najwięcej chyba stąd http://www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/ebooki.html , no i torrenty...ananke, skad sciagasz najczesciej polskie ksiazki? Podpowiedz noc cos, proszeTo znaczy, nawet nie polskie ale w jezyku polskim?
oj.. to niedobrze... ja kupiłam dwa ochraniacze i wyprałam i nic im się nie stało..wypralam ochraniacz a teraz tylko bluznie pod nosem, bo sie wstretnie znieksztalcil
moje Małe wstało z tatusiem i też wyglądało na to, że chce wyjśc z domuMojej dzidzi to chyba odbilo, tak sie kreci i rozpycha, ze chyba mi brzuch rozerwieMoze chce sie przez pepek wydostac
![]()
ja już się do tego przyzwyczaiłam.Mojej dzidzi to chyba odbilo, tak sie kreci i rozpycha, ze chyba mi brzuch rozerwieMoze chce sie przez pepek wydostac
![]()
do mnie dzisiaj mama przyjeżdża, ale pieczenie sobie odpuszczę, nie mam ochoty. najwyżej pójdę kupię w cukierni.wiecie co ja dzis chyba zrobie piernik:D znalazlam fajny przepis
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość