Witajcie hejka
Troszke mnie nie było ale wieciecie jak to jest człowiek zaganiny i do tego jescze sie rozchorowałm byłm u lekarza bo juz maz na mnie krzyczał jak cłąa noc tylko kaszlałm a na drugi dzien to głos prawo sraciłm i okazło si ze ma zapalanie krtani juz teraz jest lepiej bo biore leki a Kuba jescze ma katar ale juz chyba mu przechodzi no i oprocz jedynki ktora sie wyzyna na gorze to jeszcze na dole chyba oby dwi jedynki ida ale dobrze nie widze bo niechce mi pokazac napewno jedna na dole i na gorze tyle widziłm ale wicei nawet troszke sie nie ślini tylko prawi całe łapki do buzika wkłada .
W czwartek mamy urodzinki Kubusia ale nie wiem czy w czwartek czy w piatek bedziemy robic bo juz bysmy chcieli zrobic w nowym domu a tam jeszce trzeba troch zrobic rzezczy i taki troche wrunki spartanskie sa ale i tak mimo tego chcieli bysmy juz tam zrobic .
Brawa
dal wszystkich dZieciaczkow za nowe ozisgnieci i za wychodzace zabki.
A o prezentach gwiazdkowych to jeszce nie mysle bo nie wiem jeszce jak to bedzie ae napewno beda skromniejsze niż zwyke z powodu ktory wam piasłam o mezu narazie skupiłam sie na urodzinach Kuby już byłayśmy z moja mamą po prezent dla niego od mojej mamy dostanie sanki a ja kupiłm huśtawke i zabawke .
A co do sylwestra to bedziemy w domu (w nowym domu
) i chcileiśmy żeby znajomi do nas przyszli z dziciczkami .
Ojojoj
ale sie rozpisałm koncze bo juz poźno miłego dzionka wam zycze pa pa