Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

18 sty 2012, 00:10

ja dzis caly dzien mietole suty i zaraz zabieram sie za M
dzieci bardzo sie ucieszyly z przyjazdu babci wiec jest git
jestem juz spokojna
a jutro mam termin z OM ciekawe czy cos sie ruszy :ico_sorki:

Mad a jak z cisnieniem u ciebie ?

Gabi
dzieki za zmiany na pierwszej stronie :ico_sorki:

[ Dodano: 17-01-2012, 23:17 ]
Ika super ze tak cie wizyta ucieszyla przynajmniej jestes spokojna ze z malutka wszystko dobrze, a jest szansa na naturalny porod?

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2012, 09:28

Hej :ico_noniewiem:

margolcia, widać jak Igi się przywiązał w krótkim czasie do siostrzyczki. Pocieszne to ale też strasznie urocze i rozczulające :-)

Ika202, czyli całkiem możliwe, że za dwa tygodnie Iza będzie już z Wami ?

Beatka78, z ciśnieniem nie wiem bo nie mam aparatu w domu do mierzenia. Ale nie czuję się jakoś dziwnie.
a dzis caly dzien mietole suty i zaraz zabieram sie za M
U mnie drugie podejście, zakończone tak samo jak poprzednim razem. Pół wieczora przepłakałam, a On jakby nigdy nic chrapał. Jak zadzwoni dzisiaj i zapyta czy już urodziłam to normalnie wyjadę na niego...

U mnie miętolenie i ciepły prysznic nie pomagają jak widać.
Ale wczoraj zauważyłam, że jeszcze niżej mi się brzusio osunął i mała też jest niżej. Pół brzucha mam puste tak jakby :ico_haha_01:
Trzymam kciuki, żeby dzisiaj którąś ruszyło
No mogłoby którąś trachnąć.. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2012, 09:55

jest szansa na naturalny porod?
niestety nie :ico_placzek:
Ika202, czyli całkiem możliwe, że za dwa tygodnie Iza będzie już z Wami ?
zobaczymy co powiedzą lekarze i jak ocenią małą ,co postanowią będzie ok ,w każdym razie jesteśmy co raz bliżej niż dalej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale wczoraj zauważyłam, że jeszcze niżej mi się brzusio osunął i mała też jest niżej.
Też mam nisko ,a nawet nie zwróciłam uwagi ,tylko faktycznie lepiej mi się oddycha ja siedze :ico_sorki:
Gabi napisał/a:
Trzymam kciuki, żeby dzisiaj którąś ruszyło
No mogłoby którąś trachnąć.. :ico_sorki:
już zaciskam oba ksiukasy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

18 sty 2012, 11:43

ja sie melduje :ico_ciezarowka:
dzis mam termin z OM i nic :ico_zly:
jeszcze dwa dni i dolacze do przeterminowanych :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2012, 11:45

jeszcze dwa dni i dolacze do przeterminowanych
I będziemy tak we trzy wyczekiwać... :ico_noniewiem:
Chyba że u nostromo20 się coś ruszyło, bo się nie meldowała dzisiaj.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sty 2012, 11:48

no i dalej wszystkie spakowane :ico_haha_01: a my z Kubulkiem juz po wizycie u lekarza :ico_brawa_01: pani doktor zadowolona ze Kubcio tak ładnie przybiera na wadze i osłuchowo wszystko w porządku także za 5 tygodni mamy się zgłosić na szczepienie i dostałam skierowanie na usg bioderek także jutro musze mojego wysłać do przychodni żeby ustalić termin no i z racji tego że młody jest wcześniakiem to szczepienie na pneumokoki mamy obowiązkowe i jeszcze się mam zastanowić nad szczepieniem na rotawirusa czy jakoś tak ale jak na razie nie jestem przekonana do tego szczepienia ale jeszcze mam trochę czasu na podjecie decyzji bo to do 3 miesiąca mozna szczepić
no i Kubuś ważył dziś 3100 także w ciagu tygodnia przybrał 260g :ico_brawa_01:
tym razem to i do USC szpital małą zgłosił my tylko zajechaliśmy podaliśmy imię i dostaliśmy akty urodzenia :ico_sorki:
no u nas też własnie tak jest szpital wsio zgłasza i do USC i do przychodni

Agaa22 śliczniutki brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aga26 fajnie że już w domku jesteście

[ Dodano: 18-01-2012, 10:55 ]
Beatka78, Mad., no widzę że jakoś tak Wam się brzusie podobają że nie chcecie sie z nimi rozstać :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2012, 12:21

widzę że jakoś tak Wam się brzusie podobają że nie chcecie sie z nimi rozstać
Ja bym już chciała by go nie było :ico_noniewiem: ale chcieć nie wystarczy. A pomysły mi się skończyły na przyspieszenie. Zresztą jakoś w nie nie wierzę już.

To Kubuś ma już superancką wagę ! :ico_brawa_01:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sty 2012, 12:42

Dziewczyny, na porodówki marsz :ico_haha_01:
Ja i tak jestem ostatnia na liście więc na mnie sobie poczekacie jeszcze długoooooo :ico_olaboga:
Kaja-super Kubuś przybrał przez tydzień :ico_brawa_01:

No i stawiam za mój rozpoczęty 9-ty miesiąc :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_tort:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 sty 2012, 12:53

Cześć dziewczyny!!!!
Kaja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Kubuś rośnie jak na drożdzach.

dziewczyny nie wiem co mi się dzieje ale mogłabym spać cały dzień i całą noc a jestem caly czas zmeczona i zasypiam praktycznie na stojąco. Nie wiem czy to może być przez to, ze miałam zle wyniki krwi, czy może organizm się szykuje na poród????

Skoro kaja poruszyla ten temat to, Dziewczyny ktore urodzily na co szczepicie swoje maluszki ze szczepień dodatkowych?

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sty 2012, 12:56

agaa22, no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad., wierzę że już byś chciała się pozbyć brzuszka ale widzisz jak to jest jedne chciałyby juz urodzić a maluszki maja inne plany, drugie wolałyby jeszcze ponosić brzuszki a dzieciaczki się spieszą na swiat :ico_noniewiem:

kurcze muszę posprzątać trochę i jakiś obiad nastawić bo dziś mamy księdza z kolędą ciekawa jestem o której dziś do nas dotrze bo jednego roku juz miałam nie przyjmować bo tak późno był

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”