Żeby tak denerwowac ehh... ludzie są bez serca.
Kasiu a mnie przez weekend nie było na TT i już myślałam, ze się rozdwoiłaś a tu widzę, że psikusa mi zrobiłaś
no przykro mi kochane, że moje małe płata nam wszystkim takie psikusy, ale nic na to poradzić nie mogę
a jak ktos sie znajdzie w Księdze Rekordów Guinessa, to mu za to płacą? bo jak ja już tak z tym brzuszkiem siedze, to moze bym jakis rekord pobiła na najdłuższa ciąże lub cos w tym stylu
kasi.k proponuję pochodzić trochę po schodach, albo pomyć podłogi, ew. milsze go coś: seksik z mężusiem, to stare wypróbowane sposoby na wcześniejszy porodzik
kasi.k proponuję pochodzić trochę po schodach, albo pomyć podłogi, ew. milsze go coś: seksik z mężusiem, to stare wypróbowane sposoby na wcześniejszy porodzik
wszystkie metody juz dawno zastosowane + pije sok z ananasa i jem ananasa na potege + w piątek połozna zrobiła mi masaz szyjki
no to jestem bezsilna, można jeszcze myć okna i wieszać firanki
a jak nie pomoże to czekać (mojej przyjaciółce 3 razy wywoływali bezskutecznie i wkońcu i tak przenosiła 2 tygodnie)
widocznie maleństwu tam jest dobrze i mu się nie spieszy wszystkie wiemy ze ten wyznaczony termin jest w przyblizeniu wiec nie ma co panikować
jogo trzymaj się i nie pzrejmuj zobaczysz ze wszystko będzie dobrze
i awansowałam. Jestem na ostatnich nogach. W sumie powinno być na ostatnich plecach albo bokach bo od soboty prawie nie wstaję z łóżka. Tak czy siak stawiam dzisiaj torcik i coś na popitkę i muzyczka też się przyda
zapraszam do tańca. Szczególnie Majóweczki i Kwietnióweczki
Kasia to ananasy jakos wspomagaja?Pierwsze slysze? Dobrze wiedziec jak przyjdzie na nas czas to dziewczyny za ananasy. Kasia jak wyprobowalas wszystkiego to w domu przez najblizsze pol roku nie musisz sprzatac co? Zartuje
Ewcik GRATULACJE dopisuje sie do imprezki