Awatar użytkownika
viomil29
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

Re: Dzieciaczki Zimowe 2012/2013 ;)

03 lip 2013, 20:33

Milutka!
na pewno sie nadajesz masz cudowną pareczkę synusia i córeczkę:) po prostu czasem cierpliwości brak , gorszy dzień każdy z nas ma, ale jak dziecko się tuli i całuje to miłością wszystko się nadrabia :ico_haha_02:

jak Klaudia po festynie? pewnie zaciekawiona była bardzo?

my się cieszymy, że rodziców mam na wsi, to będziemy tu jeździć i w odwiedziny i jednoczesnie odpoczynek:)

my chrzciliśmy jak Daniel miał ponad 4,5 miesiąca, nie spieszyłam się :ico_oczko:
Waszego ślubu nie masz czasu załatwić?
a my odkryliśmy pierwszy ząbek Danielka:) akurat jak skończył dokładnie 6,5 miesiąca:*

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

04 lip 2013, 17:06

Witajcie,troszke mnie tu nie bylo ale caly czas jestem zajeta,porzadki,mycie okien i ukladanie wszystkiego,ale powoli mi ubywa :ico_brawa_01:
nie mam cierpliwosci uwierzcie chyba sie nei nadaje
Zaraz sie nie nadajesz,jestes super mamuska,masz dwojke cudownych dzieciaczkow, uzbroj sie w cierpliwosc, jeszcze troszke i Wiktorek bedzie spokojniejszy i wtedy i Ty bedziesz sie lepiej czula.nie poddaj sie!!
Jak Klaudia po festynie?podobalo jej sie?
I jak przepdowadzka?zaczeliscie juz?
w niedziele przeprowadzka ale taka nie do knca dlugo by opowiadac
???poopowiadaj.
slubu nie zalatwilam...
Masz na mysli Swoj slub?
my się cieszymy, że rodziców mam na wsi, to będziemy tu jeździć i w odwiedziny i jednoczesnie odpoczynek:)
Fajnie tak, My tez mamy rodzinke na wsi,tylko tym razem nam sie nie uda ich odwiedzic,bo maz nie ma urlopu i tylko na tydzien polecimy do siostry :ico_brawa_01: dzis wlasnie zabukowalam bilety :ico_brawa_01: juz sie doczekac nie moge.
a my odkryliśmy pierwszy ząbek Danielka:) akurat jak skończył dokładnie 6,5 miesiąca:*
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super,i obylo sie bez goraczki?
Moj maly gryzie wszystko co wlozy do buzi,i nawet jezyczkiem sobie masuje dziaselka :-D ciekawe kiedy u nas pojawia sie pierwsze zabki.

A my bylismy w piatek na szczepieniu,Rasper tylko troszke zaplakal przy drugim ukluciu,i nawet usmiechnal sie do pielegniarki :ico_brawa_01: poprzednim razem spojrzal na nia zabojczym wzrokiem :ico_smiechbig:
Po szczepieniu caly dzien przespal,w nocy mial troszke goraczki,ale tez przespal ladnie,wstal tylko 2 razy na karmienie i spal do 11 w poludnie :ico_brawa_01: ale za to niedziele i poniedzialek byl bardzo marudny,nie chcial sie bawic,dopiero od wczoraj wrocil do siebie.jak ja sie ciesze ze nastepna szczepionka dopiero na roczek.

A teraz troszke z innej beczki,powiedzcie mi dziewczyny ile sie daje teraz w prezencie na slub? moja siostrzenica wychodzi za maz i nie mam zielonego pojecia jakie sa teraz stawki?!pomozcie :ico_sorki: :ico_sorki:

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

04 lip 2013, 19:03

A i wogole zapomnialam powiedziec ze moj Rasperek juz nie ma wysypki ani na nozkach ani na brzuszku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

08 lip 2013, 11:15

Hej dziewczyny gdzie jestescie?odezwijcie sie.
Jak Wam minal weekend?
Milutka jak przeprowadzka?
Szkoda ze nasz watek tak milczy inne watki az tetnia zyciem a tu ... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

10 lip 2013, 12:37

No a tu nadal cisza... :ico_placzek:
U nas wreszcie jest piekna pogoda,wiec duzo czasu spedzamy na spacerkach,wlasnie wrocilismy z zakupow,bylam kupic kwiatuszkow do ogrodka,jak ja sie ciesze ze mam ogrodek i moge w nim spedzac duzo czasu :ico_brawa_01:
wczoraj bylismy sie zwazyc,moje szczescie wazy7200 :ico_brawa_01: i widze jak sie zmienia z dnia na dzien.
I wogole zaczyna mnie zaskakiwac kazdego dnia,moje kochane :-D
A co u Was?
Milutka juz jestescie na nowym mieszkaniu?
Viomil jak urlop?juz wrociliscie do domu czy nadal urlopujecie?

Awatar użytkownika
viomil29
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

11 lip 2013, 10:57

cześć dziewczyny:-)
u nas wszystko dobrze,byliśmy w gdańsku, w ogóle w trójmieście:-) pogoda nam naprawdę dopisała:-)wczoraj odwiedziliśmy prababci na mazurach a teraz wracamy do moich rodziców:-)
w weekend już powrót do domku.
całą rodzina bardzo się cieszyła jak zobaczyli Daniela:-* niektórzy widzieli go pierwszy raz:-)
poza tym mamy dwa ząbki ,jedynki na dole:-) mamusia dumna z synka bo większość dnia byliśmy poza domem i daniel był grzeczny:-*:-*
malutka martuss jak u Was?

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

11 lip 2013, 12:43

Witam,u nas troszke pogoda sie popsula tylko 16 stopni,ale mam nadzieje ze weekend bedzie ladny to wybierzemy sie gdzies .
poza tym mamy dwa ząbki ,jedynki na dole:-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No prosze jak fajnie,zabkowanie rozpaczete.A jakies objawy typu goraczka mial?Brawa dla Danielka.
mamusia dumna z synka bo większość dnia byliśmy poza domem i daniel był grzeczny:-*:-*
No to mamusia ma z czego byc dumna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja jestem ciekawa jak to u nas bedzie jak polecimy do polski za miesiac,oprocz mojej siostry to tez nikt jeszcze nie widzial Rasperka :ico_olaboga: a bedziemy na weselu wiec cala rodzinka bedzie :ico_haha_01:
a to juz niedlugo,juz sie nie moge doczekac!!
Milego dnia

Awatar użytkownika
viomil29
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

11 lip 2013, 14:05

martuss,

na razie żadnych objawów nie ma poza wkładaniem prawie wszystkiego do buzi i śliną :ico_haha_02:
obt tak dalej!
Daniel sie nikogo nie boi, dzis widział kolejną ciocię i ok :ico_haha_02: także Rasperek pewnie też się nie wystraszy:-)

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

11 lip 2013, 17:13

na razie żadnych objawów nie ma poza wkładaniem prawie wszystkiego do buzi i śliną :ico_haha_02:
No to zyczymy zeby wszystkie zabki tak wychodzily! :ico_brawa_01:
Zuch chlopak z Danielka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mam nadzieje ze Rasperek tez tak zareaguje na nowe twarze.Jak narazie do sasiadow sie usmiecha wiec to dobry znak.

Awatar użytkownika
viomil29
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

12 lip 2013, 22:49

Hallo dziewczynki:) jutro niestety konczy sie urlopik:( wracamy do domku ale na szczescie szczesIiwi i wypoczeci:)pogoda dopisala opalenizna jest;) odwiedzilismy wiekszosc rodziny ,moj brat specjalnie przyjechal zeby daniela zobaczyc:) jutro rano wyjezdzamy:) 5 godzin podrozy przed nami:/)
Rasperek na pewno wszystkim sie spodoba w Polsce:)
Milutka jak tam u Was???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”