doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 09:53

Ale jest plus , jak będziesz mieszkać w Warszawie to i do mnie niedaleko więc już nas będzie trzy na spotkanie
super :-D ale i tak mieszkanie w wawie mnie nie ciągnie... :(

a moja kinia zabreala wczoraj okulary cioci i chiala je ubrac - ale nie wiedziala jak i jeszcze kolezance w lusterku probowala je nalozyc, ale to w ogole byl niewykonalne...

Sikorka, fajne sandałki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 cze 2008, 13:33

hello dziewczyny...wczoraj posprzeczalismy sie z A. z jego winy oczywiscie i dzis jak wrocilam z pracy to mieszkanko juz lsnilo,obiad juz sie robi :-D :ico_haha_01: ...no a poza tym upalnie dzis u nas!super!

nie wiem co tej mojej corci wczoraj bylo ale dzis juz chyba ok.bynajmnej narazie spoko.....A. sie ja dzis pyta"Maya idziesz w koncu nunu czy nie?" a ta zaraz "nunu nunu" i juz stoi przy schodach hoihihi...posadzil ja na lozku a ta zaraz w swoja poduszke i spi.....i tak mnie to cieszy ze sie jakos dogadujemy :ico_haha_01: :ico_oczko: ..."nunu"to jej okreslenie na sen.....

Sikorko,butki fajne no a to ze wszystkie sporo kosztuja to chyba wszystkie wiemy....Maya poki co ma 1 pare bo z poprzednich wyrosla a musi miec cos zakrytego na deszcz....a wogole to tutaj sa przesliczne uciki z Clarksa dla chlopcow-normalnie oprzec sie nie moge!cudne w cudnych cenach!!!ale wzory fajniejsze niz dla dziewczynek!

no z tymi okularami to Maya potrafi dosc dlugo utrzymac je na nosie bo wlasnie taka dumna sie czuje i dorosla jak mama chyba :ico_noniewiem: ....a sa to okularki z filtrem dla dzieci od 3 r.z. bo takie dla roczniakow to jej na nos niewchodzily nawet....takie jakby zabawkowe byly :ico_noniewiem: ale wiadomo ze kupione zostaly raczej do zabawy bo watpie ze w nich bedzie ciagle chodzic bo jej sie znudza szybko...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 cze 2008, 15:10

Zbora fajne te okularki, tylko no właśnie czy będą nasze dzieciaki w nich chodzić???
Lady nóżki Mata według ortopedy są ok, więc nie panikuję, coraz więcej chodzi a ta jego pupa to kiwa się na wszystkie strony :-D ale dziś mnie bardzo zezłościł ja mu mówię ze nie wolno i biorę go w inną stronę a ten mi odstawił atak złości, płacz jakby go obdzierali, za niedługo to będziecie mnie w telewizji oglądać w superniani :-D
a po za tym to spokój, o 16.30 wszyscy wybywają z domu a jak wrócą to będą oglądać mecz, więc ja przejmuję opiekę nad Matem, T to ma dobrze, a to mecz w tv a to trening... a ja mam dziecko :ico_zly:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 16:43

za niedługo to będziecie mnie w telewizji oglądać w superniani
to ja chyba tez musze sie zglosic do tego programu
a po za tym to spokój, o 16.30 wszyscy wybywają z domu a jak wrócą to będą oglądać mecz, więc ja przejmuję opiekę nad Matem, T to ma dobrze, a to mecz w tv a to trening... a ja mam dziecko
kochana nie jestes sama

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 17:52

Hej!

do tej superniani to może się zgłosimy grupowo, może dadzą nam zniżkę? bo ja to już się powinnam zgłosić!!! moje dziecko jest po prostu nie do wytrzymania!!!
no i jest jeszcze bardzo otwarte i towarzyskie, aż za bardzo...w sklepie latała z otwartymi ramionami do wszystkich facetów i wcale się nie rpzejmowała, jak nas nie było w pobliżu! :ico_olaboga:
sandały pokażę później...a, młoda dziś rozpoczęła sezon basenowy!!! w nowym stroju kąpielowym :ico_haha_01: wieczorem zrzucę fotki.

Glizdunia...a powiedz jakie ceny butków w Clarksie? bo się zastanawiam na kupnem...na allegro są niby nowe ale licytacja od 50zł...watro???

Doris no to masz to już za sobą...a ja ciągle nie...ciekawe kiedy moja spadnie...

lecę........odpoczywać póki się da..

u nas żar z nieba...u mnie @...więc zdycham...w domu jeszcze bałaganu trochę do ogarnięcia,
Kupiliśmy wózek używany z allegro, właśnie wyprałam obicie, taki z lekka wypłowiały, ale kółka...marzenie...no i cena...ciekawe jak się spodoba moje pani w nim :-D

a macie piwo na meczyk? bo mój mąż chyba nie pomyślał...papasiu...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 19:13

hejka

od razu mowie ze zazdroszcze pogody :ico_sorki: u nas z leksza nonono, mam nadzieje ze sie jednak poprawi..
moje dziecko juz drugi dzien z rzedu nie wyspala sie rano, tzn nie strzeliła konkretnej drzemki i znow dzis od 18 spika..mam nadzieje ze sie nie wybudzi tak jak wczoraj z wielkim płaczem... :ico_noniewiem:
A dzis wypada do pabu na mecz Polski - na naszej klasie został zaproszony przez kolegów z blokow - wiec ja pokibicuje sama :ico_noniewiem:

kate to dobrze ze z nozkami Mata wszystko ok, widzisz nie bylo po co sie tak martwic :-)
zbora moj A jakby patrzał na mecz w domu to na pewno by se nie zapomniał kupic piwka :ico_oczko: ja mam nawet dla siebie freeq'a i pokaz nam ten wozio!!
glizdunia a twoj A sie nie interesuje piłka?
doris no to super ze mała nie płakała, jak moja spadła z łóżka to był ryk konkretny, a ja miałam stresa przez cały dzien, to jest koszmarne przezycie współczuje :ico_olaboga:

wiecie co moj zakup wozka był chyba niewypałem..az wstyd sie przyznac, A teraz caly czas kur..na ten wozek,a raczej na jego jedno kółko, które ost co chwila wypada, dzis szlismy do koscioła i wypadlo chyba z 3 razy, normalnie :ico_szoking: i chyba bede musiała kupic inny z innymi kółkami, no bo sie chyba wykoncze..tam ponoc sie cos wykrzywiło i jak A to naprostuje to jest duze prawdopodobienstwo ze to sie zlamie i kółka wogole sie nie da wsadzic..juz mam takiego nerwa, bo w sumie nie wiadomo jak długo ten wozek bedzie jeszcze potrzeby, no bo jak teraz bym miala kupic no to juz taki konkretniejszy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 19:55

Ja już też mam freeq'a!!! i grillowane kiełbaski i pieczone ziemniaczkki. Jeszcze tylko J wykąpie i położy młodą i mam nadzieję na spokojne oglądanie...
Lady a co Wy macie za wózio??? mój to abc desing, pompowane kółka, pzrekłdana rączka i wyblakły materiał... :ico_haha_01: ale to tylko na takie nasze tu polne drogi. Pewnie, że chciałam coś fajniejszego, ale wydawać teraz 700zł na x-landera albo coś takiego...czy nawet 400zł na haucka to bez sensu...bo nie wiem na ile ona pojeździ jeszcze...
Więc super wózek zostawiam na kolejne dziecko i na pewno przemyślę ten zakup bardziej sumiennie...

Po meczu pokażę młodą w basenie i sandałki...zdjęcia już są..
ok, lecę ją przygotować na kąpiel iwszystko poogarniać. J pilnuje grila ,więc nie wiem jak mu z tym kąpaniem wyjdzie. Może dziś znów ja będę miała dyżur, a potem 2dni wolnego

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 20:13

No to się szykują wszyscy na mecz :ico_oczko:

Moje dziecko padło już o 19.15 a to ze wzgledu na to, że nie spało w dzień :ico_szoking: A ja, podjęłam już decyzję i chciałabym odstawić go od piersi. Przez prawie 13 miesięcy nie przespałam ani jednej nocy, dałam mu z siebie to, co najcenniejszego mogłam mu dać. Nie chcę robić tu z siebie udręczonej Matki Polki Cierpiętnicy bo karmienie piersią było moją decyzją, ale jestem już po prostu zmęczona.

I co, zaczynam od oduczenia Wiktora picia cyca w ciągu dnia i usypiania bez niego - czyli chciałabym, by zasypiał beze mnie, bo ja kojarzę mu się tylko z piersią. Dziś próba skończyła się fiaskiem :ico_noniewiem: Jeśli jest znudzony lub upadnie i szuka pocieszenia to odwracam jego uwagę i zapomina. Ale najgorsze jest to usypianie i NOCNE cycowanie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 20:28

a ja wcale bym nie ogladała meczu bo moj m tez nie jest kibicem ale wypada bo to jednak reprezentacja gra

u nas tak sobie byli znajomki w sobote i dzisiaj pojechali wypompowana jestem na maksa
mala wlasnie usypia z tatą ale kiepsko im to idzie
mam juz dosyc jej usyioania ciagle tylko ja

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 20:30

jagódko u nas też tylko ja usypiam małego, czasami w południe babcia - mąż usypiał go, gdy był malutki, bo wtedy zasypiał albo na rękach lub w wózku

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”