6 i angine wirusową i ropną a, zeby bylo śmieszniej to musze zapłacić za autokar na wycieczke, na która nie pojedzie Anka kończy z paskiem - nie na d.... .
normalnie na te nasze smutki powinnysmy cos chyba wychlac. no to zdrowie malych i mlodych potworow
[ Dodano: 2007-06-16, 16:26 ] Niezle mnie porabalo sama sobie bije brawo a jeszcze nie pilam Dorek napij sie,jutro wolne to odespisz. od razu mi lepiej
[ Dodano: 2007-06-17, 22:48 ] Jak zwykle u nas jak nie urok.............wszyscy sie wyciszyli,sa grzeczni a teraz spia a mnie brzuch niezle boli i piwko popijam,mial byc lyczek ale poniewaz mi pomaga to wypije cale
No moze mnie nie wzmocnilo ale pomoglo i bylo mi blogo.Odjechalam jak dziecko i to bez problemow.
[ Dodano: 2007-06-19, 07:59 ] Dziewczyny czy same wychowylalyscie swoje dzieciaki czy z czyjas pomoca?
[ Dodano: 2007-06-19, 08:00 ] Dorek minal dolek?
[ Dodano: 2007-06-19, 08:11 ] Mal wielkie dziekuje za zyczenia urodzinowe.Dzien moich urodzin to byl dla mnie koszmar,strasznie narozrabialam dzien wczesniej wiec o tt nawet nie pomyslalam bo mialam cos innego w glowie.Ale jeszcze raz wielkie dzieki i wielkie buziaki
[ Dodano: 2007-06-19, 08:12 ] Poczestujcie sie mamuski spoznionym