Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 10:12

a Tobie, jak udal sie wyjazd na paintball???
wyjazd swietny, zdjęć ponad 1000 zrobiłam , pojadlam sobie kiełbasy z grilla... :ico_brawa_01:

Pati nie denerwuj się nie powinnaś w czasie ciąży chociaż wiem że czasem sie nie da.
super sprawa taka strzelanka mnie omineło wiele takich wypadów w ostatniej ciąży, potem jakoś okazji nie było, ale na pewno sie skusze kiedyś
to zapraszamy do nas na paintballa :-D
był u mnie szwagier, wzioł sobie dziś L-4 bo chce wreszcie pare spraw pozałatwiać
goń Izuś tego szwagra niech ureguluje i pozałatwia wszystko, bo jego zachowanie jest co najmniej nie dojrzałe.

A jak sie wogóle Dziewczyny czujecie, mnie cos ostatnio w brzuchu dziabie, takie uczucie jakby ktoś szpilke mi dziabnął w brzuch...... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 10:15

I ja witam :ico_brawa_01:

Nie było mnie niedzielnie bo mężuś krótki weekend miał to wolałam z nim spędzić niż
przy kompie siedzieć :ico_sorki:
Wczoraj pogoda nawet nawet :ico_sorki: Cały dzień na ogródku spędziliśmy, obiadek też
zjedliśmy na dworku :ico_oczko:
Dopiero wieczorem taka burzowa chmura przyszła ale nawet nie padało :ico_noniewiem:
Wieczorem łepek mi pękał :ico_olaboga:

Kocura fajnie, że odpoczęliście troszkę :ico_sorki: No i że Zu zadowolona :ico_brawa_01:

Elibell śliczny suwaczek :ico_brawa_01:

Pati biedactwo :ico_sorki: ja nie wiem czasem ludzie nie rozumieją, że
co za dużo to nie zdrowo :ico_nienie:
A mąż nie fajnie się zachował :ico_nienie:
Mój jak wypije to grzeczny jest ale generalnie piani denerwujący są choć wcale nie muszą
rozrabiać, wystarczy niezwięzłe gadanie :ico_nienie:
A tacy co się awanturują :ico_nienie: nie ma takich na liście gości :ico_nienie:

Izabela hej hej :-D :-D Jutro wchodzisz na 14tydz :ico_brawa_01:

Izuś dobrze, że w ogóle dotarliście taką grupą do tego zoo :ico_sorki:
No i z jednej strony się udało więc fajnie :ico_brawa_01:
co do szwagra to chyba faktycznie zaczął używać myślącego organu :ico_sorki:
No chyba, że chce tylko oczy zamydlić oby nie :ico_nienie:

[ Dodano: 2011-04-04, 10:18 ]
Izabela ja w zeszłym tygodniu tak miałam strasznie bolesne to jest :ico_olaboga:
Może dzidzia kosteczki wpycha gdzieś. U mnie akurat z przodu brzucha :ico_noniewiem:
Ale zdarzyło się dwa razy i spokój na razie.
A mnie wczoraj i dziś znów mdli :ico_puknij:
Wczoraj zrobiłam przepyszne żeberka i zjeść ich za bardzo nie mogłam bo niedobrze
mi się robiło.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 10:22

ja w zeszłym tygodniu tak miałam strasznie bolesne to jest
Może dzidzia kosteczki wpycha gdzieś. U mnie akurat z przodu brzucha
Ale zdarzyło się dwa razy i spokój na razie.
własnie ja mam dziubnięcia poniżej pępka lub z prawej strony tak jakby na jajniku, mało przyjemne uczucie dobrze że się zdarza tylko 2-4 razy dziennie :ico_sorki:
hej hej Jutro wchodzisz na 14tydz
sama jestem zszokowana, za szybko to leci chyba :ico_szoking: jeszcze ze 2-3 tygodnie i mdłości powinny odejść w niepamięć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-04, 10:24 ]
Wieczorem łepek mi pękał
współczuj tym bardziej że nawet jakbyś chciała wziąż apap lub paracetamol to on nic pomaga w moim przypadku. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 10:39

ostatni raz do zoo z taką wielka ekipą :ico_olaboga:
nas było 11 dorosłych i 7 dzieci :ico_olaboga:
o jej to faktycznie duzo, my to zawsze z siadami jedziemy razem i jest fajnie
szkoda :ico_zly:
no wlasnie zaluje, ze ich nie wygonilam
wyjazd swietny, zdjęć ponad 1000 zrobiłam , pojadlam sobie kiełbasy z grilla... :ico_brawa_01:
to fajnie,, ze tak milo spedzilas czas
Pati nie denerwuj się nie powinnaś w czasie ciąży chociaż wiem że czasem sie nie da.
oj kochana ja ostatnio jestem tylko klebkiem nerwow,z druga ciaza jest mi znacznie trudniej,mam dzieje, ze wszystko bedzie dobrze z dzidzia
A jak sie wogóle Dziewczyny czujecie, mnie cos ostatnio w brzuchu dziabie, takie uczucie jakby ktoś szpilke mi dziabnął w brzuch...... :ico_szoking:
ja tez tak mam od czasu do czasu takie klucie, a dzis cos mnie brzuch pobolewa, pewnie przez te nerwy
A mąż nie fajnie się zachował :ico_nienie:
to malo powiedziane, nie napisalam Wam najgorszego
A mnie wczoraj i dziś znów mdli :ico_puknij:
oj
jakbyś chciała wziąż apap lub paracetamol to on nic pomaga w moim przypadku. :ico_placzek:
no wlasnie na mnie tez te leki nie dzialaja, tez wczoraj sie meczyla kilka godzin z pekajaca glowa

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 10:49

Izabela ja pamiętam coś takiego miałam też z Elizą, jak szybko się pojawiło
tak szybko zniknęło :ico_sorki:
jeszcze ze 2-3 tygodnie i mdłości powinny odejść w niepamięć
No oby oby, albo chociaż żeby nie męczyły tak każdego dnia, też jakaś ulga by była :ico_sorki:

No mnie na głowę niewiele rzeczy pomaga dlatego jak boli to nic nie biorę :ico_noniewiem:
Bo skoro wiem, że nie pomoże to po co się szprycować prochami.
Ale na inne bóle paracetamol działa tak jak ostatnio z nerką :ico_sorki: Po 5min.
mnie nie bolało. Jedynie ta głowa taka twarda :ico_olaboga:

Pati ja też ostatnio taka poddenerwowana chodziłam i z byle powodu oczy
się szkliły, normalnie jak babie w ciąży :-D :-D :-D
Brzuszek może boleć z nerwów albo od macicy bo rośnie, mnie wczoraj pobolewał
jak na @ tak bardzo delikatnie.
Co ten Twój mężo jeszcze zbroił? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 10:56

oj kochana ja ostatnio jestem tylko klebkiem nerwow,z druga ciaza jest mi znacznie trudniej,mam dzieje, ze wszystko bedzie dobrze z dzidzia
ja mam tak samo nawet prozaiczne rzeczy potrafia mnie wyprowadzić z równowagi, mojego M. kiedyś zabiję ....a on sie tylko ze mnie śmieje i mowi ze jestem "ciśnieniowiec" :-) ogólnie ja przynajmniej po sobie zauważyłam że jestem bardziej drażliwa, a jeszcze jakbym miala taki problem jak ty to o Boże strzeż kolegów mojego M i jego przy okazji :ico_szoking:
No oby oby, albo chociaż żeby nie męczyły tak każdego dnia, też jakaś ulga by była
to byłby wielki plus :-)
to fajnie,, ze tak milo spedzilas czas
jak spotykam swoich przyjacioł ide sobie pochodzic po lesie, posłucham ptaków i nawącham się zapachu sosny nie potrzebuję nic wiecej do szczęścia :-D chyba powinnam zostać leśniczym minełam sie z powołaniem :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-04, 10:58 ]
ja pamiętam coś takiego miałam też z Elizą, jak szybko się pojawiło
tak szybko zniknęło
póki co miałam tak może ze 2-3 dni zakuło raz potem drugi i tyle, mam nadziję że przejdzie, chociaz wolę kłucie niz mdłości :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 11:10

Izabela mój wie, że musi być grzeczny :ico_nienie: bo inaczej kiepsciutko by było :ico_nienie:
Kiedyś bardziej go pilnowałam z piciem, żeby nie przesadzał, a teraz jak choruje po
to mówię trzeba było się pilnować :ico_nienie: I koniec rozmowy.
chyba powinnam zostać leśniczym minełam sie z powołaniem
hehe :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: nigdy nie jest za późno :ico_oczko:

Moje dzieciątko właśnie się rozszalało i fika koziołki :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 11:30

hehe nigdy nie jest za późno
znajde sobie studia lesniczego, będę miała lesniczówke w lesie i nadal bede przebywała z jeleniami i dzikami pokroju mojego mężą, czyli nadal będzie dzicz w domu :-D :-D :ico_brawa_01: a tak serio mój tez zostaje doprowadzony do pionu jak coś podskakuje :-)

wogóle mój mąż szarpnął sie dziś na komplement :ico_smiechbig: Kochanie powiem ci szczerze że wyładniałaś po twarzy nie jestes juz tak pryszczata jak ostatnio :ico_smiechbig: i jak można go nie zabić :ico_szoking:
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2011, 11:36 przez izabelllla123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 11:34

Dzicz to ja mam nad sobą :ico_olaboga:
Dzikusy z buszu, zachowywac się nie potrafią :ico_puknij:

[ Dodano: 2011-04-04, 11:42 ]
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
To się szarpnął.
Dobry :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 11:46

Dzicz to ja mam nad sobą
Dzikusy z buszu, zachowywac się nie potrafią
chodzi Ci o lokatorów..... My mamy problem z górą i z dołem.... na dole mamy faceta który gra nam systematycznie na perkusji ale w godzinach po ciszy nocnej czyli od 6 rano.

Natomiast Ci nad nami to porażka matka drze sie po dzieciakach, mąż przychodzi z pracy drze sie po zonie o 1 w nocy przesówaja meble, dzecka maja chyba ADHD cały czas rumor, hałas, krzyki, klniecie i jeszcze pala papierosy w łazience i wszytsko do mnie cisnie wentylacją. Ostatnio idiotka wylała na balkon wode po myciu podłóg, bo chciała balkon spłukac tyle że ja balkon niżej miałam pranie na szuszarce i wsszytski pomyje na nie poleciały....... zwracaliśmy im uwagę 1000 razy to jak z debilami, zero reakcji. :ico_szoking: szału dostaje na ich sama myśl

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”