Witajcie,troszke mnie tu nie bylo ale caly czas jestem zajeta,porzadki,mycie okien i ukladanie wszystkiego,ale powoli mi ubywa
nie mam cierpliwosci uwierzcie chyba sie nei nadaje
Zaraz sie nie nadajesz,jestes super mamuska,masz dwojke cudownych dzieciaczkow, uzbroj sie w cierpliwosc, jeszcze troszke i Wiktorek bedzie spokojniejszy i wtedy i Ty bedziesz sie lepiej czula.nie poddaj sie!!
Jak Klaudia po festynie?podobalo jej sie?
I jak przepdowadzka?zaczeliscie juz?
w niedziele przeprowadzka ale taka nie do knca dlugo by opowiadac
???poopowiadaj.
slubu nie zalatwilam...
Masz na mysli Swoj slub?
my się cieszymy, że rodziców mam na wsi, to będziemy tu jeździć i w odwiedziny i jednoczesnie odpoczynek:)
Fajnie tak, My tez mamy rodzinke na wsi,tylko tym razem nam sie nie uda ich odwiedzic,bo maz nie ma urlopu i tylko na tydzien polecimy do siostry
dzis wlasnie zabukowalam bilety
juz sie doczekac nie moge.
a my odkryliśmy pierwszy ząbek Danielka:) akurat jak skończył dokładnie 6,5 miesiąca:*
super,i obylo sie bez goraczki?
Moj maly gryzie wszystko co wlozy do buzi,i nawet jezyczkiem sobie masuje dziaselka
ciekawe kiedy u nas pojawia sie pierwsze zabki.
A my bylismy w piatek na szczepieniu,Rasper tylko troszke zaplakal przy drugim ukluciu,i nawet usmiechnal sie do pielegniarki
poprzednim razem spojrzal na nia zabojczym wzrokiem
Po szczepieniu caly dzien przespal,w nocy mial troszke goraczki,ale tez przespal ladnie,wstal tylko 2 razy na karmienie i spal do 11 w poludnie
ale za to niedziele i poniedzialek byl bardzo marudny,nie chcial sie bawic,dopiero od wczoraj wrocil do siebie.jak ja sie ciesze ze nastepna szczepionka dopiero na roczek.
A teraz troszke z innej beczki,powiedzcie mi dziewczyny ile sie daje teraz w prezencie na slub? moja siostrzenica wychodzi za maz i nie mam zielonego pojecia jakie sa teraz stawki?!pomozcie