Spóźnione ale ze szczerego serca:
STO LAT TOMECZKU !!!! ŻEBY TWOJE ŻYCIE BYŁO ZAWSZE TAK RADOSNE I KOLOROWE JAK TERAZ!!! I ŻEBY ZAWSZE OTACZALI CIĘ TACY KOCHAJĄCY LUDZIE JAK TWOJA RODZINKA !!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
kamilko widzę że imprezka się udała, fajnie tak na luzie na kocyku
troche podobnie jak u nas hie hie, plusy są takie że nie trzeba za bardzo sprzątać
kochana śliczny torcik
naprawdę uroczy
a my w sobotę byliśmy na weselu u mojej koleżanki / z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że się wybieramy
/
muszę przyznać że było świetnie, ślub był w takim małym góralskim kościółku u Karmelitów Bosych, a wesele w karczmie "Styrnol" w Zawoji /najdłuższa wieś w Polsce/, jedzonko super tzn. koryta, golonka, przysmaki zbujnickie itp. hehehe, kapela - szkoda gadać, wychulaliśmy się że ho ho
za to dzisiaj coś nienajlepiej sie czuję, jakaś paskudna migrena mnie dopadła, ale już jest lepiej
madziu ta historia o małgorzatce pooprostu mnie zmroziła brrrrr , dzielna dziewczyna, a te położne to do wora i do rzeki!
frydza śliczny sweterek
[ Dodano: 2008-06-10, 12:25 ]
a jeszcze zapomniałam
kamilko minka-świnka mnie rozwaliła
[ Dodano: 2008-06-10, 12:26 ]
dziewczyny dzwoniła do mnie mama i powiedziała że ma dla mnie niespodziankę i teraz się gfłowie co to może być......
czyżby Kali zaczeła chodzić?...hmmm