hej
fajnie ze moglam poczytac co u was hihi
te dluugie posty .. uwiebiam hihi
my dopiero od 2godzin w domu hehe
dzis sroda wiec pobudka po 7 i o 9 do szkoly hehe
lelek spal do ostatniej minuty. kiedy ja juz bylam w pelni gotowa to sie raczyl obuszic sam hehe tylko go ubralam i i jeszcze polspiacego do wozka i busem do szkoly hehe
fajnie bo on pije mleko ok 6-7 a sniadanie je najszybciej o 10. wiec w zlobku go karmia a ja mam rano wiecej czasu hehe
a szkole super
lelek dzielnie zniosl dzis zlobek. choc po kikutygodniowej nieobecnosci nie spodziewalam sie ze tak bedzie hihi
po szkole zakupki, potem jeszcze spotkanie z kumpela i jej maluszkiem na placu zabaw ufff i dotarlam
lelek spi na ogrodzie 1,5 godziny ooooo wstal
juz jestesmy razem hihi
na ogrodzie
lelek siedzi w piaskownicy i gada z psem sasiada hehe a ja na progu z laptopem hehe
jutro Wielki Dzien, spotkanie dziewczyn z moich okolicznych miejscowosci,
ja organizuje je u siebie w domu
bedzie nas w sumie 5 lub 6 , i maluszki hihi
w ogole sie nie znamy
ja pisze tam od okolo 2 miesiecy. gora 3 hihi
takze wielkie podekscytowanie
musze zrobic salatki i przekaski hihi fajnie bedzie!!! jupi!!!
mam nadzieje ze dziewczyny okaza sie w porzadku, jutro zdam relacje
co zapamietalam od was?
Alinko ja mysle ze to dobry pomysl. baloniki, duperelki i torcik, przeciez nie bedziesz robic biby dla 30osob , mozna ewentualnie jakies drobne przekaski,. typu ciasteczka,orzeszk, owoce czy cos w tym stylu nie?
kamila dokladnie taki rowerek tutaj dla lelka lukalismy hehe nie wiem czy ta sama firma ale na zdjeciu wyglada na taki sam hehe takie mi sie bafrdziej podobaja i wydaja sie solidniejsze i takie meskie nie? hihi
frydza ale wiki zasuwa!! pieknie!!!
kurcze dziewczyny u was taka wielka feta z okazji urodzin
tzn cala rodzina dziadkowie itd hehe
a u nas bardziej dzieciaki z rodzicami sa zaproszone hehe a dziadkowie gdyby byli tutaj to oczywiscie tez ,
ja wymyslilam ze zrobie jeden roczek lelka 5 lub 6 lipca w polsce, bo wtedy tam bedziemy, dla rodizny i tamtejszych znajomych
a potem tutaj w dzien urodzin hihi
takim sposobem lelek bedzie swietowal podowojnie
ale sobie wymyslilam nie? hihi
a co prezentow na urodzinki.. lelek ma takie autko do jezdzenia i bardzo je lubi. sam sie trzyma a tatus go wozi hehe
rowerki tez lubi
na razie tlyko na takim prawdziwym stacjnarnym mial okazje siedzic i wierzcie ze byly momenty ze tylko na nim sie uspokajal i gadal z kierownica
wlansie on ma takie zboczenie ze musi trzyma raczki na kierownicy czy to od rowera czy od wozka
trzyma i prowadzi, i jak sobie gada do tego hehe rozkoszny jest
a zabawki ma w nosie
dlatego nie kupujemy mu w ogole, bo ma w domu cala sterte a bawi sie w kolko tym samym
najlepsze sa butelki. z ziarenkami. piaskiem w srodku, nawet puste. bo to nieistotne tak bardzo hehe
i to jest cool
a zabawki beee
ooo moje dziecko nadal siedzi w piaskownicy wow
bo zwykle wylazi i siada obok. taki maly niemowlecy bunt hiih
dostal sprzet do piachu. tylko ze lopata i grabki sa na rowni z nim hehe ledwo sie w piaskownicy mieszcza
cos chrzestna chciala poszalec czy co? hihi
chyba he schowamy na pozniejszy okres a kupimy cos zwyklego na teraz
aaa wlosy.. slyszalalam o tym zabobonie i nawet wyczytalam o co chodzi
otoz obcinajac wlosy, pozbawia sie dziecka madrosci
glupie to nie? ja nie w wierze a takie glupoty
podobnie jak w cos takiego ze dziecko nie moze patrzec w lusterko bo bedzie brzydkie,
kobieta ciezarna patrzac na brzydkich ludzi taka sama urode nadaje swemu dziecku
normalnie co jedno to glupsze hehe
lelek niedlugo bedzie mial podcinanie grzywki
, i wloskow nad uszkami
i niewazne czy nastapi to w tym miesiacu czy natsepnym
jak bede miala akurat wene i ochote i ciachne bez wzgledu na dzien i godzine
milego dnia
ide sie ubrac bo cos chlodniejszy wiatr i marzne
a nie dodalam ze dzis sloneczko i ladna pogoda na wyspach jupi!!! i tak ma byc caly tydzien
hurraa