gratulacje dla nowej mamusi wiosennej

i za moje 6tc skończone

TIBBY kochana jak sie zaznacza nasze nicki teraz? jak cytowac jak wczesniej? no zwariuje nic nie umiem w tej chwili tutaj jakbym byla nowa na tym forum

bardzo wspolczuje kolezance

kochana, ja po prostu piszę nick i sama pogrubiam wstawiając [ b ] nick [ / b ] i tyle. A z cytowaniem to niestety cytuje się cały post, a nie wybrany kawałek.TIBBY kochana jak sie zaznacza nasze nicki teraz? jak cytowac jak wczesniej? no zwariuje nic nie umiem w tej chwili tutaj jakbym byla nowa na tym forum![]()
gratulacjecześć dzien dobry, Mam na imię Magda, jestem w 11 tyg ciąży, termin mam na połowę kwietnia 2013, oczekujemy na nasze drugie dziecię. Pozdrawiam wszystkie mamy przy nadziei
no własnie można cytować wybrany kawałekA z cytowaniem to niestety cytuje się cały post, a nie wybrany kawałek.
mi też niestety nie podoba się nowe forum. Jest BLE!
dziękino własnie można cytować wybrany kawałek
pierwszy faktycznie jak naciśniesz "cytuj" to jest cały pokazany
ale potem pod spodem masz okienko z innymi napisanym postami i tam zaznaczasz kawałek wybrany jaki chcesz zacytować i naciskasz przy nim "cytuj" i już pojawia się kawałek wybrany,tak jak ja zacytowałam twój,więc się da
cześć dzien dobry, Mam na imię Magda, jestem w 11 tyg ciąży, termin mam na połowę kwietnia 2013, oczekujemy na nasze drugie dziecię. Pozdrawiam wszystkie mamy przy nadziei
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość