Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 21:09

No, no 800 strona, pędzimy jak burze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My juz po pokazach - były super, a potem byliśmy jesz ze ze znajomymi na piwku - ja niestety bezalkoholowym :-D

perelka właściciel nienormalny jakiś - współczucie. Dzidzia super, duży chłopak.

Dziewczyny współczuję zgagi, chociaż nie wiem co przechodzicie - ja jeszcze nie miałam. Zawsze miałam koński układ pokarmowy i teraz w ciąży jest tak samo - odpukać.

Zaraz do nas ma przyjść Bogdana kuzyn z przyszłą żoną - wózek oglądać, bo ona też w ciąży, więc znowu znikam. papa

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 21:37

ja tez uciekam buziaczki papa

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lis 2008, 06:20

Hejka :-D
Ja dzis od rana buszuje po mieszkaniu - jakiegos powera na porzadki dostalam, no i teraz sobie wymyslam co moge zrobic :ico_puknij: Mezus mimo, ze niedziela to do 18stej w pracy :ico_placzek: Dokonczylam prasowanko ciuszkow Maluszka, wlasnie konczy sie pranie ostatnich pierdolek, jak poscielowe i kombinezoniki. Jak juz wszystko zapne na ostatni guzik to pstrykne fotke. Pogoda do bani :ico_placzek: Sciagnelam z internetu pare ksiazek, ktorych jeszcze nie czytalam, wiec wieczorkiem pewnie bede je pochlaniac :ico_haha_01: No ale nie ma to jak normalna ksiazka w reku,a nie na monitorze kompa :ico_olaboga: Rodzinka niestety cos sie nie wykazuje z terminowym dosylaniem nowej partii do czytania. Czuje, ze pomalu staje sie wtorna analfabetka :ico_olaboga:

Co do zgagi, to mnie pomaga lyk zimnego mleka :ico_haha_02: . Poza tym zauwazylam, ze dopada mnie najczesciej po czekoladzie lub czyms slodkim :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 07:52

dzień doberek :-)

ja wyprawiłam właśnie Chłopa do pracy i jestem :-)
No ale nie ma to jak normalna ksiazka w reku,a nie na monitorze kompa :ico_olaboga: Rodzinka niestety cos sie nie wykazuje z terminowym dosylaniem nowej partii do czytania. Czuje, ze pomalu staje sie wtorna analfabetka :ico_olaboga:
Kochana, takie uroki emigracji... ja mam podobnie... jak wrzucili ostatnio do sieci nową Grocholę to myślałam, że monitor wyliżę ze szczęścia :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

u mnie zgagę "zabijam" jedną czwartą tabletki rennie, pomaga na szczęście już tak mało... z Młodym miałam koszmar - od piątego miesiąca do porodu non stop, po wszystkim i nic nie pomagało... także teraz póki co nie narzekam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2008, 08:48

Witam z rana, dziś nareszc ie u mnie znośna pogoda.
u mnie zgagę "zabijam" jedną czwartą tabletki rennie, pomaga na szczęście już tak mało... z Młodym miałam koszmar - od piątego miesiąca do porodu non stop, po wszystkim i nic nie pomagało... także teraz póki co nie narzekam :ico_sorki:
no to ja już w ogóle złego słowa nie powiem na ciążę - wcale nie mam zgagi. Jakbym zaczęła narzekać, to kopnijcie mnie w tyłek :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 08:51

no to ja już w ogóle złego słowa nie powiem na ciążę - wcale nie mam zgagi. Jakbym zaczęła narzekać, to kopnijcie mnie w tyłek :-D
ciesz się po prostu :-) i nie straszę, ale każda ciąża jest inna... z Młodym przeleżałam na podtrzymaniu caluteńką... no i ten poród w 35 tygodniu... teraz względny spokój, oprócz tego wyskoku z nerkami i bolących kości, mam nadzieję, że skończy się też dobrze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2008, 09:00

ciesz się po prostu :-)
cieszę się :-D
oprócz tego wyskoku z nerkami i bolących kości,
ja jedyną rzeczą jaką miałam też była lekka kolka nerkowa 2 miesiące temu, ale odpukać nie powtórzyło się

Pobuszuję po Allegro dopóki Bogdan śpi :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 09:02

Pobuszuję po Allegro dopóki Bogdan śpi :-D
noo, ja właśnie też na allegro :-) zakochałam się w jednym kompleciku i chyba skonam, jak go jutro przed południem nie zamówię :-D :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 09:13

dzien dobry :) ja wlasnie jem sniadanko i biore sie troszke za porzadek bo potem znajomi meza przyjda moze by cos upiec a wogole to trzeba wedline pojechac kupic a mnie zab boli;/

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lis 2008, 09:14

Milutka Czy Ty pralas ta swoja posciel (mamy taka sama), bo ja sie skusilam i wypralam ochraniacz a teraz tylko bluznie pod nosem, bo sie wstretnie znieksztalcil :ico_zly: , wiec jak cos to odradzam. Przepierz najwyzej poszewki. Mialam wene na pranie wypelnienia ale po tym ochraniaczu to sobie juz odpuszcze.
ananke, skad sciagasz najczesciej polskie ksiazki? Podpowiedz noc cos, prosze :ico_sorki: To znaczy, nawet nie polskie ale w jezyku polskim?
gaga22, allegro, to juz chyba nalog? :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”