Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

07 lis 2010, 12:35

Marcia77, chyba z południowa kawa :-D marze o wyspaniu sie, ale nie mam jak

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2010, 12:47

Matko ,jaki ruch :ico_haha_01: :ico_szoking:

Agnieszka26...wolna sobota... :ico_haha_01: hmmm,chciałabym :ico_haha_01:

dorotaczekolada widzę, że Ty lubisz piec tak samo jak ja :ico_haha_01:

Mój chory,miauczy i stęka mi do słuchawki... :ico_haha_01:

Jakby się z mokra głową nie wyłaziło ,to by się było zdrowym... :ico_puknij: :ico_olaboga:

Ci faceci...

surtsey co sobie będziesz nerwy psuła :ico_oczko: :ico_oczko: To tylko facet,od nich nie można za dużo wymagać :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2010, 13:36

hejka gadułki, widze że już sobie poszłyście
Ja mam dziś od rana super humorek, staremu się "unormalniło" ale jeszcze nie przeprosił. Pokazuje gestami, że mu przykro ale geby nie otworzy, ciężko przez gardło kilka słów przepuścić. Tak są już chyba genetycznie skonstruowani. Wczoraj późną nocą sobie pogadalismy tak od serca, obiecalismy mówić sobie o emocjach bo w tym mielismy braki, o radościach, o smutkach, złościach i ogólnie o wszystkim na bieżąco. Przytuleni zasnęliśmy a dzis od rana normalnie oboje jacyś "inni" wstalismy, tak miło było. Aż mi pierwszy raz od kilku dni szkoda było go do pracy puścić, miałam nadzieję, że jednak nie pójdzie. Rano pojechałam jeszcze po zakupy bo wczoraj nie zdążyłam a zabrakło parę niezbędnych rzeczy. Był też potencjalny klient obeirzeć samochód, ma przemysleć, obejrzeć jeszcze jeden i ewentualnie zadzwonić. Świat dziś jakiś kolorowy :-D

surtsey, pracuj spokojnie a starego na balkon wystaw na noc :ico_oczko:
Pozytywka, miło Cię widzieć
Marcia77, ale fajnie Ci się niedziela zaczęła
buzok14, niedziela jest, jak Ci się nie chce to się nie zmuszaj :-D
i już nie pamiętam co jeszcze
aha w końcu wczoraj nie piłam piwka, samej tak jakoś średnio wchodzi ale jak znajdzie się towarzystwo to ja chętnie dziś wieczorem się napije.

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

07 lis 2010, 13:44

bozena, ciesze sie bardzo, zę sie poprostowało

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2010, 13:48

surtsey, a wiesz jak ja się cieszę? oj wiesz, wiem że wiesz :-D
Mam kilka takich tylko moim tricków, które zawsze działają :-D
Wam tez się ułoży

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

07 lis 2010, 13:53

bozena, tylko ja juz chyba nie mam już siły, by coś z siebie wykrzesac. próbowałam, stary mi kupił nawet taki ładny wisiorek w prezencie, wczoraj napisałam za niego te prace z chemii, a on to wszystko olał. A to ze mi kupił prezent, to nie znaczy, ze ja od razu rozłoże nogi. Niestety na wszystkich innych frontach daje ciała.
Nam w tym roku mineła 10 rocznica ślubu, a znamy sie 16 lat. Nie widze, zeby było lepiej, tylko on coraz bardziej mnie zlewa...
A ja jestem młoda i chce byc jeszcze szczęśliwa i zakochana i chce miec dzieci jeszcze....

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2010, 14:02

A ja jestem młoda i chce byc jeszcze szczęśliwa i zakochana i chce miec dzieci jeszcze....
a on o tym wie?
mój kiedyś się upierał, ze po Antku więcej żadnej ciąży ani dzieci, to mu niby żartem powiedziałam, że nie wiem jak Ty ale ja mieć będę :ico_oczko: jak widać trafiło do niego :ico_brawa_01:
Pogadajcie sobie i postaw mu ultimatum - to zawsze działa bo tak to jest, że oni (faceci) dopóki nie poczują na własnej skórze to myslą, ze żartujemy. Tylko wtedy trzeba się twardo trzymać, a jemu jak widać wdarła się rutyna i zbytnia pewność. Zrób się na bóstwo i olewaj go totalnie.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 lis 2010, 14:33

bożena zazdroszcze ze potraficie tak rozmawiac..moj niestety nie chce..na placach mogę policzyc ile razy udało mi sie wyciągnąc co z niego...a szkoda bo ja kocham rozmawiac..gaduła ze mnie no ale monologów to ja nie lubie prowadzic zwłaszcza ze i tak nie ma efektu

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2010, 14:37

bożena zazdroszcze ze potraficie tak rozmawiac..
Marcia77, ja nie wyobrażam sobie małzeństwa bez rozmów szczerych, bardzo szczerych. Konflikty są i będą bo tego nie da się uniknąć ale jak się szczerze rozmawia to można je łatwiej przełknąć.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

07 lis 2010, 14:46

Mam kilka takich tylko moim tricków, które zawsze działają
To może zdradź te tricki i wtedy nie bede tylko Twoje :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”